ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Η ΑΠΟΧΗ φυσικά και δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την μεγάλη ΝΙΚΗ του Στάθη Ψυρρόπουλου. Το μήνυμα είναι σαφές από τους 9 υποψηφίους δημάρχους οι συνδημότες μας πήγαν και υπερψήφισαν τον Στάθη. Όσοι δεν πήγαν δεν τους κάνει ουδείς! Και εμείς δεν πήγαμε στον δεύτερο γύρο αφού δεν μας αφορούσε μια μάχη ανάμεσα σε κεντροαριστερούς αφού όπως αποδείχτηκε και σε αυτές τις εκλογές όσοι πήγαν ψήφισαν  με τα γνωστά κριτήρια του ποιος με βολεύει καλύτερα! Επειδή κάποιοι μας καλούσαν να διαβάσουμε τα προγράμματά τους πέρα του γεγονότος πως ήταν ΟΛΑ ακοστολόγητα συμφωνούσαν σε ποσοστό πάνω από 90% στα βασικά για εμάς προβλήματα της πόλης. Το ρεκόρ Ψυρρόπουλου δύσκολα θα κινδυνέψει στο μέλλον αφού με 60% δεν είχε εκλεγεί ποτέ κανένας δήμαρχος Ηλιούπολης από την μεταπολίτευση έως σήμερα. 


  • Επειδή αναρωτιέστε με ποιους θα διοικήσει ο Στάθης Ψυρρόπουλος θυμηθείτε όσοι δεν ήρθατε τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας ποιους είχε Αντιδημάρχους ο Κιντής και τότε θα εκτιμήσετε τους Κομνηνό, Γκούβα, Χανδρινού, Γρηγορέα και πάει λέγοντας! Το ό,τι κάποιοι παραμυθιάζουν τον κόσμο για την 12ετία Κιντή μιλώντας για καλό δήμαρχο δείχνει τον σεβασμό τους στην χειρότερη 12ετια που βίωσε η πόλη μας μαζί με την επταετία όπου κάποιοι ακόμα και σήμερα επικαλούνται και αναπολούν! Και την αναπολούν επειδή ήταν του καθεστώτος , έτσι και στον δήμο μας αναπολούν τον Κιντή όσοι θεωρούν δημοκράτες τους κομμουνιστές ενώ πρόκειται για φασίστες χειρίστου είδους! 

  • Για τα σκουπίδια να αρχίσετε να γκρινιάζετε και πάλι μετά την 1/1/2024 . Δεν θα αλλάξει και τίποτα οι ίδιοι άνθρωποι θα τα μαζεύουν και οι ρυθμοί της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ δεν θα αλλάξουν εκτός και πετύχει ο Στάθης να τους ρίξει στο φιλότιμο ή αρχίσει να τα μαζεύει με εθελοντές. Γιατί για ιδιωτικοποίηση της δομής καμία παράταξη δεν το είχε μέσα στο πρόγραμμα της. Έτσι και εκεί οι δημότες δεν είχαν επιλογή όποιος και εάν έβγαινε με την ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού θα είχε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Οι άλλοι δήμοι που τα καταφέρνουν για να απαντήσουμε για τελευταία φορά στους "ψεκασμένους"  το σωματείο εργαζομένων του δήμου τους δεν ελέγχεται από το ΚΚΕ! 


  • Διαβάζοντας την νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου διαπιστώνει κανείς πολλά "πρωτάκια" (20 στους 35 εκλέγονται για πρώτη φορά) έτσι ίσως τραβήξουν την προσοχή κάποιων στα πρώτα δημοτικά συμβούλια για να τα παρακολουθήσουν. Έτσι και αλλιώς οι δημότες μας δεν τα παρακολουθούν,  αλλά ενημερώνονται από τα 10 διαδικτυακά ΜΜΕ της πόλης μας κάποια από τα οποία θα "σιγήσουν" από ό,τι μαθαίνουμε πράγμα επιζήμιο εάν υποθέσουμε πως αυτά απηχούν διαφορετικές οπτικές! Για εμάς ό,τι και εάν ακούσετε ψέμα αφού ούτε εμείς γνωρίζουμε !


  • Δύο δημοτικούς συμβούλους εκλέγει τελικά η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που εκτός από τον επικεφαλής της κ. Τάσο Ευσταθίου εκλέγει και τον κ. Παναγιώτη Καρανδρέα. Διοίκηση δεν βγάλαμε αλλά έστω και ένας από τους τέσσερις που  σας προτείναμε βγήκε! Το 2019 τα πήγαμε καλύτερα γιατί επιβεβαιώθηκαν δύο από τις επιλογές μας. 


  • Το ΕΝΑΚ που είχε γίνει ο σάκος του μποξ προεκλογικά κατάφερε τελικά να βγάλει μία ακόμη διοίκηση! 



  • Να κλείσουμε με ένα πολύ μεγάλο  ευχαριστώ μιας μαμάς. Πρόκειται για την μητέρα του πρώτου πολίτη του δήμου μας , κ. Στάθη Ψυρρόπουλου. Το ποστάρισμα της κα Ελένης Παπαδήμα απευθύνεται σε όσους ήταν δίπλα τους σε αυτόν τον δύσκολο για την οικογένειά της αγώνα με σκοπό να γυρίσει η Ηλιούπολη σελίδα. 



  • Δεν μπορούμε να "ερμηνεύσουμε" δηλώσεις πολιτικών προσώπων που δεν είναι σαφείς και ομιλούν με γρίφους. Αναμένουμε και εμείς όπως και εσείς διευκρινίσεις. Αυτοί που μας ερωτούν κατάλαβαν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: