ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αθανάσιος Βαμβίνης: Όσον αφορά τον ιδεολογικό μας χώρο...... Φταίμε όλοι , άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Αθανάσιος Βαμβίνης: Όσον αφορά τον ιδεολογικό μας χώρο...... Φταίμε όλοι , άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο


Καλή θητεία στη νέα δημοτική αρχή και τον επικεφαλής της κ.Στάθη Ψυρρόπουλο.
Το γενικό πολιτικό μήνυμα είναι ότι οι συμπολίτες μας προτίμησαν να απέχουν από μία διαδικασία η οποία εξελίχθηκε σε μια ενδοοικογενειακή- πολιτική κόντρα, της οποίας τα επιχειρήματα αμφότερα περιορίστηκαν σε ατασθαλίες και αδικήματα, που δεν περιποιούν τιμή εν γένει για την πολιτική και κοινωνική ζωή.
Σε κάθε περίπτωση, ξεκινά μια νέα σελίδα για το δήμο μας. Στους φίλους μου εύχομαι να τιμήσουν την επιλογή τους και να την στηρίξουν, όταν τα δύσκολα έρθουν και εκεί θα γίνει ο διαχωρισμός της ήρας από το στάρι.

Όσον αφορά τον ιδεολογικό μας χώρο ξεκινά μια περίοδος ενδοσκόπησης και αυτοκριτικής.
Φταίμε όλοι, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.

Μόνο μέσα από διάλογο και δομημένες διαδικασίες θα "αναστήσουμε" και πάλι τον χώρο μας, ο οποίος πρέπει να περάσει από τα προσωποπαγή υποσυστήματα στα ομαδικά συστήματα.

Γιατί πάνω απ' όλα είναι η Ηλιούπολη, η πόλη που μεγαλώνουν τα παιδιά μας!

Αθανάσιος Βαμβίνης 
Επικεφαλής ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΝΕΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Διάλογος ανάμεσα σε όσους πιστεύουν ακόμα σε ιδεολογίες αλλιώς δώσαμε τα "κλειδιά" της πόλης στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ και εμείς επιλέξαμε για τους εαυτούς μας τον ρόλο του κομπάρσου! Μπράβο στον  κ. Βαμβίνη για την αναφορά του , στο νοσηρό κλίμα  μέσα στο οποίο διεξήχθη ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών, όπου αντί να ακούσουμε θέσεις και προτάσεις ακούγαμε για ατασθαλίες και ποινικά αδικήματα. Από το 1974 έως σήμερα τον δήμο μας διοικεί η ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε όλες της τις εκφάνσεις  ακόμα και της κομμουνιστικής!

ΟΛΟΙ όσοι έχουν κάτι διαφορετικό να πουν πέρα από τις αποτυχημένες συνταγές κρατισμού δεν μπορούν να τιμούν ανύπαρκτους αγώνες. Με εξαίρεση την διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου που είχε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ και για αυτό απέτυχε , όλοι οι άλλοι κινούνται σε ένα ιδεολογικό πλαίσιο που δεν έχει λύσεις για τα προβλήματα της  πόλη μας. 

Οι ιδεοληψίες τους οδήγησαν την πόλη μας να βρωμάει, να είναι σκοτεινή και κακόφημη . Διατηρούν ΜΥΘΟΥΣ και εισπράττουν μισθούς δημάρχων, Αντιδημάρχων, προέδρων και αντιπροέδρων ΝΠΔΔ &ΝΠΙΔ και έχουν στήσει μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ αντίθετη στην κοινή λογική. 

Εμείς οι κεντροδεξιοί αντί να αναδείξουμε όλα αυτά καθόμαστε και χειροκροτάμε τις ασυναρτησίες που ακούγονται μέσα στα δημοτικά συμβούλια. Το "χαστούκι" στους κεντροδεξιούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους  που συμμετείχαν σε κεντροαριστερά ψηφοδέλτια ήταν ΗΧΗΡΟ και θα πρέπει να αναρωτηθούν και οι ίδιοι γιατί δεν μπορούμε με το 44% της κοινωνίας να συμφωνεί  με τις Ιδέες μας να πάρουμε τα ηνία του δήμου μας. 

Εμείς που δεν ήμαστε οπαδοί των "Κωνσταντάτων" και "Κονδύληδων" θα στεκόμαστε ΠΑΝΤΑ στην ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας και δεν πρόκειται να βάλουμε νερό στο κρασί μας! Άλλωστε όπως όλοι γνωρίζουν εμείς αποφεύγουμε και να πίνουμε πέρα από το αγαπημένο μας αναψυκτικό!

Σε ταβέρνες, καφενεία  και τσιπουράδικα χρόνια τώρα συμμαχούν ετερόκλητα συμφέροντα τάχα για το "καλό" της πόλης. Ένα "καλό" που δεν θα το βρείτε στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ,  όσους δημάρχους και εάν αλλάξατε , η εικόνα θα παραμένει η ίδια,  αφού αυτοί εάν περνούσε από το χέρι τους θα έδιωχναν και το ΚΥΤ από τον Υμηττό για να βολέψουν τους κολλητούς τους που κινούνται στο ΣΚΟΤΑΔΙ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: