ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τον Μάρτιο την δική μας πρόταση για διοίκηση για να μην θεωρείτε πως αθετούμε όσα σας έχουμε κατά καιρούς γράψει

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τον Μάρτιο την δική μας πρόταση για διοίκηση για να μην θεωρείτε πως αθετούμε όσα σας έχουμε κατά καιρούς γράψει

Είμαστε ένα ιστολόγιο άποψης με ειδήσεις που αφορούν τον δήμο μας. Είμαστε από το 2013 στην τοπική πιάτσα αλλά στη δημοσιογραφική είμαστε από το 1997. Ξέρουμε πως να διατηρούμε το ενδιαφέρον έχουμε δουλέψει σε ΜΜΕ που παρακολουθούσαν εκατομμύρια τηλεθεατές, δουλέψαμε σε site που παραμένουν πρώτα σε επισκεψιμότητα με χιλιάδες μοναδικούς αναγνώστες κάθε μέρα και εκατομμύρια μοναδικούς σε εβδομαδιαία βάση.
Αυτό δεν μας κάνει να πιστεύουμε πως ξέρουμε τα πάντα γύρω από τον χώρο του διαδικτύου και όσα αυτός διακυβεύει για το μέλλον της χώρας μας. Αλλά σίγουρα δεν είμαστε εύκολοι αντίπαλοι ακόμα και εάν κάνουμε το χόμπι μας και κυρίως αναζητούμε λύσεις σε όσα μας στεναχωρούν σε αυτή την πόλη.

Γι' αυτό και επειδή εμείς δεν έχουμε κανένα όφελος παρά μόνο ζημιά από αυτό εδώ το ιστολόγιο θα περιμέναμε όσοι το γουστάρουν να το κοινοποιούν για να διαβάζετε από τους διαδικτυακούς σας φίλους εάν κάτι θεωρείτε πως είναι καλό να μαθευτεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες μας.

Τις τελευταίες μέρες και λόγο του ψύχους η δημοτική αρχή αποφάσισε να ανοίξει το χώρο του δημοτικού συμβουλίου έως τις 22:00 για να θερμανθούν όσοι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Δηλαδή μετά τις 10 το βράδυ τι θα κάνουν αυτοί οι συμπολίτες μας; Μιλάμε ΚΑΘΑΡΑ για δημοτική αρχή που σκέπτεται υπό τον φόβο μιας κρατικιστικής αντίληψης που δεν θέλει να βάλει ώρα πραγματικής υπερωρίας στους υπαλλήλους της. Είμαι σίγουρος πως εάν χιονίσει στην πόλη , θα αποκλειστούμε. Τίποτα δεν θα λειτουργήσει σε έναν δήμο που οι αριστεροί υπάλληλοί του δεν έχουν ούτε μια επιτυχία σε καμία περίσταση που χρειάζεται να υπάρχει μέριμνα και φροντίδα προς το κοινωνικό σύνολο.

 Στις φωτιές καιγόμαστε , στο κρύο καλούμε τους άστεγους μέχρι τις 10 το βράδυ , και στις πλημμύρες τα υπόγεια της πόλης γεμίζουν νερά και στο Νεκροταφείο φεύγουν τα οστά από το οστεοφυλάκια!! Βέβαια η πόλη είναι σε καλύτερη κατάσταση από όταν ήταν π.χ την 12 ετία Κιντή όταν δεν υπήρχε ούτε μια δομή για να βοηθήσει όσους είχαν ανάγκη. Βλέπετε ο καπιταλισμός δούλευε καλά τότε και δεν είχαμε τόσους αναξιοπαθούντες και έτσι οι καλοβολεμένοι υπάλληλοι του Κιντή δεν παρήγαγαν παρά μόνο χρέη και κυρίως αγώνες για όσους ταλαιπωρούνταν από τον Ιμπεριαλισμό. Οι εποχές που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα πέρασαν και μαζί με αυτές κατέρρευσαν και οι μύθοι όσων μας ήθελαν σε άλλα στρατόπεδα. 

Η κυβέρνηση της αριστεράς όπως και αυτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ το 1981 είχε την δυνατότητα να βγάλει την χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ αλλά δεν το έκανε. Γιατί τα παραμύθια πως εκτός θα είμαστε καλύτερα τελικά είναι μόνο παραμύθια. Χωρίς το ΝΑΤΟ δεν θα είχαμε καθόλου εδάφη να υπερασπιστούμε αφού ο δικός μας στρατός όπου έχει πολεμήσει από το 1940 και μετά έχει χάσει όπως έχασε και το 1941 για να μην ξεχνιόμαστε όσοι μιλάνε για το ΕΠΟΣ του 1940 ξεχνάνε την Κατοχή ΚΑΙ την ήττα από τους Γερμανούς. 

Τότε μας νίκησαν με τα όπλα σήμερα μας νίκησαν οικονομικά και όχι μόνο εμάς αλλά όλη την Ευρώπη την οποία και θα διαλύσουν εάν συνεχίσουν να θέλουν να κάνουν μόνο αυτοί κουμάντο. Γιατί ήδη χωρίς την Μεγάλη Βρετανία η Ε.Ε δεν έχει καμία στρατιωτική δύναμη να υπερασπίσει τα σύνορά της. Γάλλοι και Γερμανοί δεν είχαν ποτέ ούτε έχουν και τώρα την στρατιωτική επάρκεια της Μεγάλης Βρετανίας ούτε φυσικά τον εξοπλισμό της.

Και χωρίς ΕΕ δεν θα είχαμε καθόλου αγρότες αφού οι επιδοτήσεις τους διατήρησαν για 30 και πλέον χρόνια. Παλιά οι αγρότες δεν έπαιρναν επιδοτήσεις και δεν είχαν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ εκτός από το φαγητό τους και μερικά ζώα για να τα τρώνε 2 φορές το χρόνο. Μετά ήρθαν οι πλούσιοι αγρότες και τώρα είμαστε σε αυτούς που έχασαν και την γη τους για την κακή νοοτροπία του παρελθόντος. 

Αλλά εδώ δεν θέλω να σας κάνω μαθήματα Ιστορίας αλλά απλώς να σας δώσω ώθηση να αρχίζετε να διαβάζετε περισσότερο την Ιστορία μας από έγκυρες και αξιόπιστες πηγές.  Και κυρίως να ρωτάτε εκπροσώπους των κομμάτων της αριστεράς γιατί η χώρα δεν φεύγει από τους ιμπεριαλιστικούς σχηματισμούς που σκοτώνουν και δολοφονούν τους λαούς όπως σας λένε. Για αυτό και τις επόμενες μέρες μέσα από εδώ θα καλέσουμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να τοποθετηθούν και σε τέτοια ζητήματα γιατί καλός ο χαβαλές που έβγαλε τον Τσίπρα και τον θίασό του στην Εξουσία και που κόντεψε να κάνει δήμαρχο τον Κοκοτίνη το 2014 αφού το ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ το φάγατε αμάσητο αλλά καλύτερα από όλα να σκεφτόμαστε με λογική και να απαντάμε στην πραγματικότητα και όχι σε ότι νομίζει ο καθένας μας πως είναι πραγματικότητα.

Γιατί π.χ εσύ  ως δημότης καλείσαι και πληρώνεις ΕΝΦΙΑ και ένα σωρό άλλους φόρους γιατί κάποιοι θεωρούν πως είσαι το υποζύγιο για να εφαρμόσουν πολιτικές που πληρώνεις εσύ για να μοιράσουν αυτοί μερίσματα , και να εξαπλώσουν με τις πολιτικές τους την φτώχεια. 

Άλλωστε ήταν θιασώτες της ΦΤΩΧΕΙΑΣ του Τσαουσέσκου στη Ρουμανία , ΚΑΙ τώρα ακόμα υποστηρίζουν την ΦΤΩΧΕΙΑ του Μαδούρο στη Βενεζουέλα τον οποίο και θεωρούν επαναστάτη!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: