ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Οι συνδημότες μας γνωρίζουν πολύ καλά τι είναι το ΕΝΑΚ από το 2010 όταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ήταν ο κος Δημήτρης  Ευαγγέλου όπου αποκαλεί περιφερόμενο τον τότε και τωρινό επικεφαλής του ΕΝΑΚ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο! Επειδή σε λίγες μέρες εορτάζουν και οι δύο καλό είναι να χαμηλώσουν τους τόνους οι οποίοι δεν ωφελούν κανέναν από τους δύο. Οι συνδημότες μας γνωρίζουν πολύ καλά την ΑΠΗΧΗΣΗ που έχει η ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην πόλη μας σε όλες της τις εκφάνσεις και το ΕΝΑΚ θα συνεχίσει να παίζει ρόλο στα τοπικά δρώμενα επειδή από όσο εμείς θυμόμαστε ( και θυμόμαστε πολύ καλά) στην παρουσία του βιβλίου του δασκάλου κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου είχε γίνει το αδιαχώρητο στο αναψυκτήριο της πόλης μας από όσους σήμερα τον αποκαλούν περιφερόμενο! Ας σταματήσουν λοιπόν τις "κοκορομαχίες" άλλωστε στο νέο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη "Φωτεινή πόλη" πάει με δύο ΠΑΣΟΚΟΥΣ δημοτικούς συμβούλους εκεί οι κεντροδεξιοί χρησιμοποιήθηκαν μόνο προεκλογικά θα ξεχαστούν στα επόμενα σκληρά μέτρα που θα αναγκαστεί να πάρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Η δική μας δυσοίωνη πρόβλεψη είναι πως ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος θα εξελιχθεί σε "Κωνσταντάτο" και η μετάφραση είναι πως θα βγαίνει ΠΑΣΟΚΟΣ δήμαρχος και θα πανηγυρίζουν μαζί του και "κεντροδεξιοί" αφού στη λογική πάνω από χρώματα και κόμματα κερδίζουν όσοι έχουν την στήριξη όσων βόλεψαν κόσμο στην πόλη μας κάτι που καταδεικνύεται με τις ανακοινώσεις που βγάζουν τα σωματεία και οι συλλογικότητες της ΣΥΜΦΟΡΑΣ που έτσι και η εναλλαγή γίνονταν από σήμερα και όχι από 1/1/2024 θα είχαν σπεύσει ήδη ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στο δημαρχείο της πόλης με γλυκά και ανθοδέσμες για να εξασφαλίσουν την συνέχιση της χρηματοδότησής τους!  Τζάμπα γραφεία, τηλεφωνικές γραμμές, διοργανώσεις με χρήματα του δήμου και ένα σωρό προνόμια για αθλητικούς συλλόγους , σωματεία και συλλογικότητες που δεν τους νοιάζει το καλό της πόλης το έχουν αποδείξει διαχρονικά με κάποιους να αμαυρώνουν το όνομα μιας πόλης και να την κάνουν αρνητικό πρωτοσέλιδο στα ΜΜΕ! Τα στελέχη του ΕΝΑΚ στη νέα διοίκηση θα είναι αρκετά αφού παρά τις αναλύσεις που δείχνουν πίκρα η συμβολή του στη ΝΙΚΗ Ψυρρόπουλου ήταν καταλυτική! Από το ΕΝΑΚ έχουν περάσει και πολλοί που ανήκουν πλέον στον κεντροδεξιό χώρο έτσι όσοι στήριξαν και στηρίζουν την λογική πάνω από κόμματα και χρώματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές όχι μόνο έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην επικράτηση του κ. Ψυρρόπουλου αλλά θα πρέπει και να τους "εκμεταλλευτεί" για να συνεχίσει την κυριαρχία του στα τοπικά δρώμενα! Στην Εθνική μας επέτειο σε μερικές ημέρες αυτό θα διαφανεί και περισσότερο αλλά δεσμευόμαστε για να σας γράψουμε πράγματα για τα οποία η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας ΣΥΜΦΩΝΕΙ κάτι που φάνηκε και με το επιβλητικό 60%  του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών! 

  • Δεν νομίζουμε πως αφορά και κανέναν συνδημότη μας εάν η "αποτυχούσα" βρεθεί αύριο να υπηρετεί την αλληλεγγύη του δήμου μας άλλωστε έχουμε δει πολύ χειρότερες και αυτές θεωρούνται και επιτυχημένες! 


  • Κακώς ο κος Αραμπατζής πήρε όλη την ευθύνη για το τραγικό αποτέλεσμα για την παράταξή του εάν έτρεχαν όλες και όλοι οι υποψήφιοί του όπως ο ίδιος θα κρατούσε ποσοστό ικανό για να μην αναγκάζεται σήμερα να μιλάει για ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Έτρεχαν οι 10 από τους 75 που κατέβασε ως υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και το μήνυμα που εξέπεμπαν δεν βοηθούσε ενώ κάποιοι βασικοί συντελεστές του 10% του 2019 δεν συμμετείχαν σε μια μάχη που ήταν σημαντική για το μέλλον της πόλης μας. Θεωρούμε πως οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις πήραν τα μηνύματα από τις κάλπες και στο μέλλον θα συμβάλλουν προς θετική κατεύθυνση έτσι σήμερα να μην πανηγυρίζουν κάποιοι από τους υποψηφίους τους για την ΝΙΚΗ του κ. Ψυρρόπουλου! 


  • Θα δείτε και κεντροδεξιό Αντιδήμαρχο στη διοίκηση Ψυρρόπουλου όσοι πιστεύετε πως στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να ψηφίζουμε πάνω από κόμματα και χρώματα ΥΠΟΜΟΝΗ! 


  • Κάποιοι παραχώρησαν το Χαλικάκι για εκδήλωση υπέρ των ισλαμιστών της ΧΑΜΑΣ . Τίποτα δεν κατάλαβαν από το εκλογικό αποτέλεσμα . Στο πλευρό τους και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που έσπευσαν να διαφημίσουν την εκδήλωση που αγνοεί πως ένα δυτικό κράτος δέχθηκε επίθεση από ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! 





  • Για να δούμε την Καισαριανή με κομμουνιστή δήμαρχο πως θα καταντήσει; Όπως κατάντησε η Ηλιούπολη που επί 12χρόνια είχε κομμουνιστή δήμαρχο και ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ούτε ένα έργο για την πόλη μας. Χωρίς κάδους απορριμμάτων μας είχαν αυτοί που σήμερα φωνάζουν για την καθαριότητα της πόλης μας έχοντας βολέψει στον τομέα αυτόν τους περισσότερους ψηφοφόρους τους. Ας μην ετοιμάζονται να κάνουν τη ζωή δύσκολη στον νέο δήμαρχο θα μας βρουν απέναντι . Δεν θα τον εκθέσουν και αυτό για να μην θιγούν τα κακώς νοούμενα συμφέροντά τους. Έχουν και υποχρεώσεις όχι μόνο δικαιώματα οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας! 


  • Φέτος στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο που θα φέρετε βάλτε και την παλαιστινιακή σημαία πάνω και φωνάξτε τις "αλληλέγγυες" να το ανάψουν! Έτσι για να θυμόμαστε και κάτι από εσάς εκτός από μια βρώμικη και σκοτεινή πόλη που αφήσατε φεύγοντας! 


  • Παράπονα μας κάνουν για τις σακούλες  "αλληλεγγύης" που μοιράζονται από το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλη μας,  ή  για να ακριβολογούμε για την συχνότητα με την οποία αυτό γίνεται. Ψάχνουμε το θέμα,  αφού κανείς από τους δημοτικούς συμβούλους με τους οποίους επικοινωνήσαμε δεν ήξερε να μας πει εάν αυτές μοιράζονται σε μηνιαία βάση ή όχι! Οι ωφελούμενες οικογένειες ξεπερνούν τις 300 ακούσαμε προεκλογικά άρα μιλάμε για 1200 περίπου ψήφους που χάθηκαν για την διοίκηση αφού τα παράπονα είναι αρκετά ! Τα εισοδηματικά κριτήρια τα έχει βάλει η κυβέρνηση εάν δεν κάνουμε λάθος δεν σας παιδεύουν αυτοί για τις φορολογικές δηλώσεις που πρέπει να προσκομίσετε για να μην αδικούμε και τους υπαλλήλους που ζητούν όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Βέβαια ένας δήμος μπορεί να διευρύνει την "αλληλεγγύη" που μοιράζει άλλωστε για αυτό υπάρχει ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχουν τα χρήματα αφού αντί να αναζητούν οικονομικούς πόρους εξαρτώνται από μια κεντρική διοίκηση που έχει ξεκαθαρίσει πως παραπάνω λεφτά δεν υπάρχουν ! 


  • Πάντως πολλοί οι συνδημότες μας που έμαθαν χθες πότε γιορτάζει η Οσία Κλεοπάτρα   ο λόγος επειδή χθες γιόρταζε και η αδελφή του νέου δημάρχου της πόλης μας. Ας την ευχηθούμε λοιπόν και εμείς από εδώ για την ονομαστική της εορτή και ας "ευλογούμε" το facebook για το γεγονός πως μάθαμε πως χθες γιόρταζε αφού δεν είναι και από τις πιο δημοφιλείς εορτές για να θυμόμαστε την ημερομηνία! 



  • Παιδιά αυτό που έγινε στην Ιταλία με τον χωρισμό της Μελόνι εάν συνέβαινε στην Ελλάδα κάποιοι "συντηρητικοί" θα σας ομιλούσαν για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα! Ευτυχώς που εκεί  υπάρχουν "σατιρικές" εκπομπές  «Striscia la Notizia» και έτσι η Μελόνι έμεινε χωρίς σύζυγο! Έτσι μετά από 10 χρόνια γάμου ανακάλυψε η Μελόνι πως δεν είχε βρει τον κατάλληλο και οι Ιταλοί για ακόμη μια φορά πως και οι πολιτικοί είναι άνθρωποι με αδυναμίες! Στην Ελλάδα βαρεθήκαμε να διαβάζουμε για τον σύντροφο του Κασσελάκη δεν έχουμε σατιρικές εκπομπές για να μας παίξουν κάτι πιο "πικάντικο"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: