ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Δεξιό τσουνάμι" κεντροδεξιών ψήφων ΑΝΕΥΘΥΝΑ κατευθύνεται στο "μαντρί" Ψυρρόπουλου και από ντέρμπι μετατρέπει την αυριανή "μάχη" σε περίπατο!

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

"Δεξιό τσουνάμι" κεντροδεξιών ψήφων ΑΝΕΥΘΥΝΑ κατευθύνεται στο "μαντρί" Ψυρρόπουλου και από ντέρμπι μετατρέπει την αυριανή "μάχη" σε περίπατο!


Χιλιάδες κεντροδεξιοί παρά το δικό μας ΚΑΛΕΣΜΑ για ΑΠΟΧΗ από τις αυριανές κάλπες θα πάει αύριο και θα ψηφίσει τον Στάθη Ψυρρόπουλο θεωρώντας πως ο Χατζησυριζάκης ( "νονός" ο συνδημότης μας Γιώργος Μπενάς ) πρέπει να φύγει παίρνοντας μαζί του και τους ιδεοληπτικούς της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που έχει στο πλευρό του! 

Πιο μαχητικοί στο πλευρό Στάθη Ψυρρόπουλου  οι πιο ακραίοι ΔΕΞΙΟΙ (εμάς διαβάζουν όσο και εάν δεν το παραδέχονται) που μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των κεντροδεξιών της πόλης δίνουν ΜΑΧΗ για να φύγει αυτός ο δήμαρχος! 

Το θέμα είναι συναγωνιστές ποιος θα έρθει και εάν αυτός (Στάθης Ψυρρόπουλος) καλύπτει έστω και μισή αράδα από την δική μας ατζέντα σε μια πόλη που σε κάθε δημοτική εκλογική διαδικασία βουλιάζει με τις επιλογές της. 

Δεν θα εκθέσουμε όσους δεν το κάνουν ΔΗΜΟΣΙΑ μέσω του facebook αλλά με δεδομένο πως τέτοιο ΤΣΟΥΝΑΜΙ δεν είχαμε δει την προεκλογική περίοδο του 2019 , θα είναι αποτυχία για τον ΠΑΣΟΚΤΣΗ  κ. Ψυρρόπουλο εάν αύριο δεν εκλεγεί δήμαρχος με ένα 60%! 

Ποια μάχη στήθος με στήθος που σας γράφαμε πριν 2-3 μέρες εδώ μιλάμε για ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ στον οποίο συμμετέχουν από τα άκρα αριστερά της πόλης έως τα άκρα δεξιά έχοντας απομονώσει πλήρως ( και εμάς) που τους  λέμε  πως πρόκειται για δύο κακές επιλογές για την πόλη μας! 

Εμείς που δεν σεβόμαστε προσωπικά δεδομένα που αύριο θα τα βρούμε μπροστά μας σας ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ να καθίσετε "δεξιούληδες" στα σπίτια σας έτσι και αλλιώς σας ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ να τιμάτε τους ανύπαρκτους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και να συγχρωτίζεστε με όσους βλέπουν την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας μας ως ΧΟΥΝΤΑ Μητσοτάκη! 

Δεν είδαμε έτσι και αλλιώς κανέναν από εσάς που τώρα μας καλεί να τον ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ να ενδιαφέρεται για ένα σωρό σοβαρά θέματα που έχουμε βγάλει το μόνο που κάνουν αυτοί οι δύο "βοσκοί" είναι να ομιλούν για "συστημικά" ΜΜΕ και να προωθούν την "δημοσιογραφία" των "πολιτών" που στην ουσία είναι χάϊδεμα στον φασισμό που διατρέχει την πόλη μας από άκρη σε άκρη. 

Εμείς που βαρεθήκαμε να βλέπουμε σφυροδρέπανα στην πόλη μας σας αφυπνίζουμε λίγο πριν τους δείτε να συγκρούονται με όσους θεωρούν "πατριωτισμό" τις σβάστικες! 

Νοικοκυραίοι καθίστε σπίτια σας και ακούστε ΛΕΞ μην μπαίνετε σε μια διαδικασία με κανένα ουσιαστικό συμφέρον για εσάς αφού πρωταγωνιστές αυτής της ΜΑΧΗΣ και ευνομημένοι αύριο θα είναι η γνωστή ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΜΠΑ της πόλης αυτή που όχι μόνο θέλει να μην υπάρχει αυτό εδώ το ιστολόγιο αλλά ανερυθρίαστα μας αποκαλεί τρελούς επειδή τους λέμε κατάμουτρα πως είναι ΚΛΕΦΤΕΣ! 

Δεν ενδιαφέρονται για την πόλη την διοικούν από το 1974 έως σήμερα με ένα διάλλειμα τεσσάρων ετών (διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου) και δεν αξίζουν ΚΑΜΙΑ δεξιά ψήφο όχι τις χιλιάδες που πήραν ήδη από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών! 

Εάν ενδιαφέρεστε να μην μας κάνουν ρόμπα με στοιχεία τα μεγάλα ΜΜΕ για τα αγκάθια αυτής της πόλης που την έχουν δικαιολογημένα ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ καθίστε αναπαυτικά στους καναπέδες σας αφού αυτό πράξατε και στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών ακούγοντας να σας λένε πως εσείς φταίτε για την βρώμικη πόλη και όχι άδικα αφού έπρεπε να είσαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που θα βγαίνατε να ζητήσετε ιδιωτικοποιήσεις και όχι να περιμένετε από εμάς να γίνουμε οι "κακοί" και εσείς να χτυπάτε φιλικά την πλάτη σε όσους σας  κοροϊδεύουν πως για αυτό φταίει η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Και επί ΣΥΡΙΖΑ βρωμάγαμε και επί κομμουνιστών δεν είχαμε ούτε κάδους απορριμμάτων! Αυτοί που μας είχαν να κρεμάμε τις σακούλες των σκουπιδιών στα δένδρα ήρθαν να κατηγορήσουν σήμερα αυτούς που μας έβαλαν γωνιές ανακύκλωσης!

Να πάτε στο γλέντι του Μπουγά σήμερα και να κάτσετε στα σπίτια σας αύριο αφού την πρώτη Κυριακή εσείς οι "αγανακτισμένοι" στείλατε στον δεύτερο γύρο τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο της πόλης μας. 

Το 2028 πάλι τα ίδια θα λέτε και ελπίζουμε ειλικρινά έως τότε να υπάρξει ΔΕΞΙΑ φωνή με απήχηση στην πόλη μας για να πάμε ΑΛΛΙΩΣ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: