ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τάσος Ευσταθίου: Η επόμενη μέρα πρέπει να ανήκει στην Ηλιούπολη & εκεί υπόσχομαι να επικεντρωθώ κι εγώ βρισκόμενος πάντα στην πρώτη γραμμή

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Τάσος Ευσταθίου: Η επόμενη μέρα πρέπει να ανήκει στην Ηλιούπολη & εκεί υπόσχομαι να επικεντρωθώ κι εγώ βρισκόμενος πάντα στην πρώτη γραμμή


Οι εκλογές, αυτή η ύψιστη πράξη δημοκρατίας, γίνεται πραγματικά γιορτή όταν η πεμπτουσία της, που δεν είναι άλλη από τους πολίτες, συμμετέχουν, στηρίζουν και αποφασίζουν για τα θέματα που τους αφορούν.
Το ρεκόρ αποχής που σημειώθηκε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές και που έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα, πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Να αναρωτηθούμε με σοβαρότητα τι φταίει για αυτό και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βρούμε λύσεις.
 
Εγώ προσωπικά, η παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» και οι συνεργάτες μου, δώσαμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα.
 
Είμαστε υπερήφανοι για αυτό, γιατί το κυριότερο για εμάς είναι την επόμενη μέρα, από όποια θέση, να μπορούμε να συνεχίσουμε να σφίγγουμε τα χέρια των συμπολιτών μας κοιτώντας τους κατάματα και να είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστεί, όπως κάνουμε άλλωστε όλα τα χρόνια της αυτοδιοικητικής πορείας μας.

Ήρθαμε σε ρήξη με κάθε μηχανισμό, ναι δυστυχώς για την πόλη μας υπάρχουν και τέτοιοι, οι οποίοι λειτουργούν με μοναδικό σκοπό ιδιοτελή συμφέροντα.
 
Αντιμετωπίσαμε κάθε τοπική φατρία όπου μέσα από συνομωσίες και κρυφές συμφωνίες, χρησιμοποιεί την πολιτική ως όπλο χειραγώγησης και εξυπηρέτησης των προσωπικών συμφερόντων της.
 
Εμείς πάντα είχαμε ως στόχο μας μια Ηλιούπολη με σφραγίδα και ταυτότητα, όπως της αξίζει & όπως άλλωστε φάνηκε και στο πρόγραμμά μας.
 
Μια πόλη που οι πολίτες της θα ζούσαν & θα καμάρωναν για αυτήν.
 
Δεν κοιτάξαμε στιγμή τα προσωπικά μας συμφέροντα, εμείς δεν έχουμε ανάγκη από δουλειά, αυτό άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα και από δύο παράγοντες.
 
Ο πρώτος είναι οι υποψήφιοι που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο μας, ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, επιχειρηματίες, μηχανικοί, εργαζόμενοι, αλλά και άνθρωποι της καθημερινότητας που γνωρίζουν τα καθημερινά προβλήματα της πόλης και ήθελαν να συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και να αφήσουν το στίγμα τους με δράσεις & σημαντικά έργα.
 
Ο δεύτερος είναι η ανακοίνωση που έγινε δημόσια στην τελευταία κεντρική προεκλογική μας ομιλία, ότι αν μας εμπιστευθείτε να διοικήσουμε, θα παραχωρήσουμε, για ένα διάστημα,το 50% της αντιμισθίας του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων, καθώς και όλων των έμμισθων θέσεων προς όφελος της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Εμείς δεν κάναμε καμία κρυφή συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες, με σβηστά φώτα κάτω από το τραπέζι. Εμείς έχουμε όραμα για την πόλη μας και θέληση για δουλειά και για αυτούς τους λόγους επιλέξαμε την διαφάνεια, την σοβαρότητα & την εντιμότητα.

Χάσαμε, ωστόσο δεν είναι δυνατόν να μην αναζητηθούν και τα δικά μας λάθη στην διαδρομή αυτού του πολυμέτωπου αγώνα, αναλογιζόμενος ταυτόχρονα με ποιόν τρόπο θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη πόλη, την πόλη που αγαπάμε, την πόλη στην οποία ζούμε, εργαζόμαστε & αναπνέουμε, την Ηλιούπολή μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές αλλά κυρίως τους ανθρώπους που μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους με την ψήφο τους.
 
Ο αγώνας μας συνεχίζεται, γιατί τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς και είμαι ευγνώμων σε όλους όσους τον έχουν μοιραστεί μαζί μου.

Τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου στον εκλεγέντα δήμαρχο, τον Στάθη Ψυρρόπουλο και την παράταξη του.
 
Περιμένουμε πολλά για την πόλη μας και θέλουμε να τα δούμε να υλοποιούνται. Καλή επιτυχία στην νέα Δημοτική Αρχή για το καλό της πόλης μας.
 
Η επόμενη μέρα πρέπει να ανήκει στην Ηλιούπολη & εκεί υπόσχομαι να επικεντρωθώ κι εγώ βρισκόμενος πάντα στην πρώτη γραμμή.

Τάσος Ευσταθίου 
Επικεφαλής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: