ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι κατά συρροή συκοφάντες μου εμφανίστηκαν και πάλι

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Οι κατά συρροή συκοφάντες μου εμφανίστηκαν και πάλι

Οι  οπαδοί του "Μεσσία" της πόλης μας έκαναν πάλι την εμφάνισή τους. Με κατάπτυστο και άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα που κοινοποιήθηκε μάλιστα σε ομάδες του facebook φιλικές προς εμάς από κάποιον Αλέξανδρο Παπάζογλου που προφανώς είναι ένα ακόμα fake προφίλ άρχισαν τις γνωστές ψευτιές και ασυναρτησίες τους.
Είδαν διαφημίσεις από μαγαζιά στο ιστολόγιό μας, είδαν χρηματοδότησή μας από τον δήμαρχο και τις γνωστές ανοησίες που γράφουν από παλιά αφού ομολόγησαν πως είναι συνεχιστές του Ηλιουπολίτικου Βήματος . Στο ιστολόγιό τους θα βρείτε ακόμα πολλές συκοφαντίες για ένα σωρό συνδημότες μας. Κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους για να αποφύγουν τις αγωγές και τις μηνύσεις. Μάλιστα παλιότερα το 2014 έγραφαν από ip που η σύνδεση ήταν σε όνομα συνταξιούχου κυρίας ηλικίας τότε 68 ετών. 

Επειδή έχουμε όπως ισχυρίζονται χρήματα καλό θα είναι να δώσουμε και κάποια σε κανένα δικηγόρο μπας και ησυχάσουμε γιατί όταν λες σε κάποιον έντιμο ότι χρηματίζεται αστείο δεν το λες......

Σ.Μ

ΥΓ: Το ότι δεν παρακολουθεί κανένας το ανυπόληπτο ιστολόγιό τους μπορείτε να το δείτε και στο παρακάτω γράφημα της alexa . Από εκεί και πέρα σε και εφόσον θέλουν να σχολιάζουν και να συμμετέχουν σε δημόσιο διάλογο θα πρέπει να ξέρουν πως αυτός έχει κανόνες. 

No data για τους ανώνυμους συκοφάντες της πόλης . Και φυσικά η Google θα ενημερωθεί γιατί ουδείς στο διαδίκτυο είναι ανώνυμος ακόμα και εάν το επιθυμεί !!!! 

1 σχόλιο:

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Ξαναχτύπησαν οι αδελφές του Μωραϊτη σαν τα χιόνια!!!!