ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς εδώ είμαστε για να κάνουμε ιδεολογικό αγώνα αλλιώς λόγο ύπαρξης δεν έχουμε

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Εμείς εδώ είμαστε για να κάνουμε ιδεολογικό αγώνα αλλιώς λόγο ύπαρξης δεν έχουμε

Έχουμε ήδη τα πρώτα mail γιατί δεν σχολίασα τις προτάσεις του κ. Χατζηδάκη και της δημοτικής του παράταξης και γιατί γράφω πως η τοπική της ΝΔ της Ηλιούπολης γέρνει προς τον Αραμπατζή



Να απαντήσω λοιπόν για να μην λέτε πως υπεκφεύγω. Εάν και επιδερμικά με διαβάζετε δεν έχετε καταλάβει καν τι σκοπό έχει αυτό το ιστολόγιο. 

Στην εκδήλωση του κ. Χατζηδάκη δεν ήμουν παρών επομένως δεν μπορώ να σχολιάσω καμία από τις προτάσεις του γιατί απλά τις αγνοώ πλήρως. Το ιστολόγιο αυτό πιστεύει πως οι διοικήσεις πρέπει να έχουν ιδεολογικό πρόσημο. Δεν πιστεύει δηλαδή στις απολιτίκ και ακομμάτιστες τάχα παρατάξεις δεν το αφορούν "σωτήρες" που έχουν σχέδιο διαχείρισης της κρίσης καλύτερο.


Άλλωστε το καλύτερο σχέδιο διαχείρισης της κρίσης στο "ξεπούλημα" της χώρας μας στους Τροϊκανούς το είδαμε με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση. Οι δήθεν "δεξιοί" ΑΝΕΛ συνεργάστηκαν για την καρέκλα με τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ . Τα εισαγωγικά ας τα βάλει στο αριστερούς το ΚΚΕ για μένα υπάρχει η ΑΡΙΣΤΕΡΑ που διαλύει κοινωνίες, φτωχοποιεί τον λαό, φέρνει ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, και προτείνει πράγματα που δεν οδηγούν σε "παραδείσους" αλλά στα νεκροταφεία χιλιάδες πολίτες.

Οι "αγώνες" της αριστεράς για μένα είναι αγώνες προσωπικού πλουτισμού των κομματικών και πλήρους εξαθλίωσης της πλειοψηφίας του υπόλοιπου σκεπτόμενου λαού. Σε τέτοια καθεστώτα τύποι σαν και μένα καταλήγουν στα Γκουλάγκ και δεν έχουν δικαίωμα να εκφράζουν καν την άποψή τους. Επομένως όσοι πιστεύουν πως θα βρουν λύση στα προβλήματά τους ακολουθώντας αριστερούς "φωστήρες" θα χάσουν και την ελευθερία τους.

Για μένα η ΔΕΞΙΑ δεν εκπροσωπείται φυσικά από τα απομεινάρια της χούντας των συνταγματαρχών για αυτό και σε αυτό εδώ το ιστολόγιο δεν κάνω θετικές αναφορές στη θητεία του Δελλαπόρτα. Εάν δεν υπήρχε η χούντα και ο Δελλαπόρτας δεν θα υπήρχε η 12ετής θητεία του Δημήτρη Κιντή του χειρότερου δήμαρχου της πόλης που η από εδώ πλευρά τίμησε με ανδριάντα για τους δήθεν αγώνες του για την δημόσια περιουσία. Δεν περιμένω λοιπόν από ανθρώπους που έχουν ως ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ τους  τον Μαρξισμό ή τον Φασισμό να δώσουν λύσεις στα προβλήματά μου. Επομένως εδώ δεν μας ενδιαφέρουν οι δημοτικές παρατάξεις αλλά η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ των δημοτικών συμβούλων που τις απαρτίζουν.

Ο αχταρμάς δεν είναι για εμάς πολιτική πρόταση. Επομένως όσο οι δημοτικές παρατάξεις μας δεν έχουν καθαρό ιδεολογικό στίγμα εμείς θα παλεύουμε εναντίον όλων. Ο κ. Καμμένος π.χ είναι για τους περισσότερους ένας δεξιός πολιτικός , για εμάς δεν ήταν ποτέ γιατί ο καιροσκοπισμός του έκανε μπαμ από μακριά. Νοσταλγός της Χούντας αρχικά, αργότερα κολλητός του Βούδα της Ραφήνας και στο τέλος αγκαλιά με τον ΣΥΡΙΖΑ και εχθρός του Αντώνη Σαμαρά που μαζί με τον Ευάγγελο Αβέρωφ ήταν κατά την προσωπική μου άποψη οι πιο δεξιοί και οι πιο έντιμοι αρχηγοί της ΝΔ.

Πάμε τώρα στο δεύτερο για τον κ. Αραμπατζή. Με δεδομένο πως μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο άλλο μέλος του Δ.Σ της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ που να έχει εκδηλώσει δημόσια την υποψηφιότητά του με κάποιον συνδυασμό οι εντυπώσεις αλλά και η ουσία δείχνουν πως η τοπική οργάνωση της ΝΔ με την υποψηφιότητα του Θανάση Αθανασίου γέρνει προς την πλευρά Αραμπατζή. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως ερωτεύτηκα ξαφνικά τον Γαβριήλ Αραμπατζή. Άλλωστε την άποψή μου την έχω γράψει αρκετές φορές και δεν αλλάζει. Όταν όμως κάνει ενέργειες ή λέει πράγματα με τα οποία συμφωνώ εγώ θα τα γράφω. Ιδίως όταν από το μπάχαλο που επικρατεί στους νεοδημοκράτες της πόλης μας "παρασύρθηκα" και αυτό δεν το λέω ως δικαιολογία και έγραψα πως δεν ήταν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας. Βέβαια στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας δεν ήταν ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που έπινε τσικουδιές στην Κρήτη. Για να μην λέτε πως δεν με ενόχλησε η στάση του και πως δεν θα την έγραφα στο ιστολόγιο.

Επομένως εδώ όσοι αντέχετε διαβάζετε κείμενα που αφορούν την μεγάλη πατριωτική παράταξη που κατά καιρούς είχε ηγέτες πολιτικούς νάνους όπως ο Κώστας Καραμανλής ο νεώτερος λέμε πάντα ο άλλος είναι Κωνσταντίνος , περαστικούς όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και που στο πιο κρίσιμο σημείο της Ιστορίας μας έχει πάλι έναν Μητσοτάκη στο τιμόνι της. Δεν με αφορά εάν κάποιος θελήσει να θεωρήσει υβριστικά τα παραπάνω. Δεν με ενδιαφέρει καν εάν αύριο κάποιος αποφασίσει και με διαγράψει από το κόμμα της ΝΔ.

Εγώ παλεύω πάντα για το καλό της μεγάλης δεξιάς παράταξης, υπηρέτησα την θητεία μου στο στρατό , αγαπάω την Ελλάδα, πιστεύω πως η επιλογές της ΝΔ διαχρονικά ήταν καλύτερες από όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις αλλά δεν έκλεισα ποτέ τα μάτια στα σκάνδαλα και τις παραλείψεις της. 

Άλλωστε εγώ δεν έχω, ούτε θα αποκτήσω offshore στη Βουλγαρία όπως άλλα στελέχη της. Και το σημειώνω εδώ γιατί θα το βρούμε στο δρόμο προς τις εκλογές μπροστά μας. Αυτά τα στελέχη η ΝΔ πρέπει να τα απομακρύνει γιατί μετά ο γραφικός Πολάκης θα φαντάζει εξυγιαντής και ο Τσίπρας μεγάλος ηγέτης!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: