ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαχειριστικός έλεγχος αφού πληθαίνουν οι φήμες πως η νέα διοίκηση θα παραλάβει άδεια ταμεία!

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Διαχειριστικός έλεγχος αφού πληθαίνουν οι φήμες πως η νέα διοίκηση θα παραλάβει άδεια ταμεία!

 Ξεφυλλίζοντας τις τελευταίες σελίδες του " επετειακού" Ημερολογίου "Οι Ηλιουπολίτισσες" ο απερχόμενος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης ίσως να μην έχει αντιληφθεί πως οι Βαλασοπουλικοί έχουν βάλει ήδη σε εφαρμογή σχέδιο για να πλήξουν καίρια την "ηθικότητα" της διοίκησής του! 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ιστολογίου μας η νέα διοίκηση θα κάνει διαχειριστικό έλεγχο για να δει τι θα παραλάβει από την απερχόμενη και τι απέμεινε από το πολυδιαφημιζόμενο πλεόνασμα Βαλασόπουλου της τάξεως των 6.000.000 ευρώ που άφησε φεύγοντας στα ταμεία του δήμου το 2019! 

Οι ορκωτοί λογιστές συνήθως δεν παραδίδουν πορίσματα χωρίς ευρήματα και η παραφιλολογία έως ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα είναι κάτι που εμάς ως τοπικό ΜΜΕ δεν θα μας απασχολήσει. Εμάς θα μας απασχολήσουν ΜΟΝΟ όσα με στοιχεία κατατεθούν στο δημοτικό συμβούλιο όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος αυτός. 

Και βέβαια ελπίζουμε η απερχόμενη διοίκηση τα Χριστούγεννα να μην προσχωρήσει σε εκδηλώσεις ανάλογες με τις περσινές που μας οδήγησαν σε αναρτήσεις που φανταζόμαστε πως θα θυμούνται οι συνδημότες μας που ΨΗΦΙΣΑΝ για να απομακρυνθεί η απερχόμενη διοίκηση Χατζηδάκη για κάποιες δεκαετίες! 

"Αλληλέγγυες" μην περάσετε από το ταμείο είναι άδειο δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα φέτος και έρχεται και έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές που θα κρατήσουν σε "ομηρία" μια παράταξη που εάν κρίνουμε από την περίπτωση της διοίκησης Αναγνώστου θα κρατήσει καμία 10ετια!

Δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν ξέρει να καλύπτει τα έξοδά της αλλά "΄λάθη" πάντα γίνονται όμως εμείς κρατάμε πάντα μικρό "καλάθι" το μεγάλο το αφήνουμε για τα "αρπακτικά" της "αλληλεγγύης" και των "αγώνων" που ήδη έχουν πλευρίσει (φωτογραφίες σε άλλη ανάρτησή μας) τον νέο δήμαρχο της πόλης μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: