ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαφημίζουν το γλέντι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης οι "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ"

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Διαφημίζουν το γλέντι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης οι "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ"

 


Ενώ προεκλογικά προσπάθησαν να απαξιώσουν για την εκδήλωση που διοργάνωσε στο Χαλικάκι η  τρίτη τελικά σε δύναμη παράταξη του νέου δημοτικού συμβουλίου "Φωτεινή πόλη" βγήκαν αφού "τελείωσαν" τους επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων σε μία εκ την οποία και οι ίδιοι συμμετείχαν να διαφημίσουν  το γλέντι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης!

Μας έλεγαν πως ο Αραμπατζής πάει για δήμαρχος και μερικές μέρες μετά τις εκλογές τους φταίει αυτός για την ήττα και όχι ένα ψηφοδέλτιο που δεν είχε ούτε κόμμα , ούτε χρώμα αλλά ούτε συνδημότες μας που θα μπορούσαν να φέρουν ψήφους στην παράταξη του κ. Αραμπατζή. 

Ο πελέ έμεινε εκτός δημοτικού συμβουλίου και φυσικά εμείς αποδεχτήκαμε τις δικές μας ευθύνες για την στήριξη σε μια κεντροδεξιά παράταξη που δεν υιοθετούσε όπως και οι άλλες τίποτα από την δική μας ατζέντα! 

Φανταζόμαστε πως οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στο τέλος θα πάνε να ψηφίσουν και την δεύτερη Κυριακή αφού εάν δεν πάνε δεν θα πανηγυρίζουν όπως το 2019 για την πτώση της "ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: