ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τζάμπα πήγαν οι εκδηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Ηλιούπολης στην "συλλογικότητα" - Η επικεφαλής ουδέτερη κάποια μέλη της τον αποδομούν συστηματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Τζάμπα πήγαν οι εκδηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Ηλιούπολης στην "συλλογικότητα" - Η επικεφαλής ουδέτερη κάποια μέλη της τον αποδομούν συστηματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 


Θα του μείνουν οι φωτογραφίες με την Γωγώ του απερχόμενου δήμαρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη  αφού μια σειρά μελών της "συλλογικότητας" "Οι Ηλιουπολίτισσες" τον κράζουν συστηματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον κατηγορούν πως δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα τέσσερα χρόνια για τις κακοποιημένες γυναίκες της πόλης μας. 

Σε κάθε περίπτωση μάλλον θα πάνε "χαμένα" και τα σπιτάκια για τα αδέσποτα που στήθηκαν την τελευταία στιγμή,  ενώ οι ζωόφιλοι της πόλης δεν έδειξαν να "μασάνε" και πολύ με το βιντεάκι του κ. Στασινόπουλου με την Γωγώ αφού η ίδια τον άδειασε σε αυτό λέγοντάς του πως άργησαν! 

Η ίδια δεν άργησε πάντως καθόλου και ακολουθώντας το ρεύμα ετοιμάζει νέες εκδηλώσεις μαζί με τον επόμενο δήμαρχο της πόλης μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλο! 

Πριν λίγο καιρό τον έκραζε για το ΕΝΑΚ που θα του χαρίσει μια ΝΙΚΗ,  που έτσι και αλλιώς δεν θα του χάριζαν οι πρωταθλήτριες της κυβίστησης "Οι Ηλιουπολίτισσες" που ποντάρουν πως τα δύο μέλη της συλλογικότητας που εκλέχθηκαν τελικά με το ψηφοδέλτιο του Στάθη θα  μας ετοιμάσουν νέες γιορτές μίσους τιμώντας την ΕΠΟΝ! 

Δεν βαριέσαι έτσι και αλλιώς ακόμα και κεντροδεξιός δήμαρχος να έβγαινε από ανάλογες εκδηλώσεις δεν θα γλιτώναμε,  σε μια πόλη που συστηματικά παραποιεί την Ιστορία μη αντέχοντας να δει κατάματα την δική της ΜΑΥΡΗ! 

Άλλωστε και ο Στάθης Ψυρρόπουλος μεγαλωμένος σε αυτή την πόλη, θα του ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μην περπατήσει πάνω σε ένα ψεύτικο αφήγημα που παρουσιάζει την πόλη μας ως πρότυπο δημοκρατικής πόλης και κυρίως ηθικής!

Κάθε φορά που η πόλη δικαίως γίνεται αρνητικό πρωτοσέλιδο από τα ΜΜΕ οι συνδημότες μας θα εξακολουθούν να "πέφτουν από τα σύννεφα" (κάποιοι το έχουν τερματίσει αφού αποκαλούν εμάς εκβιαστές ενώ δεν βλέπουν δίπλα τους , τους πραγματικούς)  αφού κάποιοι "ψεκασμένοι" αρχίζουν και πιστεύουν  πως μας ζηλεύουν τα ΜΜΕ  για αυτό  γράφουν και λένε  αυτά!

Τόσες "στειρώσεις" αδέσποτων έκανε η διοίκηση και οι "ζωόφιλοι" δεν την στήριξαν,  παρόλο που είχαν στο ψηφοδέλτιό τους και μέλος της ΖΕΗ! Πεταμένα πήγαν και αυτά τα λεφτά δεν "έπιασαν τόπο" εκτός και θεωρείται επιτυχία η έκτη  θέση κατάταξης σε ψήφους του κ. Απόστολου Στασινόπουλου που μένει εκτός του επόμενου δημοτικού συμβουλίου αφού ο ΝΙΚΗΤΗΣ των εκλογών και επόμενος δήμαρχος της πόλης μας θα είναι ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος! 'Έτσι η τελευταία που εκλέγεται από τους απερχόμενους είναι η "εθελόντρια" κα Σκλαβενίτη εάν τελικά δεν μείνει και αυτή απέξω και εκλεγούν 5 συνολικά μαζί με τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη που είναι και το πιο πιθανό! Έτσι ξεφορτωνόμαστε ένα ακόμα μέλος της συλλογικότητας ενώ από τις κεντροδεξιές παρατάξεις δεν ευτύχησε ΚΑΜΙΑ!  Ελπίζουμε το 2028 η "συλλογικότητα" να κατεβάσει και υποψήφια δήμαρχο γιατί όπως και να το κάνουμε με απόλυτα δικό σου δήμαρχο η πόλη μας θα μετατραπεί σε ............... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: