ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες και τις Δημητρούλες! 
  • Από 1/1/2024 αναλαμβάνει η νέα διοίκηση του δήμου μας. Και επειδή έχουν αρχίσει πάλι οι "γκρινιάρηδες" για τα σκουπίδια στην πόλη να τους υπενθυμίσουμε πως με την ΨΗΦΟ τους έδωσαν παράταση ζωής σε μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ που καλείται να γκρεμίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να σωθεί η χώρα. Οι ίδιοι άνθρωποι που ενεργούσαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια θα ενεργούν και από την 1/1/2024 ενώ το όνομα που ακούγεται για την Αντιδημαρχία Καθαριότητας δεν εμπνέει σε εμάς ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ πως μπορεί να φέρει ΘΕΤΙΚΟ αποτέλεσμα! Άρα η πόλη θα παραμείνει βρώμικη και θα καλείστε να κρατάτε τα σκουπίδια στα μπαλκόνια σας 1-2 μέρες αφού το προσωπικό δεν επαρκεί αλλά ουδείς μιλάει στα δημοτικά συμβούλια για ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της δομής!  


  • Κάθε μέρα ακούμε και ένα διαφορετικό όνομα για την Αντιδημαρχία Οικονομικών εμείς θα θέλαμε να δοκιμαστεί εκεί ένας νέος και δραστήριος συνδημότης μας που βγήκε πολύ ψηλά σε ψήφους στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και ομιλούμε βέβαια για τον εορτάζοντα σήμερα κ. Δημήτρη Κομνηνό. Θεωρούμε πως είναι εργατικός και θα τα καταφέρει σε αυτόν τον δύσκολο ομολογουμένως τομέα αφού όλες και όλοι ζητάνε χρήματα αλλά αυτά είναι "περιορισμένα" . Με 40.000.000 ευρώ τον χρόνο που είναι η ετήσια κρατική επιχορήγηση για να γίνουν έργα στην πόλη μας πρέπει να μειωθεί το κόστος λειτουργίας του δήμου. Αλλιώς περιμένεις έξτρα χρηματοδότηση από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κυρίως και αυτά αργούν! Μπορεί να περάσουν και πέντε χρόνια έως ότου ενταχθείς σε κάποιο από αυτά και κυρίως να πάρεις την χρηματοδότηση. Άλλωστε οι 21 που έχουν εκλεγεί ( αφού εσείς τους εκλέξατε) είναι και η μαγιά με την οποία πρέπει αναγκαστικά να φτιάξει την διοίκησή του ο κος Ψυρρόπουλος . Ο ίδιος ξέρει καλύτερα βέβαια την ομάδα του αλλά θεωρούμε πως ο Δημήτρης είναι μια καλή επιλογή για αυτή την θέση! 





  • Τους τρεις πρώτους μήνες του 2024 θα υπάρξει κινητικότητα στο χώρο της κεντροδεξιάς της πόλης μας αφού στελέχη που δεν συμμετείχαν σε κάποια από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις που κατέβηκαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές θα οργανώσουν εκδηλώσεις σε μια προσπάθεια αποτίμησης του κακού για την κεντροδεξιά αποτελέσματος στο δήμο μας που είναι απόρροια των συγκρούσεων των τοπικών στελεχών τα τελευταία 13 χρόνια! Στο στόχαστρο της κριτικής θα βρεθούν άπαντες και η κάθε πλευρά θα προσπαθήσει να ρίξει τις ευθύνες της ΗΤΤΑΣ στην άλλη! Με δεδομένο πλέον πως χιλιάδες Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες της πόλης ψήφισαν κεντροαριστερές παρατάξεις και κάποιοι συμμετείχαν και σε "ανεξάρτητα" τάχα ψηφοδέλτια το κακό θα συνεχιστεί όσο η ΝΔ δεν δείχνει πως θέλει πραγματικά να κερδίσει αυτόν τον δήμο! Με μια πραγματικότητα που δείχνει πως έχασαν και δήμους που πάλεψαν θεωρούμε πως στο μέλλον θα έχουμε μια κατάσταση για την οποία σας είχαμε προειδοποιήσει προεκλογικά ( οι περισσότεροι δεν μας άκουσαν) όπου θα μετατραπούμε σε Άλιμο και Ελληνικό- Αργυρούπολη όπου εκεί πανηγυρίζουν οι "ΔΕΞΙΟΙ" για τις ΝΙΚΕΣ Κονδύλη και Κωνσταντάτου όπου παραμένουν ΠΑΣΟΚ προσδοκώντας αυτό να "αναστηθεί" και εκλογικά! Στη λογική πάνω από κόμματα και χρώματα δεν θα μας φανεί παράξενο ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος στις εκλογές του 2028 να πάρει περισσότερες ΔΕΞΙΕΣ ψήφους από όσες απέσπασε σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Εάν η ΝΔ χαρίζει δήμους στο ΠΑΣΟΚ όταν θα έρθει η ώρα των Ευρωεκλογών θα δει δυσάρεστες εκπλήξεις ... Θεωρούμε βέβαιο πως στον δήμο μας στις προσεχείς Ευρωεκλογές η ΝΔ θα υποστεί βαριά ήττα αφού η κριτική που θα ακουστεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη από αυτούς που εκλέξατε θα είναι παρούσα σε κάθε συνεδρίασή του. Αυτοί εκεί θα αντιδρούν σε κάθε μεταρρύθμιση που αναγκαστικά θα κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ήδη τους βλέπουμε να αντιδρούν στη σωστή απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει να ΝΠΔΔ των ΟΤΑ όλης της χώρας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: