ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Την λαϊκίστική αντιπολίτευση που οδήγησε σε συντριβή της παράταξης στην οποία συμμετείχαν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συνεχίζουν απτόητοι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ μη αποδεχόμενοι το αποτέλεσμα που τους έθεσε στην τελευταία θέση των δημοτικών παρατάξεων από αυτές που πέτυχαν τελικά να εκπροσωπηθούν στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Από τώρα έπιασαν "δουλειά" για να οδηγήσουν τα λιγοστά τους "πρόβατα" στο να πανηγυρίζουν την ΝΙΚΗ του επόμενου κεντροαριστερού "Μεσσία". Επειδή ο ΜΑΥΡΟΣ φασισμός δεν τους βγαίνει , συντηρούν και αυξάνουν τον ΚΟΚΚΙΝΟ που με τις αναρτήσεις τους τον πήγαν στο 12%! Άλλωστε αφού δεν τον έβλεπαν πως να μην "φουντώσει",   όσο αυτοί δούλευαν για να ανεβάσουν τον ΜΑΥΡΟ φτάνοντας στο σημείο να ζητούν από την απερχόμενη διοίκηση του δήμου μας να τιμήσει έναν δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ! 


  • Οι δημότες πρόσφατα εξέλεξαν στην πόλη μας μια νέα δημοτική αρχή. Με την ΨΗΦΟ τους έδωσαν παράταση ζωής στην ΣΟΒΙΕΤΙΑ και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παραπονιούνται για θέματα όπως η καθαριότητα και το ΠΡΑΣΙΝΟ αφού ψήφισαν όσους διαχειρίστηκαν και δεν πέτυχαν τους τομείς αυτούς για 9 ολόκληρα χρόνια! Δημότες που δεν πιέζουν με την ψήφο τους επικεφαλής να ιδιωτικοποιήσουν τις δομές ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ στην ουσία αφήνουν αυτό να το πράξει η εκάστοτε κυβέρνηση λίγο πριν την νέα χρεοκοπία της χώρας μας που προβλέπεται γύρο στο 2030!  Ελπίζουμε οι διεθνείς συγκυρίες να την επισπεύσουν μήπως αρχίσουμε τελικά να γινόμαστε και εμείς δυτικό κράτος! 


  • Παιδιά όποιος θέλει "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ δεν θα την πετύχει με συναυλίες και θεατρικά δρώμενα! Η λύση για όσους στηρίζουν τους τρομοκράτες της Χαμάς είναι εάν θέλουν πράγματι να ηττηθεί το πανίσχυρο στρατιωτικά κράτος του Ισραήλ να πάνε να πολεμήσουν στο πλευρό των μουσουλμάνων. Η ήττα των Παλαιστινίων θα είναι μεγάλη και δεν μπορεί κανείς να την σταματήσει με ευχολόγια. Βαρέθηκαν να κινδυνεύουν από μια χούφτα ιδεοληπτικούς που δεν αγωνίζονται για πατρίδα αλλά για να καταστρέψουν ένα πανίσχυρο κράτος! Τώρα πόσο ελεύθερα είναι τα κράτη που δεν αποδέχονται τις αξίες του δυτικού κόσμου μην το συζητήσουμε καλύτερα,  θα στεναχωρήσουμε τις ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΕΣ της πόλης που τάχθηκαν υπέρ των ισλαμοφασιστών της Χαμάς που έτσι και επικρατήσουν ( αποκλείεται να συμβεί , είναι στρατιωτικά ανύπαρκτοι) θα βάλουν σε όλες τις γυναίκες  μαντήλες για να δοξάσουν έναν Προφήτη που είχε 15 συζύγους!  Να νιώθετε τυχερές για όσους πολεμούν εκεί τον ισλαμοφασισμό για να απολαμβάνετε εσείς εδώ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ που έχουν οι γυναίκες ΜΟΝΟ στον δυτικό κόσμο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: