ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η τυχαία συνάντηση του κ. Παναγιώτη Πάσχου με τον νέο δήμαρχο της πόλης μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλο

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Η τυχαία συνάντηση του κ. Παναγιώτη Πάσχου με τον νέο δήμαρχο της πόλης μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλο

 


Τον νέο δήμαρχο της πόλης μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλο συνάντησε τυχαία ο συνδημότης μας κος Παναγιώτης Πάσχος και τον συνεχάρη για την επιτυχία του στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. 

Να θυμίσουμε πως ο κος Παναγιώτης Πάσχος σε αυτές τις δημοτικές εκλογές  ήταν υποψήφιος με την κεντροδεξιά παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" , αλλά φυσικά ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλλει την αναγνώριση μιας μεγάλης έτσι και αλλιώς ΝΙΚΗΣ ακόμα και από τους πολιτικούς μας αντιπάλους. 

Ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος ( αναλαμβάνει τα καθήκοντά του την 1/1/2024) αφού ευχαρίστησε τον κ. Πάσχο υποσχέθηκε πως θα είναι δήμαρχος όλων των Ηλιουπολιτισσών και των Ηλιουπολιτών και όχι μόνο όσων τον ψήφισαν. 

Θα συνεχίσει να κινείται στην πόλη και να συνομιλεί με τους συνδημότες μας καταγράφοντας τα προβλήματά τους και θα παλεύει για να βρεθούν λύσεις για αυτά. Φυσικά και δεν "απέφυγε" (δεν είχε λόγους άλλωστε) την σέλφι με τον κ. Παναγιώτη Πάσχο,  και έτσι εμείς "αποκτήσαμε" για σήμερα μια δημοφιλή ανάρτηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: