ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στέφανος Ξαρχουλάκος: Οι μάχες κερδίζονται με ΕΝΟΤΗΤΑ , ΠΟΛΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ και όχι με ΕΓΩΪΣΜΟ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Στέφανος Ξαρχουλάκος: Οι μάχες κερδίζονται με ΕΝΟΤΗΤΑ , ΠΟΛΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ και όχι με ΕΓΩΪΣΜΟ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ

 


Την εκτίμηση του για το εκλογικό αποτέλεσμα στον δήμο μας έκανε μέσω ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κος Στέφανος Ξαρχουλάκος. 

Σε αυτή την εκτίμηση μιλάει για την ΕΝΟΤΗΤΑ που έλειπε και αυτή την φορά ανάμεσα στους κεντροδεξιούς της πόλης μας και οδήγησε σε μία ακόμη ΗΤΤΑ. 

Δεν θα πάμε ΠΟΤΕ Μπροστά εάν δεν τα βρούμε μεταξύ μας και κυρίως εάν δεν προτάξουμε τα πολλά που μας ενώνουν μπροστά στα ελάχιστα που μας χωρίζουν. 

Ένας διάλογος που δεν έγινε ποτέ και που οδήγησε σε συντριβή της κεντροδεξιάς στην πόλη μας όπως ορθώς επισημαίνει ο κος Ξαρχουλάκος! 

Για όσους δεν τον γνωρίζουν και κινούνται σε άλλους πολιτικούς χώρους , σίγουρα θα γνωρίζουν τον θείο του πρώην Ευρωβουλευτή και συνδημότη μας κ. Κώστα Πουπάκη. 

"Ότι πληγώσαμε αφάνταστα τους φίλους μας" είναι κάτι προφανές Στέφανε και μέλλει να δούμε εάν αυτό μπορεί να διορθωθεί ώστε η πόλη μας και πάλι να αποκτήσει κεντροδεξιό δήμαρχο τα επόμενα χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: