ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  •  Οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν και τα προβλήματα αναμένουν την νέα διοίκηση του δήμου μας για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της Οι εργαζόμενοι καθαριότητας που για τέσσερις μήνες τώρα είχαν αφήσει την πόλη μας στο έλεος της βρωμιάς άρχισαν να κινούνται ( φαίνεται επέστρεψαν όλοι από τις άδειές τους) σε υποφερτούς ρυθμούς και έτσι τα έντονα προβλήματα έλλειψης καθαριότητας ακόμα και σε κεντρικά σημεία της πόλης μας περιορίζονται μόνο τα Σαββατοκύριακα με τον δήμο  να δείχνει πιο καθαρός και τους υπαλλήλους να δείχνουν ανακουφισμένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα! Κάτοικοι και δημοτικοί υπάλληλοι  αναμένουν  τις αποφάσεις της νέας διοίκησης στον τομέα αυτόν. Σε έναν τομέα που είχε αποτύχει και η απελθούσα διοίκηση Χατζηδάκη αλλά και η 9ετής θητεία σε θέσεις ευθύνης της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που καλείται από 1/1/2024 να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη! 

  • Όσα ακούτε για τους νέους Αντιδημάρχους εκτός από φήμες περιλαμβάνουν και ονόματα που δεν θα επιλεγούν,  απλώς "καίγονται" για να δουν αντιδράσεις! 

  • Ο κος Γώγος έβγαλε προεκλογικά μία φωτογραφία με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και εάν και βάζελος τώρα "καίγεται" και για  αυτήν ! Το θέμα είναι να προσέχεται ποιον δράσεις "νομιμοποιείται" με τις φωτογραφίες σας,  ιδίως όσοι αναζητάτε θέσεις ευθύνης. Οι υπόλοιποι και έως να  τις αναζητήσουν,  έχουν την "πολυτέλεια" να συνομιλούν και να διαφημίζουν τους πάντες με το "αζημίωτο". 

  • Συνεχίζουν να κλείνουν επιχειρήσεις στην πόλη μας και αυτό είναι λυπηρό. Εάν κλείνουν τώρα σε πέντε χρόνια από σήμερα τα λουκέτα θα είναι περισσότερα από όσους προσπαθούν να επιβιώσουν ως επιχειρηματίες αφού κάποια στιγμή η "μεγάλη" επένδυση του Ελληνικού θα πάρει μπροστά! 



  • Ο κυρίαρχος λαός αποφασίζει πάντα με γνώμονα την τσέπη του και έτσι ακόμα και ο απαξιωμένος  από τα ΜΜΕ Στέφανος Κασσελάκης έχει τύχη σε τέσσερα χρόνια! Άλλωστε πέντε χρόνια μας κυβέρνησαν Τσίπρας, Λαφαζάνης, Καμμένος , Κωνσταντοπούλου κ.ο.κ γιατί όχι και ο εξ ' Αμερικής ορμώμενος Στέφανος; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: