ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 153 + 1 και η Μακεδονία μας χάθηκε

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

153 + 1 και η Μακεδονία μας χάθηκε

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ!!!
Η προδοτική αριστερά πέτυχε με την ψήφο σας να παραχωρήσει στο κράτος των Σκοπίων το όνομα Βόρεια Μακεδονία , την ταυτότητα του Μακεδόνα στους βόρειους γείτονές μας, και φυσικά πλέον η δική μας Μακεδονία θα είναι μια απλή επαρχία του Ελληνικού Κράτους και όλος ο κόσμος θα μιλάει για τους Μακεδόνες γείτονές μας και εμείς θα σκύβουμε το κεφάλι.



Τα συλλαλητήρια δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα αφού αυτός ο λαός ψήφισε το 2015 βουλευτές που ήταν και παραμένουν ανιστόρητοι. Ο Έλληνας πρωθυπουργός πανηγυρίζει και κάνει δηλώσεις για την προδοσία του και η από εδώ πλευρά μας λέει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για το ΕΓΚΛΗΜΑ που σήμερα διαπράχθηκε στην Ελληνική Βουλή. 

Η συνθήκη των Πρεσπών θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην Ελληνική Ιστορία και όλοι εμείς που σκεφτόμαστε εθνικά θα βρεθούμε ως "μειοψηφία" αλλά στην ουσία ως μια μεγάλη πλειοψηφία πάνω από 60% του ελληνικού λαού που θα υποστούμε τις συνέπειες όσων το 2015 ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να μας σώσει από τους "γερμανοτσολιάδες" που μας έβαλαν ΕΝΦΙΑ στην ακίνητη περιουσία μας. Η ζημιά που έχει γίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια θα μας ακολουθεί μέχρι το τέλος του δικού μας βίου αλλά και των παιδιών μας. Δώσατε την Εξουσία στους οπαδούς του ΕΑΜ- ΕΛΑΣ και αυτοί έκαναν πράξη ότι με τα όπλα επιχείρησαν το 1945-1949 να δημιουργήσουν δηλαδή την Μακεδονία των Βαλκανίων ένα κομμουνιστικό εφεύρημα του κομμουνιστή Τίτο.

Στο έγκλημα αυτό είχαμε πολλούς εμπλεκόμενους αλλά αυτά δεν είναι της ώρας. Ο αγώνας μας πρέπει να επικεντρωθεί στο να εξαλειφθούν από την ελληνική κοινωνία οι Ιδέες του κομμουνισμού που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει την χώρα μας. Τα χαζά πως τάχα δεν φταίει το ΚΚΕ είναι για τους κρετίνους αφού ο πρωθυπουργός του θύμισε χθες στη Βουλή την Ελένη Γκίνη την κομμουνίστρια που μιλούσε σλάβικα και κάποιοι αφελείς της έστησαν και ανδριάντα. Η αγωνίστρια αυτή πάλεψε σε όλη της την ζωή για να υπάρχει ανεξάρτητη Μακεδονία και σήμερα δικαιώνεται.

Δεν ήταν Ελληνίδα ένιωθε Μακεδόνισσα και πολέμησε με πάθος για αυτό. Ο Εθνικός Στρατός την σκότωσε για αυτή την στάση της και φυσικά έγινε για τους κομμουνιστές ηρωίδα αυτή πλέον νιώθει δικαιωμένοι για τους αγώνες της. Αυτοί που μας μουντζώνουν από εκεί που μας βλέπουν είναι πραγματικοί ήρωες όπως ο Παύλος Μελάς που βλέπουν πως υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που ψηφίζουν εθνικούς ολετήρες όπως ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του.

Εμείς ως πατριωτικό ιστολόγιο θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας όπως είναι φυσικό δικαιωμένοι για τις "ακραίες" απόψεις μας. Τώρα και ο τελευταίος εθνικά σκεπτόμενος Έλληνας καταλαβαίνει πως η αριστερά είναι προδοτική και δεν το κρύβει. Αντίθετα πανηγυρίζει επειδή θεωρεί πως η Ιστορία γράφεται με κατάπτυστες συμφωνίες και όχι με το αίμα ηρώων που προασπίζονται την Ιστορία μας και τα εδάφη μας.

Από τη ΝΔ έχω πολλά παράπονα και ο μόνος λόγος που με κάνει ακόμα να ανήκω στις τάξεις της είναι πολιτικοί όπως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Ας φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Ψαριανό στη ΝΔ όπως μας κουβάλησε και τον Τσατσόπουλο και θα δει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Βρε γελοίε Ψαριανέ τι σημαίνει παρών σε αυτή την ψηφοφορία; Πως θέλεις να έρθεις στη ΝΔ και φοβάσαι να ψηφίσεις και ΝΑΙ μην σε πουν ΔΕΞΙΟ οι πρώην αριστεροί συνοδοιπόροι σου;

Ήδη η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κώστας Καραμανλής με τις χλιαρές θέσεις τους είναι πολύ μακριά από αυτό που λέμε πατριωτική δεξιά. Δεκανίκια του Τσίπρα είναι , βαρίδια της δεξιάς παράταξης και όσοι τους στηρίζουν ακόμα είναι μάλλον πολύ κοντά στο να ψηφίσουν και ΣΥΡΙΖΑ εάν και ήδη το έπραξαν πολλοί από αυτούς   στις εκλογές του 2015. 

Σ.Μ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαρίνε, καιρός να συνέλθεις, σου το λέω ειλικρινά.
.
Η Νέα Δημοκρατία ΠΡΟΔΩΣΕ και δεν παραιτήθηκε όπως αρμόζει με το Σύνταγμά μας βάσει Άρθρου 50, αυτή ήτανε η πραγματική κίνηση και αληθινή ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Αποφάσισε να είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ συμμετοχής της Προδοσίας για την Μακεδονία μας. Κι όχι μόνο η Νέα Δημοκρατία, συνολικά που είπαν ΟΧΙ 146 και 1 παρών, που ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Βάσει Άρθρου 50 και ειδικά το Άρθρο 50 παρ. 2. "Οι Βουλευτές εξυπηρετούν το Έθνος", αντί αυτού ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
.
Εκεί που λες "..μας έβαλαν ΕΝΦΙΑ" Ποιος το έβαλε;; Ο Σύριζα;; Λάθος!
Η Νέα Δημοκρατία το έβαλε τον Εν.Φ.Ι.Α., μην λες ψέμματα γιατί δεν θα σε παίρνει κανένας στα σοβαρά. Ο Εν.Φ.Ι.Α. βγήκε με νόμο 4223/2013, το γράφει καθαρά 2013 επί Κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, απλά το συνεχίζει ο Τσίπρας με τα βήματα του Σαμαρά...και ο Μητσοτάκης θέλει να μειώσει το Εν.Φ.Ι.Α., ενώ την πραγματικότητα πρέπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ λόγω Αντισυνταγματικότητας, [ξέρω τι λέω έχω κάνει προσφυγή κατά ΕΝΦΙΑ και δεν το πληρώνω εδώ χρόνια...]
.
Όποτε η Νέα Δημοκρατία γενικά είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ εδώ και πολύ καιρό. Ακόμα ασχολείσαι με τις μαλακίες τύπου ξενόφερτες Ιδεολογίες "δεξιά" και "αριστερά", και σταματά να τους βαπτίζεις ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ που κατεβαίνουν Ανεξάρτητοι Υπ. Δήμαρχοι πρωην της Ν.Δ. Ο Αραμπατζής θα φάει ΜΑΥΡΟ που παίρνει από μέλους Ν.Δ....ούτε καν απάντησε αν είναι υπέρ ή κατά της Συμφωνίας...στο Facebook. Γιατί άραγε;; Και με μπλόκαρε...Λίγος πολύ!
.
ΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!
.
Ευχαριστώ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Θα απαντήσω με άρθρο ευχαριστώ για την κριτική έστω και εάν την θεωρώ άδικη. Η ΝΔ είναι η επόμενη κυβέρνηση γιατί ο λαός έχει ήδη αποφασίσειπως είναι καλύτερη από τα υπόλοιπα κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει περιμένω, θα σου απαντήσω όπως πρέπει.
.
Ευχαριστώ.