ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ σε αυτή την πόλη !

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ σε αυτή την πόλη !

 


Θα μπορούσαμε να γράψουμε πως τα "άκρα" ενώνουν δυνάμεις αλλά φυσικά και αυτό δεν θα αφορούσε τους δικούς μας αναγνώστες. Αυτό που παραξένεψε κυρίως "αφελείς" ήταν η παρουσία στην εκδήλωση υποψηφίου δημάρχου της πόλης μας που μάλλον διάβασε λάθος τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών ΠΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ αυτόν που απέσυρε την "σαβούρα" από την παράταξή του

Αυτοί που τις άφησαν έμειναν τελικά εκτός δεύτερου γύρου! 

Ελπίζουμε κάποιοι να μην θέλουν να την επαναφέρουν από την πίσω "πόρτα". Ας την αφήσουν στην "αλληλεγγύη"  της και την προσφορά της μέσω διαφόρων συλλογικοτήτων που θα έχουν την τύχη της "Κιβωτού του Κόσμου" . Τραγική και η παρουσία νέων δημοτικών συμβούλων που τάχα είχαν θιχτεί επειδή τους "τσουβαλιάσαμε" όπως ισχυρίζονταν! Θα αναμένουμε να δούμε εάν τελικά επιλεχτούν για θέσεις ευθύνης , για να ανεβάσουμε τους "εναγκαλισμούς" τους με τον ΜΑΥΡΟ φασισμό σε μια πόλη,  που λατρεύει περισσότερο τον ΚΟΚΚΙΝΟ! Και ο κόκκινος έχει εκπροσώπους στο δημοτικό μας συμβούλιο δεν θα τους αγαπήσουν ξαφνικά όσοι επιχειρούν να μας γυρίσουν πίσω στη μαύρη 12ετία Κιντή! 

Όταν το 50% των συνδημοτών μας φτάσει να καταδικάσει και τους δύο ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ (ίσως χρειαστεί καμία δεκαετία ακόμα) τότε η πόλη θα αλλάξει σελίδα , πετώντας στα σκουπίδια όσους την έχουν καταδικάσει στην σημερινή της κατάντια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: