ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Χριστίνα Αραβαντινού: Αποχωρώ από την παράταξη του κ. Αραμπατζή και στηρίζω Σταύρο Γεωργάκη ( Ενωμένοι για την Ηλιούπολη) στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Χριστίνα Αραβαντινού: Αποχωρώ από την παράταξη του κ. Αραμπατζή και στηρίζω Σταύρο Γεωργάκη ( Ενωμένοι για την Ηλιούπολη) στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών


Σε ανάρτηση που κοινοποιήσαμε από φιλικό σε εμάς ιστολόγιο ( οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται) βγάλαμε μέσα από σχόλιο υποψήφιας δημοτικής συμβούλου και μία είδηση! 

Η κα Χριστίνα Αραβαντινού αποχωρώντας από την παράταξη "Η πόλη που θέλω" του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή δηλώνει πως στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στηρίξει τον κ.  Σταύρο Γεωργάκη και την παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" - Γιώργος Χατζηδάκης επειδή όπως η ίδια θεωρεί είναι αυτή που σύντομα θα κάνει πράξη στον δήμο μας τον Θεσμό του σύμβουλου ακεραιότητας. 


Και βέβαια εμείς που έτσι και αλλιώς δεν είχαμε πρόθεση να κρύψουμε την δική της ΕΠΙΛΟΓΗ για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών το κάναμε θέμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: