ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέο ξεκίνημα νέοι αγώνες- Πως η Δημόσια περιουσία κινδυνεύει εκ νέου από την χρεοκοπία των Ιδεών σας και των μεθόδων σας

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Νέο ξεκίνημα νέοι αγώνες- Πως η Δημόσια περιουσία κινδυνεύει εκ νέου από την χρεοκοπία των Ιδεών σας και των μεθόδων σας


Οι μάχες και τα οδοφράγματα είναι για όσους δεν πιστεύουν στην Αστική μας Δημοκρατία. Δεν γνωρίζουμε τους μαχόμενους συνδημότες μας που καλούν τους πολίτες σε εγρήγορση και κατηγορούν την ΕΤΑΔ και την δημοτική αρχή πως κάνει παιχνίδι με τους κληρονόμους Νάστου.


Ούτε γνωρίζουμε τι εννοούν όταν γράφουν στην ανακοίνωσή τους ότι η ΕΤΑΔ και η δημοτική αρχή παρανομεί παρά την τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου.

Ποια ακίνητα στην κεντρική Πλατεία καρπώνονται οι κληρονόμοι Νάστου και ποια απόφαση λέει πως αυτά ανήκουν στο δήμο μας;

Πάντως το ότι θα έρθει ο απερχόμενος  πρόεδρος της ΕΤΑΔ κ. Πολύζος να συνομιλήσει μαζί τους είναι ένα κεκτημένο που τους παρέχει η Αστική μας Δημοκρατία. 

Αυτή που με δικαστική της απόφαση παραχώρησε στο Κράτος (δηλαδή στον εαυτό της) έκταση που ανήκε σε έναν ιδιώτη με τίτλους που επί δεκαετίες αναγνωρίζονταν από όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.

Μάλιστα αναρωτιόμαστε αφού ο ιδιώτης αυτός πούλαγε "αέρα" γιατί δεν βρίσκεται στις φυλακές (πέθανε ευτυχώς για εκείνον να μην βλέπει την περιουσία του να χάνεται για το "καλό" της πόλης μας) ή οι κληρονόμοι του που έχουν προβεί και αυτοί σε ανάλογες πωλήσεις. 

Δεν θα συμμετέχουμε φυσικά στο πανηγύρι που θα στηθεί στις 28 Γενάρη στο δημαρχείο μας, τότε που ο νυν πρόεδρος της ΕΤΑΔ (μετά τις εκλογές θα λογοδοτήσει για πλήθος ενεργειών του) θα τους παραχωρήσει 4 από τα 94 ακίνητα όπως νομίζουν.

Λες και ο Πολύζος είναι ο Υπερυπουργός και σε μια "λαϊκή" δημοκρατία μοιράζει εκτάσεις στους δημότες όπως οι δυτικοί καθρεπτάκια στους ιθαγενείς.

Όσοι θεωρείται πως μπορείτε με καταλήψεις, προπηλακισμούς και εν γένει έκνομες ενέργειες να πετύχετε τα "κατορθώματα" παλιότερων διοικήσεων να σας πληροφορήσουμε πως υπάρχουν και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και πως στην παρούσα συγκυρία ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ως κρατική οντότητα από τις χρηματοδοτήσεις των εταίρων μας.

Πάντως εάν οι Νασταίοι εισπράττουν ακόμα μισθώματα, εάν καταδικάστηκαν αλλά ακόμα είναι ωφελημένοι είναι καλό να το αποδείξετε με στοιχεία. Μας ενδιαφέρει , όπως μας ενδιαφέρει να κάνετε λιανά και στους πολυπληθείς οπαδούς σας με ποιον τρόπο ευνοήθηκαν από την δημόσια περιουσία.

Γιατί εάν και πήραμε αυτόν τον μεγάλο "θησαυρό" ακόμα φεσωμένοι είμαστε και χρωστάμε. Ακόμα δεν έχουμε τους παιδικούς σταθμούς που χρειαζόμαστε. Ακόμα πληρώνουμε για ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, και για όσα εσείς θεωρείτε πως θα μας τα λύσετε επειδή θα ταχθούμε μαζί σας σε αυτή την μάχη.

Δηλαδή εάν δεν υπήρχαν οι Νασταίοι να τους πάρουμε τα οικόπεδα εμείς δεν θα είχαμε παιδικούς σταθμούς;  Δεν είχε την δυνατότητα η Πολιτεία να τα απαλλοτριώσει; Άλλοι δήμοι που δεν είχαν τσιφλικάδες πάνε καλύτερα;

Ποια η αξιοποίησή τους μέχρι σήμερα; Γιατί δεν δόθηκαν από καμία κυβέρνηση στον δήμο; Μα γιαί δεν βγήκε το ΚΚΕ να μας κάνει όλους να ζούμε με συσσίτια όπως στη Βόρεια Κορέα.

Να ξέρετε πως εάν είχαν δοθεί στο δήμο θα ήταν ήδη σε χέρια ιδιώτη. Γιατί με την δική σας λογική κινείται και η παρούσα διοίκηση όπως και οι προηγούμενες πλην του Θεόδωρου Γεωργάκη που προσπάθησε να λύσει το θέμα αλλά δεν τον άφησαν κάτι σαν και  εσάς.

Και αφού δεν θέλατε τότε ορφανά του Στάλιν να έρθετε σε διάλογο με τους "καταπατητές" κάντε τώρα διάλογο με τους θεσμούς.

Βγείτε από την Ε.Ε για να τρώμε τις σάρκες μας. Αυτά έλεγαν το 2015 και οι σύντροφοι σας που τώρα τους βρίζετε.

Μπορεί να θέλετε να πάρετε τα πάντα , μπορείτε να κάνετε και επανάσταση όμως δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να μας πείσετε για τις αγαθές σας προθέσεις. 

Τα ακίνητα αποφασίζει η Πολιτεία που εκλέγεται από όλους εμάς σε ποιον ανήκουν. Υπάρχουν τα δικαστήρια που αποφασίσουν (πετύχατε να κάνετε Σοβιέτ και αυτούς όπως βλέπουμε σε δεκάδες αποφάσεις τους ) , καθώς και οι εκλεγμένες κυβερνήσεις που νομοθετούν. 


Επειδή στην κατάπτυστη ανακοίνωσή σας βρίζεται τον ESM , την Κομισιόν και όλους τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς που μας δάνεισαν για να υπάρχουμε ακόμα ως Κράτος και να μην ζούμε με τα συσσίτια που μοίραζαν στα κομμουνιστικά κράτη αυτοί που εσείς θαυμάζετε να σας πληροφορήσουμε ακόμα πως ο λαός μας δεν τρώει το σανό σας. 

Όπως δεν έτρωγε και όλα τα προηγούμενα χρόνια που μια χούφτα κρατικοδίαιτοι κατσαπλιάδες υπό την ηγεσία ανίκανων και λαϊκιστών δημάρχων οδηγούσε με τέτοιες πρακτικές την χώρα μας στη χρεοκοπία που βιώνει.

Εάν σας ενοχλούν και οι ξένες επενδύσεις μπορείτε να τις καταργήσετε όταν θα έρθετε στην Εξουσία. 

Αλλά με εκλογές δεν θα βγείτε ποτέ όχι επειδή σας κυνηγάει το σύστημα αλλά γιατί οι Ιδέες σας θα τους οδηγούσαν σε ΠΕΙΝΑ , ΦΤΩΧΕΙΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 

Αφήστε λοιπόν τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους να αποφασίσουν για την τύχη της πόλης.

Τραμπουκίστε όσο θέλετε, το έχετε κάνει άλλωστε κατά επανάληψη όλη την δεκαετία του 1980 ατιμώρητοι. 

Κάντε και καμιά κατάληψη γιατί η ΕΤΑΔ μπορεί να πουλήσει τα ακίνητα στον Σόρος. 

Οι πολίτες θα κρίνουν σε μερικούς μήνες ποιοι θα τους διοικήσουν στα επόμενα τέσσερα χρόνια μπείτε λοιπόν στις τάξεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και διεκδικείστε την ψήφο των δημοτών μας.

Τάξτε τους πως θα τους μοιράσετε και κανένα ακίνητο γιατί λεφτά για να γίνουν δημοτικοί σταθμοί δεν υπάρχουν τα έφαγαν επί δώδεκα χρόνια διοικήσεις που καταχρέωσαν τον δήμο μας πουλώντας του φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Τα έκλεψαν και οι επόμενοι που αναγνώρισαν του "δίκαιους" αγώνες σας για την δημόσια περιουσία. 

Σας καλοσωρίζουμε λοιπόν στα αποτελέσματα που έφεραν οι δικοί σας "αγώνες" σε μια πραγματικότητα που δυστυχώς οδήγησε ότι καλύτερο είχαμε ως χώρα να φύγει στο εξωτερικό.

Στις δυτικές δημοκρατίες βέβαια και όχι σε κράτη παρίες όπως αυτά που εσείς θαυμάζετε.

Και μην ξεχνάτε το βασικό σας σύνθημα : " ΕΑΜ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΑΡΗ "

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: