ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  •  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ιστολόγιό μας απέχει από την παρακολούθηση μαθητικών παρελάσεων που ευτελίζουν κάθε εθνικό ιδεώδες. Μαθήτριες και μαθητές καθοδηγούμενοι από όσους έτσι και αλλιώς παραποιούν συστηματικά την Ιστορία μας προσπαθώντας να αποτίσουν φόρο τιμής στους ήρωες του 1940 πετυχαίνουν να διακωμωδούν καθετί πατριωτικό. Σε αυτές τις παρελάσεις στην πόλη μας έχουμε δει να παρελαύνουν διάφοροι αλλά δεν είναι της ώρας ! 


  • Τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα 26-27-28 Οκτωβρίου θα έχουμε ελάχιστες αναρτήσεις ήρθε και για εμάς καιρός για ξεκούραση μετά από μια περίοδο με συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις. Και υποψήφιοι να ήμασταν λιγότερο θα τρέχαμε.... 


  • Συζητήσεις στην κεντροδεξιά για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας θα έπρεπε ήδη να έχουν αρχίσει όσο αργούν αυτό σημαίνει πως κάποιοι μας θέλουν σε ρόλο κομπάρσου στα δημοτικά πράγματα απλώς να "υπάρχουμε" για να πανηγυρίζουμε ΝΙΚΕΣ των ιδεολογικών μας αντιπάλων. 


  • Ήδη ακούγονται ονόματα που θα διεκδικήσουν την προεδρία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης στις εκλογές που θα γίνουν μέσα στο 2024 . Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς αλλά κάποιοι από τώρα σχεδιάζουν για να βγάλουν εκεί τον εκλεκτό τους ή την εκλεκτή τους! 

  • Όσοι θα "έσωζαν" την Πόλη ως ακροδεξιοί "Μεσσίες" εξαφανίστηκαν προεκλογικά και ήρθαν με 2-3 αναρτήσεις τους να σας υπενθυμίζουν πως εάν δεν ήμασταν εμείς ακόμα θα τους ανεχόσασταν ως τοπική κοινωνία. Περαστικά τους ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ σε αυτή την πόλη δεν πρόκειται να επικρατήσει ΠΟΤΕ ξανά με εκλογές! 


  • Αυτά για σήμερα και ραντεβού με "Ειδήσεις σε ένα λεπτό" την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου! 

  • Ο "Πελέ" της τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πόλη μας σύμφωνα με τους "ενεργούς" δεν θα είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο! Θα "παίζει μπάλα" εκτός αφού και όταν ήταν "εντός" στα δημοτικά συμβούλια δεν πάταγε! Δεν πειράζει παρέα με τους "ενεργούς" έκανε και έτσι είχε λάθος εκτίμηση για τα δρώμενα δεν βαριέσαι εδώ έμειναν εκτός και όσοι πραγματικά αξίζαν να μπουν στον "Πελέ" θα κολλήσουμε την επόμενη φορά το 2028! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: