ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τηλεφωνούν σε συνδημότες μας που έχουν να τους ακούσουν χρόνια για να τους ψηφίσουν!

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Τηλεφωνούν σε συνδημότες μας που έχουν να τους ακούσουν χρόνια για να τους ψηφίσουν!

 

Ο λόγος για στελέχη της διοίκησης Χατζηδάκη που στο και πέντε θεωρούν πως με ένα τους τηλεφώνημα θα ανατρέψουν το σαφές μήνυμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών που είναι η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ από τις καρέκλες τους. 

Οι λόγοι δεν θα αναλυθούν φυσικά από εμάς αφού για εμάς η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ πάντα ήταν και το πρώτο και τελευταίο μέλημά μας. Και εκεί ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ να πείσουμε αργυρώνητους συνδημότες μας πως η "λογική" πάνω από κόμματα και χρώματα είναι ένα ΑΡΙΣΤΕΡΟ αφήγημα που στοίχισε στη ΝΔ μια σειρά δήμων της Αττικής που χάθηκαν επειδή η Πειραιώς κοίταξε μόνο τις  Περιφέρειες και τρεις δήμους από τους οποίους όπως όλα δείχνουν θα χάσει τον ΕΝΑ! 

Τέσσερα χρόνια οι της δημοτικής αρχής εάν μας διάβαζαν θα είχαν καταλάβει πως κάθε μέρα που περνούσε έφερναν απέναντί τους όσους και ΚΟΜΜΑ έχουν και ΧΡΩΜΑ. 

Και αφού έχασαν με την αποχώρηση του ΕΝΑΚ το πράσινο ματαιοπονούν εάν μια χούφτα δεξιοί που αντιμετωπίστηκαν από τους ψηφοφόρους της παράταξής τους ως "ξένο σώμα" θα μπορούσαν να τους σώσουν! 

Με την προεκλογική καμπάνια που έκαναν και με τις εκδηλώσεις ΜΙΣΟΥΣ που οργάνωσαν την τετραετία που μας πέρασε δεν βλέπουμε πως προσδοκούσαν πως θα κερδίσουν έναν αντίπαλο που παίρνει ψήφους από την ΝΔ ως να ήταν δικός της υποψήφιος δήμαρχος! 

Βλέπουμε μια εβδομάδα να "τρέχουν" διαδικτυακά και όχι μόνο για αυτόν όσοι δεν υπερασπίστηκαν με ανάλογο τρέξιμο τις δικές τους υποψηφιότητες με αποτέλεσμα να μην τα πάνε καλά οι κεντροδεξιές παρατάξεις που τους εμπιστεύθηκαν μια θέση στα ψηφοδέλτιά τους! 

Εάν πράγματι έδειχναν τόση ζέση για την δική τους εκλογή σίγουρα και οι παρατάξεις τους θα πήγαιναν καλύτερα! 

Σε κάθε περίπτωση εμείς το μήνυμα που λαμβάνουμε από όσους εξακολουθούν και μας διαβάζουν είναι πως η ΝΙΚΗ Ψυρρόπουλου πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 

Μας ¨κράζουν" στην κυριολεξία που δεν πάμε με τον Στάθη! και φτάνουν στο σημείο να βλέπουν στο πρόσωπό του έναν υποψήφιο δήμαρχο που θα μπορούσε να είναι και "γαλάζιος" τέτοια επιχειρήματα χρησιμοποιούν για να μας πείσουν! 

Η ΝΙΚΗ Ψυρρόπουλου στις αυριανές εκλογές σηματοδοτεί μια ΑΛΛΑΓΗ στην οποία εμείς όπως και το 2019 δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε αφού τίποτα δεν δείχνει πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ που είναι η κύρια πηγή των δεινών της πόλης μας κινδυνεύει! 

Εμείς αύριο δεν θα κλειστούμε στα σπίτια μας αλλά θα πανηγυρίσουμε για την απομάκρυνση από θέσεις ευθύνης ενός ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ δήμαρχου! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: