ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη με σχολιασμό μέσα σε 1 λεπτό!!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ειδήσεις για την πόλη με σχολιασμό μέσα σε 1 λεπτό!!

 
1) Βρεφονηπιακό  σταθμό στην οδό Αριστογείτονος ξεκίνησε η νυν δημοτική διοίκηση. Ο δήμαρχος έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχετικό βίντεο με τις εργασίες που γίνονται εκεί.
Το έργο λοιπόν έχει ξεκινήσει και δεν είναι μακέτα όπως ισχυρίζονταν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι δεν βλέπω πλέον να μιλάνε για το έργο. Θα φιλοξενεί όταν ολοκληρωθεί σε 1-2 χρόνια φαντάζομαι 120 παιδιά. 

Στο σχετικό βίντεο ο δήμαρχος που τονίζει πως τα οικονομικά του δήμου πάνε μια χαρά , υποσχέθηκε πως από του χρόνου όλα τα παιδιά θα φιλοξενούνται ΔΩΡΕΑΝ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης μας. Αφήνω να σχολιάσουν τα περί καλών οικονομικών ,ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος κ. Χατζηδάκη ή κάποιος  δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.Αυτούς ψηφίσατε για να ελέγχουν και είμαι σίγουρος πως δεν ξέρουν πόσα χρωστάει ο δήμος και σε ποιους

2) Η κακοδιαχείριση στην ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε μάλλον ήταν μόνο στα δημοσιεύματά μας!!! Φοβόμαστε μάλιστα μήπως μας πουν πως ήταν το "Βατοπέδι" της προηγούμενης διοίκησης και το άλλοθι της τωρινής για να μην της κάνει ουδείς οικονομικό έλεγχο. Για εμάς λοιπόν και το Βατοπέδι ήταν σκάνδαλο ανεξάρτητα από την απόφαση της Δικαιοσύνης που έβγαλε λάδι τους εμπλεκόμενους και στην ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ έγινε κακοδιαχείριση. 

Το ότι δεν ανακοινώνει η νυν διοίκηση τι απέγινε με εκείνον τον έλεγχο δείχνει μάλλον πως δεν θέλει να ασχολούμαστε με τα οικονομικά του δήμου. Άλλωστε με τόσα "ρουσφέτια" στην Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης  σίγουρα η επόμενη διοίκηση εάν βέβαια αλλάξει ριζικά  και ψάξει θα βρει υπερωρίες σε εργαζόμενους που ξεπερνάνε ακόμα και τον μηνιαίο μισθό κάποιων εργαζομένων. Εμείς θα το ψάξουμε τώρα προεκλογικά και θα αναδείξουμε τι υπάρχει.

Τώρα για  μετεκλογικά ΜΟΝΟ  εάν μας δώσετε την δύναμη και συμμετέχουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. 

3) Όλα δείχνουν πως τελικά θα είναι τέσσερις οι υποψήφιοι από τον χώρο της κεντροδεξιάς και 7 από τον χώρο της κεντροαριστεράς , πάμε δηλαδή για 11 υποψηφίους δημάρχους και είναι ακόμα Ιανουάριος!!! 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: