ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Οι συγκρούσεις μεταξύ ατόμων που έχουν την ίδια ιδεολογία είναι λογικό να μην μας αφορά! Ιδίως όταν αυτές παραμένουν σε λεκτικό επίπεδο και δεν ξαναγυρίζουμε πίσω στην δεκαετία 1980-1990 ( δημαρχία Κιντή) όπου η πόλη μας ήταν έρμαιο συμμοριών μαφιόζων επειδή σε θέση ευθύνης ήταν όσοι παραπέμπουν τις "επαναστάσεις" για το μέλλον συγχρωτιζόμενοι με την διαφθορά δίπλα τους. Σε κάθε περίπτωση επαναστατική ενέργεια είναι όταν καταγγέλλεις το σύστημα όταν δεν είσαι μέσα και όχι όταν με τις δράσεις σου συγχρωτίζεσαι με ένα χθες που δέχεται αλλεπάλληλες ήττες στα πραγματικά πεδία των μαχών εκεί που ο λαός σίγουρα δεν σώζει τον λαό αλλά υπηρετεί ιδεολογίες τις περισσότερες φορές κινούμενος με κριτήρια καθαρά επιβίωσης! Γιατί τελικά υψώνοντας παλαιστινιακές σημαίες και στηρίζοντας εμμονικούς που θέλουν να μην υπάρχει Ισραήλ το μόνο που πετυχαίνεις είναι να εξαφανίσεις την Παλαιστίνη! 


  • Ο εθνικισμός κα ο αναρχισμός δεν μπορεί να ανθίσει σε μη καπιταλιστικές κοινωνίες. Δεν είναι λογικό να δηλώνεις κάτι από τα παραπάνω και ταυτόχρονα να συντάσσεσαι με όσους εάν επικρατήσουν θα σου έχουν μόνιμη κατοικία τα γκουλάγκ!  Λιγότερο κράτος σημαίνει περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εντός ή εκτός εισαγωγικών δεν έχει και τόσο σημασία αφού όπου υπάρχει "ισχυρό" κράτος οι διώξεις αναρχικών και εθνικιστών είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση! Δεν θα δούμε δράσεις αναρχικών ή εθνικιστών στη Βόρεια Κορέα εκτός και εάν κάποιοι αφελείς μπερδεύουν τον εθνικισμό με τα "στρατιωτάκια" του Κιμ Γιούνγκ ή τα τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής! 


  • Ενεργός πολίτης δεν είναι όποιος καταδεικνύει τα προβλήματα αλλά όποιος συμβάλει ουσιαστικά με τον δημόσιο λόγο του ώστε αυτά να επιλυθούν βοηθώντας διοικήσεις που κάνουν ρήξεις με κάθε είδους κατεστημένα! Και κατεστημένο είναι και ο ιερέας που δεν σέβεται τους πιστούς αλλά αναζητεί μεροκάματα από τον ΠΟΝΟ τους πουλώντας ΕΛΠΙΔΑ για μια επόμενη ζωή απαξιώνοντας πλήρως με τον ρατσιστικό του λόγο αυτή που ζούμε! 


  • Μην περιμένει και ουδείς από εμάς πως θα μπούμε στο ρεύμα του λαϊκισμού της πόλης όπου δεν βλέπει πως τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας δεν έχουν να κάνουν με πρόσωπα και διοικήσεις αλλά με όσους διαχρονικά έχουν μετατρέψει τον δήμο μας σε ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 


  • Τέσσερις μέρες μετά τις εκλογές και δημότες που επέλεξαν για επόμενο δήμαρχο τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο αναρωτιούνται εάν θα τα καταφέρει; Λες και δεν γνωρίζουν πως τα προβλήματα που καλείται να επιλύσει είναι τόσο παλιά όσο και η Ιστορία μιας πόλης που αναζητεί "Μεσσίες" και "Άγιους" με δημότες που είναι έτοιμοι να αποθεώσουν τον κάθε "Μπέο" που καταφεύγει σε κάθε λογής τραμπουκισμό όταν του απευθύνεις το ερώτημα "εσύ ως δήμαρχος τι έκανες;"" Τώρα ο κος Μπέος έχοντας εξασφαλίσει ακόμα μια δημαρχιακή θητεία διδάσκει "ανδρισμό" στα ΜΜΕ που δεν έχουν άλλη επιλογή από τον να συνεχίσουν να καταγγέλλουν τον άκρως ρατσιστικό του λόγο! 

  • Ποιοι θα είναι οι Αντιδήμαρχοι της νέας διοίκησης; Κάποια ονόματα που ακούμε σίγουρα θα κινηθούν σε θετική κατεύθυνση στην επίλυση των προβλημάτων μας κάποια άλλα μας προβληματίζουν αρνητικά αφού φυσικά και δεν περνάνε το σωστό μήνυμα στην τοπική κοινωνία. Επειδή εμείς δεν κάνουμε θέματα τις φήμες αναμένουμε . Άλλωστε εμείς δεν είμαστε από αυτούς που περιμένουμε να δούμε έργο από όσους κατά την δική μας άποψη κακώς ψηφίστηκαν για να εισέλθουν στο δημοτικό συμβούλιο! Δεν θα περιμένουμε πέντε χρόνια για να κρίνουμε πρόσωπα που από  εμάς έχουν κριθεί ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ! 

  • Μην μας στέλνετε φωτογραφίες με ογκώδη και απορρίμματα έξω από κάδους. Δεν μας αφορούν αφού εσείς με την στάση σας στηρίζετε μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ που έτσι και αλλιώς δεν έχει καμία δυνατότητα να κρατήσει την πόλη μας καθαρή. Μοναδική λύση η ιδιωτικοποίηση της δομής αφού η σύνθεση των εργαζομένων καθαριότητας δεν επιτρέπει καμία αισιοδοξία για καλύτερο αποτέλεσμα! 

  • Δίωξη για εκβίαση και τοκογλυφία που αφορά την πόλη μας σύμφωνα με τους "αδιάφθορους" της ΕΛ.ΑΣ ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: