ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τώρα που οι εκλογές τελείωσαν νικητής και χαμένοι μπορούν να συζητούν για όλα αυτά που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας - Άλλωστε ό,τι καλό γίνει για την πόλη μας θα το καρπωθούμε όλες και όλοι μας

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Τώρα που οι εκλογές τελείωσαν νικητής και χαμένοι μπορούν να συζητούν για όλα αυτά που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας - Άλλωστε ό,τι καλό γίνει για την πόλη μας θα το καρπωθούμε όλες και όλοι μας

 


Δύο Σταύροι και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κος Παναγιώτης Πάσχος. Σταύρος Μαρίνης και Παναγιώτης Πάσχος είχαν πολιτική κουβεντούλα σε γνωστό ταχυφαγείο της πόλης μας όταν σε αυτό ήρθε με τον μικρό του γιο ο έτερος Σταύρος συγγενικό πρόσωπο (συγγενής εξ αγχιστείας)  του νεοκλεγέντα δημάρχου της πόλης μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλου.


Οι δύο Σταύροι μπορεί να μην ήταν υποψήφιοι αλλά έτρεξαν ο καθένας για την παράταξη που στήριζε ενεργοί για τα κοινά μας προβλήματα. Άλλωστε όπως τονίσαμε και σε άλλη ανάρτησή μας είναι ευτυχία για τον νέο δήμαρχο μας να τον στηρίζουν ικανά μέλη της οικογένειάς του που συνετέλεσαν τα μέγιστα αφού ο "πόλεμος" που δέχθηκε ήταν μεγάλος αφού και το διακύβευμα της "μάχης" δεν ήταν αμελητέο! 

Κατά την διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου έτυχε να γνωρίσουμε τον συνονόματό μας και μας είχε κάνει εξ΄αρχής θετική εντύπωση αφού είναι μετριοπαθής , δεν είναι υπερόπτης και ακούει τον συνομιλητή του μη προσπαθώντας να τον "καπελώσει". 

Είναι ενεργός πολίτης με άποψη  αλλά  και όχι της προβολής , για αυτό είπαμε και εμείς να τον "εκθέσουμε" αφού ήταν βέβαιο πως από την σέλφι του κ. Πάσχου δεν θα γλίτωνε! 

Η συνάντηση μας ήταν τυχαία και μέσω αυτού ευχηθήκαμε στο νέο δήμαρχο της πόλης μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλο ( εμείς το είχαμε κάνει και δημόσια μέσα από εδώ) κάθε επιτυχία  στα νέα του αυξημένα και δύσκολα καθήκοντα. 

Γιατί από την επιτυχία ή αποτυχία της προσπάθειάς του , εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η δική μας καθημερινότητα. Ό,τι καλό συμβαίνει για την πόλη μας εμείς δεν έχουμε θέμα να το στηρίξουμε όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: