ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Δεν έτρεχαν για τις δημοτικές παρατάξεις στις οποίες ήταν οι ίδιοι υποψήφιοι και ξαφνικά τρέχουν να μαζέψουν ψήφους για άλλους!

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Δεν έτρεχαν για τις δημοτικές παρατάξεις στις οποίες ήταν οι ίδιοι υποψήφιοι και ξαφνικά τρέχουν να μαζέψουν ψήφους για άλλους!




Στο "ντέρμπι" που έχει ήδη στηθεί και διχάζει την πόλη αναμετρώνται οι Βαλασοπουλικοί με τους Γεωργάκηδες! 

Ακόμα και δήμαρχοι όμορων δήμων κουβαλήθηκαν Κωνσταντάτος - Κονδύλης για να στηρίξουν ο πρώτος τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο και ο δεύτερος τον Γιώργο Χατζηδάκη. 

Με δεδομένο πως η κεντροδεξιά της πόλης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές κατέγραψε ποσοστά άνω του 40% όλες και όλοι αναμένουν από δεξιούς να βάλουν πλάτη είτε για να γυρίσει η πόλη σελίδα είτε για να μείνουμε στα ίδια. 

Αυτοί που το 2019 έψεγαν εμάς που τους λέγαμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως δεν πρέπει να βγει ο Χατζηδάκης δήμαρχος μας ψέγουν ΤΩΡΑ που δεν τον στηρίζουμε να μείνει λες και του οφείλουμε και ΤΙΠΟΤΑ! 

Εμείς που δεν ξεχνάμε τους υβριστές μας που μάζεψε στο ψηφοδέλτιό του, τα δελτία του δήμου για τους "Γκαίμπελς του διαδικτύου" και κυρίως τις γιορτές ΜΙΣΟΥΣ που διοργάνωσε με τις "αλληλέγγυες" χορεύτριες ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα τον ψηφίζαμε γιατί δεν ξεχνάμε με ποιους είμαστε και που ανήκουμε ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ! 

Δεν θα ψηφίσουμε έναν άνθρωπο που τα είχε καλά για τέσσερα χρόνια με την ΣΟΒΙΕΤΙΑ και που άφησε σε επετείους εθνικών εορτών να ακουστούν τραγούδια του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. 

Άλλωστε τόσους μήνες οι αναγνώστες μας τον βλέπουν στα δεξιά του ιστολογίου μας , "κρεμασμένο" ως ανάρτηση που λέει ξεκάθαρα πως ξεφυλλίζει το ημερολόγιο μιας συλλογικότητας που καιροσκοπικά τα έχει καλά και με τους δύο που πέρασαν στον δεύτερο γύρο ενώ η επικεφαλής της στηρίζει τον κομμουνιστή Αλέξανδρο Μπουγά και υψώνει παλαιστινιακές σημαίες στο προφίλ της στο facebook παίζοντας και εκεί την "αλληλέγγυα" και μη βλέποντας τα εγκλήματα της ΧΑΜΑΣ αλλά μόνο των Ισραηλινών που έχουν κάθε δικαίωμα να προασπίσουν τα σύνορα της πατρίδας τους και να αντιδράσουν στις τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχονται! 

Μαζεύουν τις παλαιστινιακές σημαίες και φεύγουν από το δημαρχείο της Ηλιούπολης έστω και εάν εμείς εδώ δεν δώσαμε το ΣΥΝΘΗΜΑ στους πολλούς που έχουν αποφασίσει ήδη πως ο Στάθης Ψυρρόπουλος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας να καταψηφίσουν μια ΑΝΙΚΑΝΗ διοίκηση που αποτελείται από μαζέματα και "χαντάκωσε" τους περισσότερους δεξιούς που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό της! 

Από την άλλη υπάρχει ο Στάθης Ψυρρόπουλος που και από αυτόν εμείς δεν περιμένουμε να γκρεμίσει μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ που περιμένει πως και πως να εξασφαλίσει το ΡΑΧΑΤΙ της και την επόμενη μέρα! 

Μας κάνει εντύπωση που δεξιοί που δεν έτρεξαν για να φέρουν ψήφους στις παρατάξεις με τις οποίες κατέβηκαν υποψήφιοι πως κινητοποιήθηκαν με δημόσιες μάλιστα αναρτήσεις τους για να συμμετέχουν στο "ΝΕΟ" με αναρτήσεις που τους εκθέτουν και εμείς αποφύγαμε αφού δεν θα μπορούσαμε να στηρίξουμε κάποιον που μας μιλάει για πλαστά έγγραφα τα οποία έχουν αναρτήσει ένα σωρό "συστημικά" κατά τους "ψεκασμένους" ΜΜΕ! 

Δεν θα πάμε να ψηφίσουμε γνωρίζοντας βέβαια πως η ΑΠΟΧΗ ευνοεί τον ΠΡΩΤΟ δηλαδή τον κ. Ψυρρόπουλο σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής που έστειλαν μήνυμα που δεν κατανόησε η απερχόμενη διοίκηση κάτι που θα πληρώσει στις κάλπες της Κυριακής! 

Αφού ευχηθούμε από ΤΩΡΑ καλή επιτυχία στον νέο δήμαρχο της πόλης μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλο και αφού αυτονόητα ως ΔΕΞΙΟ ιστολόγιο θα στηρίξουμε τους ομοϊδεάτες μας στους οποίους θα δοθούν θέσεις ευθύνης να κλείσουμε λέγοντας σε όσους νέους της δικής μας παράταξης απείχαν από τις πρόσφατες εκλογές ή δεν έτρεξαν όσο έπρεπε πως το 2028 θα είμαστε σε όποια μορφή και εάν υπάρχουμε πολύ σκληροί απέναντί τους! 

Η μεγάλη ανατροπή που περιμένουν κάποιοι αδαείς και από  τον κεντροδεξιό χώρο δεν θα έρθει,  η πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών που δεν θα μας ακούσει και θα προσέλθει στις κάλπες θα ψηφίσει Στάθη Ψυρρόπουλο για επόμενο δήμαρχο της πόλης μας. 



Έστω και με 52% Ψυρρόπουλος και 48% Χατζηδάκης ο πρώτος θα επικρατήσει και έτσι εσείς που δεν μιλήσατε μέσα στα δημοτικά συμβούλια για ιδιωτικοποίηση των δομών καθαριότητας και Πρασίνου μην αρχίσετε πάλι και μας πρήζετε με την βρώμικη πόλη γιατί και το 2028 θα μείνετε εκτός δεύτερου γύρου! 

Ας βάλει και τον νέο οδοφωτισμό με ΣΕΑ γιατί έτσι και προχωρήσει με δάνειο και την συντήρηση από την ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα φτάσει το 2028  να τον κατηγορούν για ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΟΛΗ,  όσοι "Φωτεινοί" δεν έχουν ήδη προσχωρήσει στην δική του παράταξη! 

Αυτά και καλό βόλι σε όσους θα πάνε αύριο να ψηφίσουν,  εμείς συνειδητά για πρώτη φορά θα σας αφήσουμε σαν τους "πονηρούς" κομμουνιστές να πάτε να ψηφίσετε , μη ελπίζοντας πως έστω και μισή αράδα από την δική μας ατζέντα μπορεί να υλοποιηθεί από τον επόμενο δήμαρχο της πόλης μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλο! 

Η απήχηση που έχει στα "άκρα" ο επόμενος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης  Ψυρρόπουλος   είναι πολύ μεγάλη,  και για τον λόγο αυτό πρέπει να προσέξει την επόμενη μέρα αφού αγνοεί πολιτικούς χώρους που μπορεί να τον εκθέσουν στην πρώτη "στραβή" , που θα του τύχει! 

Αυτοί Στάθη θέλουν πολύ παραμύθι και να τους μιλάς για Βασιλεύουσες,  αντί να τρέξουν έναν χρόνο πριν για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για είσοδο κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου στον δεύτερο γύρο , βγήκαν μετά την ΗΤΤΑ της κεντροδεξιάς της πόλης μας να πανηγυρίσουν που  ένας πρώην σύντροφος του νυν δημάρχου του παίρνει από 1/1/2024 την καρέκλα! 

Σε όσους διαφωνούν μαζί μας πως οι περισσότεροι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ της πόλης μας θα ψηφίσουν Στάθη Ψυρρόπουλο τους αφήνουμε να αναλύσουν τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής εάν δεν βλέπουν πως το ρεύμα που δημιούργησε η προσχώρηση του ΕΝΑΚ είναι μεγάλο  και εάν δεν υπήρχε το θέμα της ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗΣ θα είχε κάνει τον Ψυρρόπουλο δήμαρχο με ποσοστά άνω του 60% στον δεύτερο γύρο. 

Όσα τηλέφωνα και εάν κάνουν σε κεντροδεξιούς από την διοίκηση ακούνε τα ίδια. Συριζαίο για δήμαρχος εμείς δεν ψηφίζουμε ενώ ανησυχητική για εμάς είναι η ΑΠΟΔΟΧΗ που έχει σε παραδοσιακούς κεντροδεξιούς ψηφοφόρους ο Στάθης που πάλεψε για μεγάλο διάστημα σχεδόν μόνος τους και κόντρα  στα τοπικά ΜΜΕ που δεν τον έπαιξαν ιδιαίτερα ( και εμείς μέσα σε αυτά) πέτυχε να τον θεωρούμε με βάση όλα τα δεδομένα τον ΜΕΓΑΛΟ νικητή που ανέστησε μια "πεθαμένη" έως τις αρχές του έτους παράταξη,  και να κάνει μαζί με νέα παιδιά και το ΕΝΑΚ ακόμα μια ΑΝΑΤΡΟΠΗ που ουδείς μας περίμενε! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: