ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για αυτούς - Ούτε τα αποτελέσματα των εκλογών δεν ξέρουν να αναλύσουν!

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για αυτούς - Ούτε τα αποτελέσματα των εκλογών δεν ξέρουν να αναλύσουν!

 


Ο τελευταίος στην κατάταξη Αραμπατζής κέρδισε σύμφωνα με το ιστολόγιο των "ΕΝΕΡΓΩΝ" παρόλο που η παράταξή του έπιασε ένα 6% ! Νικητή βλέπουν και τον Τάσο Ευσταθίου και στην "ανάλυσή" τους ΜΟΝΟ τους Ιλλουμινάτι  δεν θεωρούν υπεύθυνους που οι δύο παρατάξεις δεν προσέλκυσαν κεντροδεξιούς ψηφοφόρους από μία "δεξαμενή" που υπερβαίνει το 44% . 


Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν αναζητούμε ΕΝΟΧΟΥΣ που οι πολλοί μας γύρισαν την πλάτη ( στηρίζαμε την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά") και είχαμε εκατοντάδες  φορές τονίσει πως η ατζέντα και των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων  δεν ικανοποιεί καμία από τις δικές μας θέσεις!

Μέχρι και ο "αριστερός" κος Ψυρρόπουλος έχει ξεκαθαρίσει στους υπαλλήλους με σύμβαση ορισμένου χρόνου εργασίας πως δεν είναι αυτός αρμόδιος για να τους κρατήσει στις δουλειές τους , αλλά αυτό εξαρτάται κυρίως από την κεντρική διοίκηση,  αλλά οι δικοί μας ακόμα και προεκλογικά προσπάθησαν να χαϊδέψουν τα αυτιά υπαλλήλων που έχουν την πόλη μας ανήμερα των εκλογών και βρωμάει. 

Ελπίζουμε ο αυριανός δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος να κατανοήσει πως εάν κάτσει και κάνει τα χατίρια της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ το 2028 θα φεύγει και αυτός ως αποτυχημένος! 

Σε κάθε περίπτωση οι "ΕΝΕΡΓΟΙ¨" με την ατζέντα που έχουν ξεδιπλώσει μέσα από το ιστολόγιό τους για το ΚΚΕ είναι!

 Δεν  πρέπει να τους αφορά μια παράταξη που είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και δεν αρέσκεται  σε "χαϊδεμα" όσων ενώ έχουν υπογράψει συμβάσεις ορισμένου χρόνου ΑΠΑΙΤΟΥΝ να γίνουν μόνιμοι γνωρίζοντας πως λεφτά δεν υπάρχουν για αυτό! 

Από τους 900 εργαζομένους του δήμου μας καμία 50αρια ψήφισαν και τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις μαζί,  και στηρίζοντας αυτούς έχασαν τους χιλιάδες που όταν αύριο και με Ψυρρόπουλο η πόλη θα βρωμάει θα τον "βοηθήσουν" να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να δούμε και εμείς στην Ηλιούπολη μια καθαρή πόλη. 

Ας μην τους διαφεύγει της προσοχής πως ο Στάθης ήρθε για να μείνει και όχι για να γίνει ΟΥΡΑ των φασιστών μέσα στα δημοτικά συμβούλια! Άλλωστε η παράταξη αυτή "Πρώτα η Ηλιούπολη" διαχειρίστηκε την περίοδο των μνημονίων και έχει καταλάβει πως πρέπει να τελειώνει με όσους διαχρονικά εκθέτουν όλες τις διοικήσεις. 

Κανένα σύστημα κ. Κάνδηλα  δεν θέλει να αποσυρθούν οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις γιατί εάν υπήρχε αυτό το σύστημα που επιβάλλει την θέληση του και είναι τόσο ισχυρό να τους κρατάει σε μονοψήφια,  σίγουρα και θα είχε κατεβάσει δικό του υποψήφιο δήμαρχο και θα τον είχε επιβάλλει! 

Άμα κεντροδεξιά παράταξη έχει υποψήφιο τον κ. Κάνδηλα ,λογικό μας φαίνεται να επιλέγουν οι συνδημότες μας πιο δεξιούς υποψηφίους που κατέρχονται με κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις! 

Σταματήσαμε να χτυπάμε τους κομμουνιστές και σκαρφάλωσαν στο 12% όταν εμείς τους "χτυπάγαμε" οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ μας έλεγαν πως βλέπαμε φαντάσματα και δεν υπάρχει φασισμός στην πόλη μας ΚΟΚΚΙΝΟΣ . 

Και αυτό το 12% τι είναι δημοκράτες ; Εάν είναι γιατί μιλάνε για "επαναστάσεις" και ζητούν ο λαός να σώσει τον λαό; Η λαοκρατία όχι μόνο είναι φασισμός αλλά η χειρότερη μορφή του , αφού όπου επικράτησαν τέτοια καθεστώτα  έφεραν ΠΕΙΝΑ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! 

Για εμάς πάντως καλά πήγε ο Αραμπατζής τον υπολογίζαμε στο 5%,  αφού με τα ανοίγματά του έχασε παραδοσιακούς κεντροδεξιούς ψηφοφόρους. 

Δεν μπορείς ταυτόχρονα να ζητάς να τιμηθεί ένας δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ και να κάνεις άνοιγμα με τους "Χρυσόγελους" , δείχνεις στους πολλούς πως πολιτεύεσαι καιροσκοπικά και για αυτό τον λόγο σου φεύγουν ικανά στελέχη  και όπως φαίνεται θα γίνουν και Αντιδήμαρχοι! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: