ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να απαλλαγεί η χώρα από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να απαλλαγεί η χώρα από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ


Μπορεί τα σαπρόφυτα του Καραμανλισμού να μας υποχρέωσαν να έχουμε Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο για τέσσερα χρόνια (στις 25 του μήνα κλείνουν 4 χρόνια στην Εξουσία) αλλά ο χρόνος τους μετράει αντίστροφα. Τελικά η προδοτική και ανθελληνική συμφωνία των Πρεσπών οδηγεί στην κατάρρευση της κυβέρνησης αφού 151 βουλευτές να την κυρώσουν δεν υπάρχουν
. Και μπορεί να πιστεύετε πως ο Σταύρος Θεοδωράκης θα αυτοκτονήσει πολιτικά ψηφίζοντας την συμφωνία αλλά ακόμα και εάν συμβεί αυτό δεν θα στηρίξει την παρούσα κυβέρνηση και θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής που θα φέρει η αξιωματική αντιπολίτευση και οι κάλπες θα στηθούν μέσα στον Μάρτιο. 

Το σενάριο για τριπλές κάλπες τον Μάϊο ναυάγησε όταν στις Πρέσπες ο Νίκος Κοτζιάς και ο Αλέξης Τσίπρας ψήφιζαν το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας. Στην πόλη μας η πλειοψηφία των δημοτών είναι κατά της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και τα ποσοστά αυτά στη νεολαία μας φτάνουν το 90% αφού ευτυχώς για όλους εμάς οι νέες και οι νέοι της πόλης μας σκέφτονται περισσότερο πατριωτικά από τους μεγαλύτερους αφού δυστυχώς υπάρχουν και στην πόλη μας δημότες που όχι μόνο σκέπτονται αλλά και έπραξαν ανθελληνικά την περίοδο 1945-1949. Οι "αντιστασιακοί" αυτοί πολέμησαν για να οδηγήσουν την χώρα μας σε κομμουνιστικούς "παραδείσους" αλλά ευτυχώς για όλους εμάς ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ!!! 

Το Σκοπιανό λοιπόν θα είναι και ο λόγος που η χώρα μας θα γλιτώσει 5-6 μήνες νωρίτερα από τους νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και από τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους , τους ΑΝΕΛ. Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ο Πάνος Καμμένος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πτώση αυτής της κυβέρνησης αφού η παραίτησή του που αναμένεται τις επόμενες μέρες θα οδηγήσει τον Αλέξη Τσίπρα και τους συντρόφους του σε αναζήτηση συμμαχιών στα αριστερά τους. Θα αναζητήσουν την στήριξη ή ανοχή των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του Αλέξη Τσίπρα που είναι πανέξυπνος είναι να αφήσει ΑΛΥΤΟ το θέμα με τα Σκόπια για να δοκιμάσει και την συνοχή της ΝΔ που δυστυχώς έχει ακόμα στις τάξεις της βουλευτές που δεν έμαθαν ΤΙΠΟΤΑ από την πτώση της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εξαιτίας της εμμονής του να λύσει το θέμα των Σκοπίων προς όφελος των Βόρειων γειτόνων μας.

 Και μπορεί η χώρα να μην κινδυνεύει από το Κράτος αυτό αλλά εάν δεν μπορείς να επιβληθείς στα Σκόπια τότε δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να σταθείς απέναντι στην Τουρκία που είναι πανίσχυρη στρατιωτικά και έχει πληθυσμό σχεδόν οκταπλάσιο από τον δικό μας.

Το θέμα για να πάμε και στα δικά μας είναι πως κανένας επικεφαλής κεντροδεξιάς παράταξης στην πόλη μας δεν έχει κάνει καμία κινητοποίηση για το θέμα του ονόματος του γειτονικού μας κράτους.



Μόνο ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου ύψωσε το ανάστημα του στην ανθελληνική αυτή συμφωνία και έβγαλαν ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο εναντίον του. Σας έχουμε ενημερώσει σχετικά με παλιότερη ανάρτησή μας και σας έχουμε τα ονόματα όσων το ψήφισαν για να τους "τιμήσετε" στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.


Άλλωστε αυτή η ανάρτηση θα παίζει σε εμάς με τα ονόματα τους  ΚΑΘΕ μέρα για τριάντα μέρες πριν τις εκλογές για να είμαστε σίγουροι ότι και στο μέλλον θα συμβάλλουμε ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι να ξέρουν τι ψηφίζουν γιατί πολύ φοβάμαι πως οι δημοτικοί αυτοί σύμβουλοι παρασύρθηκαν και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να είναι σε αντίθεση με την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών της πόλης μας.


Το Σκοπιανό θα είναι από τα αγαπημένα μας θέματα άλλωστε σε όλη την προεκλογική περίοδο και στις δημοτικές εκλογές για αυτό καλούμε από τώρα τους κεντροδεξιούς υποψηφίους να πάρουν ξεκάθαρη θέση. Βέβαια και να μη το κάνουν ελάχιστα μας ενοχλεί αφού θα υπάρχει υποψήφιος που θα κάνει σημαία του το θέμα αυτό και θα είναι και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο για πρώτη φορά και μάλιστα δεν θα τον έλεγες καν δεξιό, αφού δεν ανήκε ποτέ στο κόμμα της ΝΔ αλλά για να σας προλάβω επειδή ξέρω πως είσαστε ΚΑΚΑ ΜΥΑΛΑ δεν έχει ουδεμία σχέση με Ναζιστικές ομάδες και κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή. 

Δηλώνει κεντρώος και πατριώτης και είναι γέννημα θρέμμα της πόλης μας όπου ασκεί με επιτυχία την επαγγελματική του δραστηριότητα από το 1984. 



Και μην πείτε πως εμείς θα τον στηρίξουμε γιατί εμείς δεν θα στηρίξουμε ΠΟΤΕ κανέναν υποψήφιο που δεν θα είναι ΔΕΞΙΟΣ και που δεν θα έχει ξεκάθαρη θέση εναντίον του κόκκινου και του μαύρου φασισμού. Οι "εκπτώσεις" του παρελθόντος δεν μας ωφέλησαν αντίθετα μας δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα αφού δεχθήκαμε τόνους λάσπης από κάθε λογής φασισταριό αυτής της πόλης.

Επειδή υπάρχουν έντονες φήμες για συνεργασία των κεντροδεξιών μετά από πρωτοβουλία συμπολιτών μας να συναντήσουν ξεχωριστά τους Γιάννη Αναγνώστου και Τάσο Ευσταθίου να κρατάτε μικρό καλάθι γιατί εάν ήθελε ΕΝΟΤΗΤΑ ο κ. Ευσταθίου θα υποχωρούσε υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Πουπάκη και δεν θα έτρεχε τώρα να ψάχνει υποψήφιους από ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ολίγον ΝΔ για να κατεβάσει στο ψηφοδέλτιό του!! Άλλωστε τέτοιο ψηφοδέλτιο κατέβασε και ο Βασίλης Βαλασόπουλος το 2014 και τώρα η Αντιδήμαρχός του κατεβαίνει με τον Πατούλη στην Περιφέρεια!! Για αυτό η δεύτερη πενταετία του ήταν πολύ χειρότερη από την πρώτη είχε μαζέψει δίπλα του καριερίστες και σίγουρα κάποιοι δεν έκαναν την δουλειά τους αλλά δημόσιες σχέσεις. Όπως δημόσιες σχέσεις κάνει επί μία δεκαετία και ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής ο οποίος μετά την αποτυχία του να αλώσει την Β2 Νομαρχιακή της ΝΔ κατεβαίνει για δήμαρχος χωρίς καν να έχει εξασφαλίσει την στήριξή της. Περίεργα πράγματα και διαβάζω σχόλια που μιλάνε για μπροστινούς και δούρειους Ίππους και θλίβομαι που δεν μπορούν τρεις άνθρωποι που συνυπήρξαν την περίοδο 2006-2010 να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να τα βρουν.


Για τους κακεντρεχείς και τους αναξιόπιστους χομπίστες του υποψήφιου "Μεσσία" της πόλης μας ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε καμία σχέση έμμισθη ή άλλη με την διοίκηση της περιόδου 2007-2010. Εγώ τότε ήμουν στην ΖΟΥΓΚΛΑ μου με τον Ταρζάν Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και δεν είχα χρόνο για αργομισθίες. Όλοι ξέρουν άλλωστε πως δούλεψα στον ιδιωτικό τομέα και συγκρούστηκα με πολλούς για να έχω το δικαίωμα να μιλάω και να γράφω ελεύθερα. Εάν έλεγα και έγραφα ότι μου έλεγαν τώρα θα ήμουν σαφέστατα σε καλύτερη οικονομική κατάσταση αλλά δεν θα είχα την συνείδησή μου καθαρή. Βλάκα μπορεί να με πει ο οποιοσδήποτε λαμόγιο όμως δεν....

Γι' αυτό και έχω μετανιώσει είναι η αλήθεια που δημιούργησα αυτό το τοπικό ιστολόγιο γιατί όποιος δεν με ξέρει θα νομίζει πως δεν έχω κανένα φίλο που να πιστεύει στις κάλπικες Ιδέες της αριστεράς όμως αυτό είναι μεγάλο ψέμα και οι αντιπαραθέσεις μου με αυτούς τους φίλους που με τιμάνε με την φιλία τους  είναι πάντα σε κόσμιο επίπεδο. 

Μάλιστα έχω δουλέψει και σε πολλούς εργοδότες που δήλωναν ή ήταν αριστεροί για αυτό και εγώ μεγαλώνοντας γίνομαι όλο και πιο ΔΕΞΙΟΣ!!! 

Βέβαια κλέφτες υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Από μένα μην περιμένετε καλή κουβέντα για όσους έκλεψαν την περίοδο 2004-2009 ούτε για τον Κώστα Καραμανλή και τους κολλητούς του που είναι μαζί με τον Τσίπρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και θα συνεχίσουν να είναι γιατί τους ενώνουν πολλά. Άλλωστε πιο άχρηστος και τεμπέλης πρωθυπουργός από τον Κώστα Καραμανλή δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει στο μέλλον. Διέλυσε την οικονομία της χώρας τριπλασιάζοντας σε μια πενταετία το χρέος και προσπάθησε  να αλλάξει ανεπιτυχώς ευτυχώς την γεωστρατηγική θέση της χώρας μας. 

Χρόνια Πολλά στον Φώτη και την Φωτεινή και διαβάστε και κοινοποιήστε την ανάρτηση που θα ανεβάσουμε σε λίγα λεπτά. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: