ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Φανταζόμαστε πως μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους όσοι "ενημερώνουν" την πόλη μας δεν χρειάζονται την δική μας συνδρομή! Άλλωστε υπηρετούμε διαφορετικά είδη δημοσιογραφίας εμείς μπορούμε να ξεχωρίσουμε ακόμα τις πουτ@νες από τις κυρίες! 


  • Δεν θα παραλάβει "γουρούνι στο σακί" η νέα διοίκηση και θα φέρει ορκωτό λογιστή ώστε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ να μάθουμε τι θα παραλάβουν! Επικοινωνιακά καλή η ενέργεια , αλλά εμείς δεν έχουμε την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως θα τιμωρηθεί και κανείς ακόμα και εάν τα ταμεία βρεθούν ΑΔΕΙΑ! 

  • Ό,τι οι εργαζόμενοι στο δήμο μας είναι πολλοί θα το διαπιστώσουν όσοι θα κληθούν να τους πληρώνουν τα επόμενα χρόνια. Σύντομα κάποιοι θα μείνουν άνεργοι και θα αρχίσουν να φωνάζουν ενώ γνώριζαν πως οι συμβάσεις τους είναι ορισμένου χρόνου και έχουν ημερομηνία λήξης! 

  • Παιδιά όσοι γεμίσατε την αίθουσα του αναψυκτήριου της Ηλιούπολης για την παρουσίαση του βιβλίου του μην κάνετε τώρα υποδείξεις στον ΔΑΣΚΑΛΟ. Υποψήφιοί του ήσασταν στις δημοτικές εκλογές του 2010 , σε αυτόν είδατε έναν χαρισματικό ηγέτη για την πόλη μας γνωρίζοντας πως η παράταξη ΕΝΑΚ δεν ήταν ποτέ ΔΕΞΙΑ!  Δεν φύγατε από το ΕΝΑΚ κατηγορώντας τον επικεφαλής του συνομιλούσατε με αυτόν θεωρώντας τον φανταζόμαστε ηθικό μην τρελαθούμε πως ανακαλύψατε χθες όσα ανεπιτυχώς προσπαθήσατε να περάσετε σε μια κοινωνία που έτσι και αλλιώς και ο Ψυρρόπουλος πολύ της πέφτει! 
  • Δεν έχει στελέχη για να διοικήσει μας γράφουν όσοι έχουν "θεοποιήσει" όσους μας κουβάλησε το 2010 ο Βαλασόπουλος και τους έκανε φίρμες! Παιδιά θα φτιάξει τώρα άλλες φίρμες  άλλωστε σε αυτή την πόλη έχουμε δει κάθε λογής Αντιδημάρχους μην τρελαίνεστε η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα διοικηθεί !

Δεν υπάρχουν σχόλια: