ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η απερχόμενη διοίκηση παραχώρησε την παιδική χαρά στο Χαλικάκι για εκδήλωση των κομμουνιστών υπέρ της Παλαιστίνης!

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Η απερχόμενη διοίκηση παραχώρησε την παιδική χαρά στο Χαλικάκι για εκδήλωση των κομμουνιστών υπέρ της Παλαιστίνης!

 


Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη γράφει η αφίσα των κομμουνιστών της πόλης μας αγνοώντας πως αυτή διοικείται από τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ της Χαμάς! 

Μετά την τρομοκρατική τους επίθεση στο Ισραήλ και με ΟΛΟ τον δυτικό κόσμο να τους ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ βρέθηκε η διοίκηση Χατζηδάκη να παραχωρήσει στους κομμουνιστές της πόλης μας έναν χώρο για να εκφράσουν την συμπάθειά τους στους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Οι γνωστές "συλλογικότητες" με την μηδαμινή προσφορά στην πόλη μας συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση και για ακόμη μια φορά μαζεύτηκαν εκεί οι "συνήθεις ύποπτοι" που έχουν αναγάγει την "αλληλεγγύη" και την "προοδευτικότητα" σε εχθρό της ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ! 

"Το όνειρο του παιδιού" μπορεί να είναι η Ειρήνη αλλά τροφοδοτώντας άκριτα την επιχειρηματολογία φανατικών αυτή είναι πολύ δύσκολο να επικρατήσει. 

Οι "επαναστάτες" του καναπέ εάν θέλουν να βοηθήσουν τους Παλαιστίνιους θα έπρεπε να πολεμούν στο πλευρό τους και όχι να κάνουν εκδηλώσεις ΜΙΣΟΥΣ όπου ζέχνουν αντισημιτισμό και δεν έχουν καμία διαφορά με αυτές που διοργανώνει ανά την Ελλάδα το κόμμα Κασιδιάρη! 

Το γεγονός πως η απερχόμενη διοίκηση Χατζηδάκη για ακόμη μια φορά ενέδωσε και παραχώρησε χώρο στους κομμουνιστές καταδεικνύει γιατί έπρεπε να φύγουν από θέσεις ευθύνης. 

Βάλτε τις παλαιστινιακές σημαίες στα σπίτια σας και εάν θέλετε πράγματι να βοηθήσετε "αδυνάτους" δεν έχετε παρά να αντιπαρατεθείτε μαζί τους στα πεδία των μαχών! 

Η χώρα μας έχει ταχθεί υπέρ του Ισραήλ και το πολιτικό σύστημα της χώρας κατανοεί πως οι παλαιστινιακές μαντήλες και το χαϊδεμα τρομοκρατών δεν ωφελεί ούτε τους Παλαιστίνιους αλλά ούτε την πατρίδα μας. 

Η σωστή πλευρά της Ιστορίας εδώ και 80 χρόνια είναι η υπεράσπιση των ΑΞΙΩΝ του δυτικού κόσμου και όχι να υπερασπιζόμαστε κράτη που έχουν τις γυναίκες τους με μπούρκες! 

Ο Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης αντί να συμμετέχει σε εκδηλώσεις που να καταδικάζουν την Χαμάς πήγε στο Χαλικάκι για να υπερασπίσει τους μουσουλμάνους που φέρονται στις γυναίκες τους λες και είναι ζώα! 

Μαζί και η άλλη "αλληλέγγυα" "συλλογικότητα" της συμφοράς "Οι Ηλιουπολίτισσες"  της οποίας η επικεφαλής εδώ και μέρες ανεβάζει  στο facebook παλαιστινιακές σημαίες! 




Πείτε της πως οι μουσουλμάνες της Παλαιστίνης  δεν κάνουν botox  (γιατί Χαμάς και Χεζμπολάχ δεν το επιτρέπουν)  και πως υπερασπίζεται κάποιους που εάν επικρατήσουν και σε άλλα κράτη ,  θα την έχουν κλεισμένη μέσα σε ένα σπίτι! 

Αυτές είναι οι "συλλογικότητες" που εξέθρεψε η διοίκηση Γιώργου  Χατζηδάκη και που ηττήθηκαν στις κάλπες παρόλο που κατάφεραν να περάσουν 2 μέλη τους στην παράταξη που θα ασκήσει διοίκηση! 

Ελπίζουμε να μην πήγαν σε αυτή την εκδήλωση,  αλλά και να πήγαν εδώ είμαστε εμείς για να σας τις παρουσιάσουμε όπως πρέπει και όχι γράφοντας ανούσια ευχολόγια!

Εάν δεν καταλαβαίνουν πως όλος ο δυτικός κόσμος υπερασπίζεται τις ΑΞΙΕΣ του και για αυτό τάσσεται με το κράτος του Ισραήλ ( που πολλοί δεν συμπαθούν άλλωστε) θα το καταλάβουν όταν η ΝΙΚΗ που δεν είναι και πολύ μακριά θα οδηγήσει στην απελευθέρωση όσων θέλουν να ζήσουν σε έναν κόσμο χωρίς μπούρκες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: