ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι πρωταγωνιστές της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ φωτογραφήθηκαν λίγο πριν τα βραδινά πανηγύρια μιας ΝΙΚΗΣ της οποίας ήταν βασικοί συντελεστές

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Οι πρωταγωνιστές της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ φωτογραφήθηκαν λίγο πριν τα βραδινά πανηγύρια μιας ΝΙΚΗΣ της οποίας ήταν βασικοί συντελεστές

 


Είτε μας αρέσει εμάς είτε όχι ( επειδή ανήκουν σε άλλον πολιτικό χώρο, μην παρεξηγηθούμε πως έχουμε προσωπικό με τους Γιάννη και Γιώργο) οι εικονιζόμενοι "έτρεξαν" μεθοδικά για τον σημερινό διαφαινόμενο πλέον ΘΡΙΑΜΒΟ της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" . 

Οι δύο Αγιομαρινιώτες έχουν πετύχει να κρατούν το ΕΝΑΚ ρυθμιστή των εξελίξεων στην πόλη μας και να κινητοποιούν συνδημότες μας από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Ενώ η ΝΙΚΗ Ψυρρόπουλου είχε φτάσει έως τις στοιχηματικές εταιρίες πριν δύο μέρες που τους συναντήσαμε τους παρουσιάσαμε την σημερινή εκλογική αναμέτρηση ως το απόλυτο ντέρμπι πράγμα που όπως ήταν φυσικό τους κινητοποίησε περισσότερο αφού όπως και να το δει κανείς μπορεί να μην είναι από τους φανατικούς αναγνώστες μας αλλά μια ματιά σε εμάς την ρίχνουν . 

Χθες και επειδή εμείς όπως όλες και όλοι ξέρουν δεν θα πάμε να ψηφίσουμε μεταφέραμε τον σφυγμό πρώτα από όλα των δικών μας αναγνωστών που όχι μόνο στην ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ τους πλειοψηφία πήγαν στις κάλπες (γράφοντας εμάς εκεί που δεν πιάνει μελάνι! ) αλλά ΨΗΦΙΣΑΝ και ΣΤΑΘΗ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟ και μιλάμε για ανθρώπους που δεν έχουν ψηφίσει ποτέ στην πόλη μας Γεωργάκη, Βαλασόπουλο, αλλά ΨΗΦΙΖΟΥΝ για πρώτη φορά στην ζωή τους "Πρώτα η Ηλιούπολη" με τον νέο επικεφαλής της τον Στάθη Ψυρρόπουλο εξαιτίας κυρίως του γεγονότος πως δεν θέλουν όπως μας δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ σε θέσεις ευθύνης! 

Είδαν τους 21 του Χατζηδάκη είδαν και τους 21 του Ψυρρόπουλου και το ΜΟΝΟ που μας είπαν είναι πως θα μας δώσουν μέρος του κέρδους τους, αφού πρόλαβαν τον Στάθη Ψυρρόπουλο σε μεγαλύτερο ποσοστό στις στοιχηματικές εταιρίες  από αυτό που κατρακύλησε τις τελευταίες ημέρες! 

Περιμένουμε λοιπόν το βράδυ όχι μόνο να γίνεται η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ αλλά να βγαίνει ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης με ποσοστό άνω του 55% ! 

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν πάει ήδη στις κάλπες ψηφίζοντας Ψυρρόπουλο και συνδημότης μας που έχει να ψηφίσει τα τελευταία 20 χρόνια είτε σε εθνικές είτε σε δημοτικές εκλογές και πήγε μόνο και μόνο για να μην βλέπει συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο της απερχόμενης διοίκησης σε θέση ΕΥΘΥΝΗΣ! 

Σε 6 ώρες κλείνουν οι κάλπες και η Αγία Μαρίνα θα έχει συνεισφέρει τα ΜΕΓΙΣΤΑ στην εκλογή του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου ως νέου δημάρχου Ηλιούπολης. 

 Εμείς που δεν τον ψηφίσαμε , ελπίζουμε να επωφεληθούμε από τα έργα που θα κάνει στην περιοχή που του χάρισε την πρώτη πενταετία της διοίκησής του! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: