ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Πράσινος στη σελίδα του ΥΠΕΣ ο Ψυρρόπουλος - "Πράσινος" δήμος και καμία ελπίδα για όσους (σαν και εμάς) θεωρούσαμε πως με το ΠΑΣΟΚ η χώρα μας αλλά και ο δήμος μας είχε τελειώσει

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Πράσινος στη σελίδα του ΥΠΕΣ ο Ψυρρόπουλος - "Πράσινος" δήμος και καμία ελπίδα για όσους (σαν και εμάς) θεωρούσαμε πως με το ΠΑΣΟΚ η χώρα μας αλλά και ο δήμος μας είχε τελειώσει

 


Αναλυτικά οι έδρες που θα καταλαμβάνουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο με τις 21 από αυτές να ανήκουν στο πράσινο ανθρωπάκι που σημαίνει πως ο κος Ψυρρόπουλος προέρχεται από τον πολιτικό χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ και τον Γιώργο Χατζηδάκη να μην ανήκει πουθενά αφού σε λίγο θα τον αποκηρύξουν και οι "Κασσελάκηδες"! 

Τα πράγματα για την κεντροδεξιά δύσκολα αφού μπλε ανθρωπάκια χωρίς κομματική υποστήριξη δύο και μόλις τρεις δημοτικοί σύμβουλοι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο! 

Τώρα για τους αφελείς που πιστεύουν πως με ΠΑ.ΣΟ.Κτσή επικεφαλής μπορείς να κάνεις κεντροδεξιές μεταρρυθμίσεις στον δήμο όταν δείτε και αυτούς που θα τοποθετηθούν σε θέσεις ευθύνης θα καταλάβετε πως όσοι ανοήτως είναι ΔΕΞΙΟΙ και πήγαν και ψήφισαν Ψυρρόπουλο στον δεύτερο γύρο θα διοικηθούν από το ίδιο ΠΑΣΟΚ που την περίοδο 2010-2019 δεν κατάφερε τίποτα ουσιαστικό για τον δήμο μας. 

Η "Βαλασοκρατία" επέστρεψε, και θα είναι χειρότερη από την πρώτη φορά αφού πλέον τα μνημόνια έχουν πάει πίσω, και το ΠΑΣΟΚ ονειρεύεται να χρεοκοπήσει και πάλι  η χώρα μας για να το παίξουν αυτοί πλέον οι διαπραγματευτές της συμφοράς , αλά Τσίπρα! 

Δεν έχουν καμία άλλη επιλογή ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ παρά την ένωσή τους έως τις κάλπες του 2027 αλλιώς για μισό αιώνα θα παραμένουν στην αντιπολίτευση! Και αυτοί χωρίς τις θέσεις ευθύνης που σημαίνουν ΧΡΗΜΑΤΑ δεν κάνουν δεν είναι ιδεολόγοι αλά ΚΚΕ που βολεύονται με "ψίχουλα". 

Για την πόλη μας όσοι πιστεύουν στις ικανότητες του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου ας ελπίζουν για καλύτερες μέρες,  εμείς που τον στηρίξαμε στον δεύτερο γύρο και το 2014 και το 2019 δεν ελπίζουμε για  τίποτα προς την σωστή κατεύθυνση. 




Πλέον έχουν φύγει και οι Θεσμοί (Τρόϊκα)  και δεν θα δούμε "πλεονάσματα" στα ταμεία  του δήμου μας, απομένει ΜΟΝΟ να να δούμε ποιες "συλλογικότητες" θα παίζουν τις "αλληλέγγυες" στην δεύτερη προσπάθεια της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" να μας πείσει πως έμαθε από τα λάθη της! 


Εμείς είμαστε κάποιοι από τους πολλούς ή λίγους που δεν θα "ενσωματωθούν" στην προσπάθεια για το "καλό" της πόλης μας όπως κάναμε και με τις προηγούμενες διοικήσεις από το 2013 έως και σήμερα. 

Το βέβαιο είναι πως σε κανέναν δεύτερο γύρο δεν θα παραστούμε στο μέλλον εάν δεν υπάρχει σε αυτόν κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος . Τα παθήματα του 2014 και του 2019 μας έγιναν ΜΑΘΗΜΑΤΑ ζωής αφού είναι τραγικό τέσσερα χρόνια μετά να επιστρέφουμε στα ίδια πρόσωπα και να δικαιώνουμε ως πλειοψηφία με την ψήφο μας , όσους ακόμα και σήμερα δεν έχουν ανακαλύψει που πήγε το βιβλίο των ραντεβού του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου και γιατί δεν παραδόθηκε ποτέ στον επόμενο δήμαρχο. 

Θα ξαναρχίσουν πάλι οι ΠΑΣΟΚΟΙ παλιάς κοπής τους ορκωτούς για να ανακαλύψουν "σκάνδαλα" και οικονομικές ατασθαλίες και το αποτέλεσμα θα είναι πάλι ΜΗΔΕΝΙΚΟ όπως συνέβη και με την περίπτωση της ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: