ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το να είσαι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις δημοτικές θα έχει πόνο

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Το να είσαι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις δημοτικές θα έχει πόνο

"Γεια σας είναι ο Χρήστος Κοκοτίνης και ζητάω την ψήφο σας για να εφαρμόσουμε και στην πόλη μας το πρόγραμμα της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και των αλληλέγγυων στους πρόσφυγες και μετανάστες" Η παραπάνω σύσταση δεν θα γίνει ποτέ βέβαια από τον κ. Χρήστο Κοκοτίνη άλλωστε δεν χρειάζεται συστάσεις.
Χρόνια ανήκει στο χώρο της Αριστεράς και παλεύει για Ιδέες που εν μέρει είδαμε να υλοποιούνται από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Βοηθάνε και οι ψεκασμένοι του Πάνου Καμμένου που τάχα πολεμάνε την διαφθορά του παλιού πολιτικού κόσμου αδιαφορώντας για την μπόχα και την μούχλα των Ιδεών της Αριστεράς. Τι θα προσφέρει ο κ. Κοκοτίνης στη διαχείριση του Δήμου. Μα προφανώς αλληλεγγύη σε όσους αναξιοπαθούντες υπάρχουν αρκεί να μην είναι δεξιοί. Βλέπετε το κόμμα του βλέπει ακόμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ακροδεξιό και δέσμιο του Άδωνι Γεωργιάδη και του Αντώνη Σαμαρά. Γιατί ;

Μα απλούστατα γιατί αντιδρά για την πλήρη ανομία που υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας στα Εξάρχεια αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής ιδίως τις πιο υποβαθμισμένες όπου μειονότητες (βλέπε Μενίδι) τις έχουν μετατρέψει σε καθημερινή ΚΟΛΑΣΗ για χιλιάδες πολίτες. Θα φέρει λοιπόν και στην πόλη μας τους αλληλέγγυους να διαδηλώνουν κατά της κρατικής βίας , θα καίνε και εδώ οι αλληλέγγυοι το αστυνομικό μας τμήμα, θα έχουμε και εδώ περισσότερους συνεργούς σε ποινικά αδικήματα που οι Αστικές Δημοκρατίες θεσμοθετημένα τα ΤΙΜΩΡΟΥΝ! Θα έχουμε και εδώ  τον κ. Κουφοντίνα να βολτάρει και να πίνει το καφεδάκι του στην πλατεία της πόλης αφού πρώτα καθάρισε 11 ανθρώπους επειδή ήθελε να επιβάλλει τις "Ιδέες" του. Θα έχουμε την Πόλα Ρούπα  να κάνει δουλειές με γνωστούς αλλά για χρόνια ασύλληπτους νταβατζήδες των μαγαζιών της περιοχής μας, με Αλβανούς που τους ξέρουμε με το μικρό τους όνομα που ζουν πλουσιοπάροχα αλλά ουδέποτε εργάστηκαν. Θα πείτε πως είμαι υπερβολικός αλλά οι πολιτικές που εφαρμόζουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τέτοια αποτελέσματα έχουν.

Όχι πως με τους προηγούμενους είχαμε φτάσει ΠΟΤΕ να είμαστε κανονικό δυτικό κράτος, αλλά το ξεχαρβάλωμα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πλήρες. Η διάλυση των σωμάτων ασφαλείας είναι φανερή σε όλους (εμείς φωνάζαμε από το 2000) με την διαφθορά να βαράει κόκκινο και την ανικανότητα να αντιμετωπίσουν επιθέσεις ακόμα και εναντίον τους ΑΠΟΛΥΤΗ. Με την ίδια αστυνομία είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ η επόμενη κυβέρνηση να έχει καλύτερα αποτελέσματα όσα άσυλα και εάν καταργήσει όσους ακόμα τέτοιους αστυνομικούς και εάν προσλάβει. Το θέμα δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό. Καμία θέληση στο να υπηρετούν την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του πολίτη αφού κατά τύχη και λόγω μορίων βρέθηκαν σε κάτι που αντιμετωπίζουν σαν μια ακόμα δουλειά αλλά δυστυχώς για αυτούς δεν είναι. 

Η κοινωνική τους αναισθησία έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που εξοργίζουν ακόμα και συντηρητικούς πολίτες που πιστεύουν στο θεσμό. Εγώ εάν και συντηρητικός ποτέ δεν πίστεψα στην Ελληνική Αστυνομία , πως θα μπορούσα να πιστέψω σε κάτι τόσο σάπιο άλλωστε.

Αναρωτιέμαι μάλιστα πολλές φορές πως είναι δυνατόν να πιστεύουν οι πολιτικές ηγεσίες πως με τέτοια Αστυνομία μπορούν να φέρουν κάποιο καλό αποτέλεσμα. Μάλιστα στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ υπάρχουν θύλακες που δεν πιστεύουν στην Δημοκρατία η έρευνα είχε αρχίσει επί κυβερνήσεως Σαμαρά - Βενιζέλου αλλά δεν βλέπουμε να ολοκληρώνεται εάν και πολλά στοιχεία έχουν έρθει από συναδέλφους μου στα ΜΜΕ.

Και μπορεί ο κ. Κοκοτίνης να είναι μετριοπαθής και να μην πιστεύει σε "επαναστάσεις" άλλωστε για τον λόγο αυτό πολλές φορές  βρίσκεται στο στόχαστρο της Λαϊκής Συσπείρωσης μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τον κατηγορούν για νεοφιλελεύθερο αγνοώντας πλήρως καν τι σημαίνει νεοφιλελευθερισμός. Άλλωστε το να είσαι φιλελεύθερος θεωρείται "έγκλημα" από τα ορφανά του Στάλιν.

Μα θα πείτε ο Κοκοτίνης για Δήμαρχος πάει δεν πάει για πρωθυπουργός; Σωστά αλλά θα διοικεί μια πόλη και μάλιστα λόγω διάλυσης και των δήμων με την απλή αναλογική θα είναι μαζί με κάποιους άλλους.

Εάν τον βγάλετε δεύτερο θα είναι σίγουρα μέσα στην επόμενη διοίκηση και επομένως θα κουβαλήσει μαζί του και ότι πιστεύει. Προφανώς δεν σας έχει πει ΠΟΤΕ πως είναι ΥΠΕΡ της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ των Πρεσπών και του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας μας αλλά είναι.

Εάν δεν ήταν, και εάν θεωρούσε πως είναι προδοτική η συμφωνία θα είχε παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα είχε τώρα την στήριξή του. Αλλά θα μου πείτε απλή διαχείριση θα κάνει σε έναν δήμο. Ε και λοιπόν με τι κριτήρια θα κάνει αυτή την διαχείριση; Εάν πιστεύει στον κρατισμό τι έχει να προσφέρει στους επαγγελματίες της πόλης μας; Θα μου πείτε και ποιος από τους υποψηφίους δημάρχους δεν πιστεύει στον κρατισμό; Θα τα ρωτήσουμε αυτά και οι θιγόμενοι θα τα βάλουν και πάλι μαζί μας επειδή σας κάνουμε απλώς να σκέφτεστε και να μην ψηφίζετε με βάση μωρέ είναι καλός και βοηθάει. Γιατί και να θέλει να βοηθήσει άμα δεν έχει μάθει πως παράγεται πλούτος με την κρατική χρηματοδότηση δεν θα καταφέρει παρά να συντηρήσει τους δημοτικούς υπαλλήλους και να πληρώνει πάνω από 500.000 ευρώ το χρόνο για δομές που δεν χρειάζονται στους δημότες αλλά υπάρχουν για να βολεύονται κολλητοί και φίλοι.

Άλλωστε η παράταξη του κ. Κοκοτίνη διευκόλυνε στο να περάσει ο τελευταίος προϋπολογισμός που ήταν στην ουσία ένας ακόμη προϋπολογισμός αντιαναπτυξιακός!! Βλέπετε στους ΟΤΑ δεν αναζητούν οι περισσότεροι δήμαρχοι έσοδα , δεν αξιοποιούν τις δομές τους αλλά απλώς  χαλάνε τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης χωρίς να θέλουν καν να σκεφτούν πως με τέτοιες πολιτικές οι επιλογές να γίνει κάτι μεγάλο περιορίζονται στα προγράμματα της Ε.Ε που και αυτά θέλουν σχεδιασμό και μελέτη και ελάχιστοι δήμοι έχουν ικανό προσωπικό για να εκπονήσουν καν κάτι τέτοιο. Τα δίνουν σε εταιρίες εκτός αφού το δικό τους προσωπικό δεν έχει εκπαιδευτεί παρά στα βασικά.

Δεν θα αναφέρω καν πια είναι τα βασικά. Άλλωστε όλοι πλέον ξέρουμε πως λειτουργεί το Ελληνικό Κράτος χρόνια τώρα και πως για να γίνει π.χ το ΜΕΤΡΟ ήρθε η γαλλική εταιρία , για να γίνει το αεροδρόμιο ήρθε η γερμανική και πάει λέγοντας.

Τον ορυκτό μας πλούτο θα βγάλουν ξένες εταιρίες ιδιωτικές κ.οκ Όταν λοιπόν τον Μάϊο θα πας περήφανος να ψηφίσεις Κοκοτίνη να σκεφτείς πως δεν φτάνει να είναι κάποιος καλός άνθρωπος για να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα στη διοίκηση ενός δήμου. Άλλωστε οι καλοί άνθρωποι πολλές φορές δεν κάνουν για διοίκηση. Η καλοσύνη τους οδηγεί πολλά λαμόγια στο να εκμεταλλεύονται αυτή την καλοσύνη για ίδιον όφελος . Ως δήμος το έχουμε ζήσει και αυτό στο παρελθόν. Εγώ συνδημότη δεν θα σου πω να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή Κοκοτίνη ή Τσατούλη ή Χρυσή Αυγή  ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά θα σου πω ξεκάθαρα πως χωρίς συγκεκριμένη Ιδεολογία και κάνοντας πειράματα στο τέλος θα γίνουμε όλοι πιο φτωχοί όπως έγιναν και οι περισσότεροι από το πείραμα της Αριστεράς που τόσο πολύ διαφημίστηκε το 2015. 

Το βάρος το να βγάλεις το ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη στην Ηλιούπολη όπως έκανες το 2015 το πληρώσαμε και θα το πληρώνουμε για δεκαετίες. Βλέπεις εμείς σεβόμαστε την απόφαση της πλειοψηφίας γιατί πιστεύουμε στην Αστική Δημοκρατία. Αυτοί φεύγοντας δεν πολυπιστεύουν στη Δημοκρατία και κάνουν ότι μπορούν για να μας κάνουν Βενεζουέλα. Γι' αυτό εσύ καλείσαι να τους κλείσεις το δρόμο και όχι να τον ανοίξεις ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ τους εδώ θιασώτες τέτοιων καθεστώτων. Γιατί άμα ψηφίζεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ ... ΚΚΕ  ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕΜΛ  στο τέλος θα σου κάτσει και θα γίνεις ένα κράτος παρίας. 

Γιατί για δεκαετίες κράτη παρίες όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία , και η ΕΣΣΔ καταπίεζαν τους λαούς τους και τους είχαν να περιμένουν σε ουρές για μια φρατζόλα ψωμί. Σήμερα κάνουν ότι μπορούν οι θιασώτες τέτοιων καθεστώτων ώστε να αποτύχει τόσο και ο Καπιταλισμός ώστε να πεινάσουμε όπως εκείνοι οι λαοί που σήμερα κάνουν βήματα προόδου. 

Γιατί για τον Ρουμάνο το να παίρνει 500 ευρώ μισθό είναι πρόοδος αλλά για εμάς ΤΡΑΓΩΔΙΑ .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: