ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν με ενδιαφέρει η ΕΝΟΤΗΤΑ εφόσον τα "μέρη" έχουν άλλη αντίληψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Δεν με ενδιαφέρει η ΕΝΟΤΗΤΑ εφόσον τα "μέρη" έχουν άλλη αντίληψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Όλο και περισσότερα είναι τα μηνύματα που δεχόμαστε για να πείσουμε γνωστό επιχειρηματία της πόλης να τεθεί επικεφαλής δημοτικής παράταξης. Εμείς του λέμε ακριβώς το αντίθετο. Όχι φυσικά γιατί δεν τον θεωρούμε ικανό αλλά γιατί δεν υπάρχει η προοπτική να είναι στον δεύτερο γύρο. 


Οι δικές μας πρωτοβουλίες έγιναν αμέσως μετά τις εκλογές του 2014 και είχαν να κάνουν με την ένωση των τριών παρατάξεων που κινούνταν ή δήλωναν πως κινούνταν στο χώρο της κεντροδεξιάς σε μία. Τώρα και με δεδομένη την διάσπαση της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" θα ήμασταν ένα είχε γίνει αυτό, όχι απλά στον δεύτερο γύρο αλλά πρώτη δημοτική παράταξη σε ψήφους. Δεν έχω πλέον την διάθεση να ασχοληθώ με κινήσεις τάχα ενότητας που θα βοηθήσουν να έχουμε νέα διοίκηση.

Ο μακαρίτης ο Δημήτρης Παρράς είχε προσπαθήσει και δεν είχε βγάλει καμία άκρη. Δεν με ενδιαφέρει να υπάρξει καμία ενότητα παρά μόνο να είμαι συνεπής στους δημότες και να τους πω την δική μου στήριξη και πρόταση για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Εσείς που στέλνετε τα μηνύματα όταν βλέπετε τους υποψηφίους να τους το λέτε. Εγώ ότι είχα να πράξω το έκανα σε ανύποπτο χρόνο και μακριά από τις εκλογές. Άλλωστε δεν θα στηρίξω ανθρώπους που θα φέρουν χειρότερη διοίκηση από την τωρινή.

Δηλαδή τι μου ζητάτε να στηρίξω έναν επιχειρηματία από τον χώρο της κεντροδεξιάς και να πάω σε Ευσταθίου, Πίκουλα , Αραμπατζή και Αναγνώστου να κάνουν πίσω; Εάν η ΝΔ δεν δώσει στήριξη δεν πρόκειται να κάνει κανείς πίσω και το ξέρετε. Μάταιος κόπος να ασχοληθώ με ΕΝΟΤΗΤΑ, ασχολούμαι με ισχυρό υποψήφιο που θα είναι ικανός να περάσει στον δεύτερο γύρο έστω και εάν κατεβούν τα μισά στελέχη της ΝΔ ως υποψήφιοι.

Εάν δεν υπάρχει δεν πειράζει εγώ πρόταση θα σας κάνω και εσείς θα αποφασίσετε ποιον τελικά θα ψηφίσετε. Άλλωστε το αποτέλεσμα για τον πρώτο είναι γνωστό εδώ και μήνες στην πόλη μας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσει η δημοτική παράταξη " Πρώτα η Ηλιούπολη" την πρωτιά στον πρώτο γύρο. Άργησαν οι αντιφρονούντες να φύγουν ώστε να είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα στο παρά πέντε αυτά δεν γίνονται. Άμα είχαν καμία καλή καταγγελία ίσως κάτι γίνονταν αλλά και εκεί δεν βοήθησαν όπως δεν βοηθάει και η απραξία ορισμένων δεξιών που αντί να εκμεταλλευτούν το κλίμα από την συμφωνία των Πρεσπών ασχολούνται με τις ανοησίες της Λαϊκής Συσπείρωσης που θέλει να γίνει δημοτικό συμβούλιο για την Δημόσια Περιουσία. 

Γι΄αυτήν δηλαδή που έκαναν "δημόσια" ενώ δεν ήταν και τώρα ζητάνε από το Κράτος που τους επιχορηγεί και τους συντηρεί να τους την δώσει για ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ !!! Θέλουν βέβαια να τους δώσει και τα λεφτά για να κάνουν κανένα ΝΈΟ Μουσείο Εθνικής Προδοσίας για να βάλουν μέσα τα ινδάλματά τους που πολεμούσαν για να γίνει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!! Και τολμάει ΤΟ ΚΚΕ να λέει πως ο Τσίπρας πρόδωσε την Αριστερά. Ο άνθρωπος σας δημιούργησε την "Μακεδονία" σας και με την βούλα των δυτικών μας συμμάχων τι άλλο θέλετε να σας κάνει και Βόρεια Κορέα. Δώσε ρε Αλέξη το υπουργείο Άμυνας στον Κουτσούμπα να σταματήσει να μας πρήζει. 

Σ.Μ 

2 σχόλια:

Giannis Tsetis είπε...

Ποιος είναι αυτός ο επιχειρηματίας; Ή τουλάχιστον με τι ασχολείται/τι εμπειρία έχει; οι νεοδημοκράτες πρέπει να γνωρίζουμε!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Όταν κατέβει θα τον ανακοινώσω. Άλλωστε δεν είμαι εκπρόσωπός του και μάλιστα θεωρώ πως δεν θα έχει καμία τύχη να περάσει στον δεύτερο γύρο. Δεν έχω εξουσιοδότηση να το κάνω αφού ο ίδιος δεν το έχει δηλώσει επίσημα. Άλλωστε με χρίσμα μικρού κόμματος θα κατέβει εάν και εφόσον αφού από τη ΝΔ δεν τον σκέφτονται εάν και είναι μέλος της από το 2004