ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Του έκανε ο εμπνευστής αυτού του ιστολογίου και like ! - Εδώ δεν σας ψηφίζει ο Παύλος Παπαθανασίου που μιλούσε για την "Βαλασοκρατία" περιμένετε να σας στηρίξουμε εμείς!

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Του έκανε ο εμπνευστής αυτού του ιστολογίου και like ! - Εδώ δεν σας ψηφίζει ο Παύλος Παπαθανασίου που μιλούσε για την "Βαλασοκρατία" περιμένετε να σας στηρίξουμε εμείς!

 


Να ακόμα και ο υβριστής μας που μας έλεγε πως κρυβόμαστε σε υπόγεια και κατακόμβες και που το 2019 μαζί σας πάλευε για να πέσει η "Βαλασοκρατία" σας γύρισε την πλάτη! Θα στεναχωρήσει την κα Σκλαβενίτη αλλά δεν συμφωνεί με τα φυλλάδια απόγνωσης με τα οποία γεμίσατε την πόλη μας. Δεν πιστεύει ούτε αυτός πως η συλλογικότητα με την οποία και ο ίδιος είχε άριστες σχέσεις θα σας σώσει  τα σπίτια από τους πλειστηριασμούς! 


Μέχρι και αυτός είδε πως η "Βαλασοκρατία" επιστρέφει και έχει ενδυθεί τον μανδύα του "ΝΕΟΥ" πείθοντας μέχρι και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ να ταχθούν στο πλευρό τους! Αυτή η εκδοχή της "Βαλασοκρατίας" σίγουρα θα αποδειχτεί χειρότερη από την προηγούμενη 9χρονη θητεία τους αλλά εμείς κουραστήκαμε να σας γράφουμε πως η πόλη σας θα παραμένει βρώμικη όσο συντηρείται μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ με εργαζόμενους που έτσι και αλλιώς από την Δευτέρα το πρωί θα είναι ΟΛΟΙ τους με τον Στάθη! 

Και αυτή την φορά ίδια ψήφο ο Σταύρος Μαρίνης με τον Παύλο  Παπαθανασίου δεν θα έχει,  ελπίζουμε να νιώθει υπέροχα που θα ψηφίσει ό,τι και η κα Κουσουνή! Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως δεν στηρίζουμε κεντροαριστερή διοίκηση οι "γαλάζιες" πινελιές της δεν μας αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας πως μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας μας που δεν εξαρτώνται από πρόσωπα αλλά από την ΕΜΜΟΝΗ μιας σειράς διοικήσεων να μην ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ την ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

Πάντως ακόμα και το σοβαρό θέμα της ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗΣ πέτυχαν να το ευτελίσουν συλλογικότητες του ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ που οδηγούν την διοίκηση Χατζηδάκη σε συντριβή,  το λένε άλλωστε μέχρι και μέλη της Κυψέλης Εθελοντών της κα Σκλαβενίτη πως οι έως πρότινος σύντροφοί τους βρίσκονται σε ΠΑΝΙΚΟ! 

Το καλύτερο σχόλιο της ανάρτησης είναι συνδημότισσας μας που δεν την ενδιαφέρει εάν έκλεβε ή όχι ρεύμα ένας υποψήφιος δήμαρχος! Γράψτε την αμέσως στην ομάδα "Οι Ηλιουπολίτισσες" να μπορεί να αγοράζει φθηνά καθαριστικά από την "ατυχούσα" υποψήφια δημοτική σύμβουλο που δεν θα πρέπει αύριο να λείπει από το πάρτι της ΑΛΛΑΓΗΣ! 

Και σε αυτό θα δούμε ίδια πρόσωπα με εκείνα που το 2019 μας έλεγαν πως ο Χατζηδάκης είναι η ΣΩΤΗΡΙΑ της πόλης μας τώρα βλέπουν Στάθη ελπίζουμε το 2028 να τους δούμε και πάλι μαζί του και να μην τους απογοητεύσει και αυτός! 

Εμείς δεν ανησυχούμε ξέρουμε από τώρα πως οι συνδημότες μας δεν αξίζουν καλύτερο όπως το λέγαμε και για τον προηγούμενο δήμαρχο. Τα "πάρτι" τους θα έχουν κοινούς καλεσμένους όσους μένουν ΣΙΩΠΗΛΟΙ και θα αρχίζουν να σκούζουν μόνο εάν δεν εξυπηρετηθούν τα προσωπικά τους συμφέροντα. 

Εμάς δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε σε πανηγυρισμούς ΝΙΚΗΣ ούτε το 2028 και μετά θα είμαστε για τα ΚΑΠΗ κάτι που δεν αντιλαμβάνονται τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας και μας τσαντίζουν! 

Σε κάθε περίπτωση και ο Παύλος Παπαθανασίου πάει για δύο στα δύο όσο και εάν στελέχη της διοίκησης συνιστούν υπομονή στους δυσαρεστημένους ήδη υποψηφίους τους που κάτω από την 21η θέση κατάταξης δεν τους βλέπουμε να πηγαίνουν ΟΛΟΙ να ψηφίζουν! 

Κάποια μάτια μας είδαν χθες επικεφαλής "συλλογικότητας" μαζί με υποψηφίους συγκεκριμένης παράταξης και μας έστειλαν και φωτογραφίες αλλά δεν θέλουμε άλλωστε βαρεθήκαμε να σας ανοίγουμε τα μάτια ιδίως σε όσους και να τα ανοίξουμε κοιτάνε ΠΑΝΤΑ και πάνω από όλα τα πορτοφόλια τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: