ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Φαβορί για ΝΙΚΗ στις εκλογές της Κυριακής δίνουν πλέον και οι στοιχηματικές εταιρίες τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Φαβορί για ΝΙΚΗ στις εκλογές της Κυριακής δίνουν πλέον και οι στοιχηματικές εταιρίες τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο

 


Το γράφουμε από σήμερα  Παρασκευή πως ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος έχει ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ έναντι του νυν δημάρχου για να τον διαδεχθεί από 1/1/2024 σύμφωνα και με τις στοιχηματικές εταιρίες. 

Η μεγαλύτερη εξ΄ αυτών δίνει τις παρακάτω αποδόσεις για το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας


Θεωρούμε πως τις επόμενες ώρες οι αποδόσεις θα πέσουν και άλλο για τον κ. Ψυρρόπουλο αφού παρά την σοβαρή καταγγελία για ρευματοκλοπή δείχνει να έχει κερδίσει την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ των περισσοτέρων συνδημοτών μας που βλέπουν στο πρόσωπό του τον αυριανό δήμαρχο της πόλης μας. 

Με δεδομένο πως θα υπάρχει πάνω από 60% ΑΠΟΧΗ στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και  από τους αναγνώστες μας που ΑΝΗΚΟΥΝ σε πολιτικό χώρο που δεν εκπροσωπείται στον δεύτερο γύρο,  η ΠΡΩΤΙΑ του κ. Ψυρρόπουλου ,  με καμία 800αρια ψήφους διαφορά από τον δεύτερο Γιώργο Χατζηδάκη , είναι το λιγότερο που μπορεί να επιτύχει! 

Θρίλερ και μάχη στήθος με στήθος δεν βλέπουμε πλέον να συμβαίνει την Κυριακή ,  αφού γνωρίζουμε πως οι συνδημότες μας θέλουν να είναι πάντα με τον ΝΙΚΗΤΗ και έχει περάσει πλέον στην τοπική μας κοινωνία το μήνυμα της ΑΛΛΑΓΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: