ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πήρε και τώρα θέση ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου στέλνοντας μήνυμα σε όσους ακολουθούν τις επιλογές τους

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Πήρε και τώρα θέση ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου στέλνοντας μήνυμα σε όσους ακολουθούν τις επιλογές τους

 


Με παρόντες δύο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γεωργάκης και Γιάννης Αναγνώστου και τον δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη  να δίνει και αυτός στήριξη στον νυν δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη μένει να δούμε εάν θα έχουμε την Κυριακή μία ακόμα ΑΝΑΤΡΟΠΗ όπως συνέβη και το 2019.

 

Τότε που εμείς δεν πιστεύαμε σε ένα "θαύμα" που επετεύχθη από μια συμμαχία πάνω από κόμματα και χρώματα αφού στάθηκαν όπως και χθες πλάϊ - πλάϊ ο μακροβιότερος δήμαρχος της πόλης μας κος Θεόδωρος Γεωργάκης ( κεντροαριστερός) και ο μοναδικός κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας κος Γιάννης Αναγνώστου. 

Παρόλο που το 2019 πήγαμε ΚΟΝΤΡΑ στον υποψήφιο τότε δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη στηρίζοντας στον δεύτερο γύρο  την "ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ" (το ίδιο πράξαμε και το 2014 απέναντι στον Κοκοτίνη)  οι συνδημότες μας τους έστειλαν σπίτια τους ενώ οι ίδιοι ετοιμάζονται να επιστρέψουν και πάλι  τέσσερα χρόνια μετά! 

Δεν μας αφορά ως Νεοδημοκράτες ποια ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΡΑ θα επικρατήσει,  και δεν μας αφορά πλέον και εάν με την ΨΗΦΟ σας  πάτε  ως πλειοψηφία από το κακό στο χειρότερο. 

Για εμάς στην πλειοψηφία των συνδημοτών μας αξίζουν δήμαρχοι όπως ο κος Χατζηδάκης ή ο κος Ψυρρόπουλος δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως τους αξίζει ένας καλύτερος δήμαρχος! 

Οι Νεοδημοκράτες της πόλης στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα απέχουν από μια μάχη που δεν τους αφορά , αφού γνωρίζουν πως όποιος τελικά και εάν επικρατήσει η καθημερινότητά μας δεν θα αλλάξει , η πόλη θα παραμείνει βρώμικη και τα παραμύθια της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ θα διατηρηθούν! 

Οι διαφορές τους είναι απλώς για το ποιος θα έχει καρέκλες ευθύνης και τα προνόμια που αυτές δίνουν και φυσικά όχι μόνο δεν θα γκρεμίσουν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ αλλά θα βρεθούν απέναντί σε όσα ΜΜΕ αναδεικνύουν τα κακώς κείμενα της πόλης μας. 

Απευθύνονται σε "τυφλούς" και ήδη αναλώνονται σε κοκορομαχίες που δεν αφορούν τους ελάχιστους είναι η αλήθεια συνδημότες μας που θέλουν αλλαγή βιβλίου και όχι σελίδας! 

Ένα βιβλίο που ξεθώριασε αφού στις σελίδες του φιλοξενούνται ανύπαρκτοι αγώνες τους οποίους τιμούν συνειδητά αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα σε αυτή την πόλη. 

Η ΝΔ δεν στηρίζει κανέναν εκ των δύο υποψηφίων , γιατί δεν πιστεύει σε κανέναν από αυτούς. Το ίδιο συμβαίνει και με την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που βέβαια δεν πρόκειται να εμπλακεί σε μια μάχη από την οποία κερδισμένοι θα βγουν ΜΟΝΟ οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι. 

Για όσους θεωρούν δεδομένες τις δεξιές ψήφους ας αναλογιστούν τι έπαθαν πριν μερικές μέρες οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις όσοι πήγαν να ψηφίσουν πήγαν και έτσι με δεδομένη για εμάς την μεγάλη ΑΠΟΧΗ προβάδισμα έχει ο κος Ψυρρόπουλος που προηγείται αλλά ο Γιώργος Χατζηδάκης όπως απέδειξε και το 2019 είναι πολύ σκληρός για να "πεθάνει" ΄

Εάν κάποιοι από τους αναγνώστες μας πάνε τελικά στις κάλπες ξέρουν τι θα ψηφίσουν αφού μας διαβάζουν καθημερινά είμαστε βέβαιοι πως καταλαβαίνουν ποιος έχει μέσα στους 21 δημοτικούς συμβούλους που θα εκλέξει αυτούς που πλήγωσαν με πράξεις τους λιγότερο αυτό το ιστολόγιο!  Στη φωτογραφία εξωφύλλου βρίσκεται ένας υβριστής μας που οι συνδημότες μας τον άφησαν εκτός ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ακόμα και εάν επανεκλεγεί η νυν διοίκηση. Για τους 21 του άλλου ψηφοδελτίου ίσως αναφερθούμε το Σάββατο βράδυ αφού εμείς δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ!



Ο Γιάννης που τολμάει ΔΗΜΟΣΙΑ να εκφράζει κάθε φορά την προτίμησή του,  για τον ποιον θεωρεί πιο ικανό να διοικήσει τον δήμο μας την στιγμή που ουδείς άλλος κεντροδεξιός  έχει εκφράσει την προτίμησή του αφήνοντας να πάμε και όπου βγει! 

Το site ilioupolinews.gr από όπου η φωτογραφία εξωφύλλου κάλυψε και αυτή την προεκλογική συγκέντρωση της οποίας κορυφαίο σημείο ήταν το παρακάτω απόσπασμα που ανέβασε ο δήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook 


ΥΓ: Η διοίκηση Χατζηδάκη θα παραδώσει τις καρέκλες της την 1/1/2024 και θα είμαστε ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ που κάποιοι υβριστές μας θα παρακολουθούν τα δημοτικά συμβούλια εκ μακρόθεν ενώ θα μας λυπεί μόνο το γεγονός πως πρέπει να κάνουμε υπομονή άλλα πέντε χρόνια για να φύγουν κάποιοι που έχουμε την πεποίθηση πως πιο σύντομα από τους προηγούμενους θα βάλλουν εναντίον μας. Ήδη απαξιώνουν καταξιωμένα ΜΜΕ που κάνουν απλώς την δουλειά τους! Ο δήμος μας έχει ακόμα και τους νομικούς συμβούλους που του αξίζουν , συμβούλους που ας ακούσουν το παραπάνω απόσπασμα και ας συνεχίσουν να "ξεπλένουν" όσους φιλοξενούν στα ψηφοδέλτιά τους συγγενικά τους πρόσωπα! 

10 τοπικά ΜΜΕ έχει η πόλη και περιμένουν την αναφορά ενός δημάρχου για να κάνουν νύξη  σε θέμα που έχει κάνει ρεζίλι την πόλη μας για ακόμη μια φορά! Είναι τα ίδια τοπικά ΜΜΕ που σίγουρα θα ξαφνιαστούν για ακόμα μια φορά για όσα θα παρουσιάσομε παραμονή των εκλογών παρόλο που τα γνωρίζει η ΜΙΣΗ πόλη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: