ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για το καλό της πόλης αποδεχθείτε το εκλογικό αποτέλεσμα- Το ΕΝΑΚ νίκησε και δεν ήταν κομπάρσος αλλά είχε καταλυτικό ρόλο σε μια μεγάλη ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΝΙΚΗ !

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Για το καλό της πόλης αποδεχθείτε το εκλογικό αποτέλεσμα- Το ΕΝΑΚ νίκησε και δεν ήταν κομπάρσος αλλά είχε καταλυτικό ρόλο σε μια μεγάλη ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΝΙΚΗ !

 


Εντάξει φιλίες ετών δεν μπορούν να χαλάσουν μετά από ένα εκλογικό αποτέλεσμα με νικητές και ηττημένους! Άλλωστε όλες και όλοι σε αυτή την πόλη παλεύουν για το καλό της ή έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται σε κάθε προεκλογική περίοδο και όχι μόνο αφού κάποιοι μας  "πρήζουν"  επαναλαμβάνοντας μονότονα ένα σλόγκαν χωρίς ουσιαστική αξία. 

Άλλωστε το καλό της πόλης είναι το γκρέμισμα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ και αυτό θα συμβεί είτε οι πολλοί το επιθυμούν είτε όχι! 

Η φωτογραφία "κλεμμένη" από το ΔΗΜΟΣΙΟ προσωπικό προφίλ στο facebook του επικεφαλής του ΕΝΑΚ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου με ημερομηνία 24/5/2018 και λεζάντα πως ήταν από συγκέντρωση φίλων! 



Το ΕΝΑΚ δεν είναι ούτε το απόλυτο κακό αλλά ούτε το απόλυτο καλό αυτής της πόλης και πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν μια ακόμα δημοτική παράταξη πάνω από κόμματα και χρώματα όπως και οι υπόλοιπες. Σε όσους δεν άρεσε η ετυμηγορία των συνδημοτών μας στις κάλπες ή δυσανασχετήσουν βλέποντας αύριο στελέχη του ΕΝΑΚ σε θέσεις ευθύνης ας πρόσεχαν για ποιους για τρεις τουλάχιστον δεκαετίες μιλούσαν πάντα θετικά! 

Το να μας παρουσιάζουν σήμερα τον δάσκαλο σαν περιφερόμενο και τους ίδιους ως σταθερούς δεν είναι παρά ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ,  επειδή δεν χώνεψαν μία ήττα για την οποία και οι ίδιοι "δούλεψαν" αφού δεν έπεισαν τους πολλούς . Και πως να τους πείσουν πως είναι το "νέο" όταν το 2010 κατέβαιναν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με αυτό που σήμερα ονομάζουν παλιό; 

Εμάς που δεν μας πείθουν ούτε οι "δικοί" μας για τις προθέσεις τους αλλά στηρίζουμε και θα εξακολουθήσουμε πάντα ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ υποψήφιο δήμαρχο μας βλέπω να πεθαίνουμε με τελευταίο κεντροδεξιό δήμαρχο τον κ. Γιάννη Αναγνώστου. 

Αυτός πέτυχε όπου αποτυγχάνουν οι επόμενοι κεντροδεξιοί υποψήφιοι δήμαρχοι που σιγά- σιγά αποδέχονται μια πραγματικότητα που λέει πως εάν έμεναν ΟΛΟΙ μαζί 13 χρόνια μετά και 18 αργότερα δεν θα λέμε προεκλογικά τα ίδια πράγματα! 

Στάθη κράτα το ΕΝΑΚ μαζί σου το 2028 γιατί έχουν το "κοκαλάκι της νυχτερίδας" και όπου πάνε ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ! 

Τυχαίο; 

ΥΓ: Εμείς που έως σήμερα δεν μπήκαμε στον "πειρασμό" να κατέβουμε με κάποια κεντροδεξιά παράταξη εάν κατέλθουμε το 2028 θα είμαστε το "νέο"; Ρητορικό το ερώτημα αφού εμείς δεν θέλουμε να είμαστε το ΝΕΟ γνωρίζοντας πως αυτό αναγκαστικά θα έχει "μέσα" του πολύ παλιό σε μια πόλη που δεν είναι δυνατόν να βρεις ούτε 35 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που να μην έχουν ιδεοληψίες ξεπερασμένες από την ίδια την Ιστορία!  Άρα παραμένουμε ΕΝΕΡΓΟΙ αλλά ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! 

Για τους οπαδούς του σλόγκαν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ και ΚΟΜΜΑΤΑ "δώρο" και το παρακάτω ποστάρισμα της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: