ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Αραμπατζής γεμίζει το ψηφοδέλτιο της παράταξής του

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Ο Αραμπατζής γεμίζει το ψηφοδέλτιο της παράταξής του

Με νέα και παλιά πρόσωπα ο επικεφαλής της νέας  δημοτικής παράταξης " Η πόλη που Θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζής-τα οποία ανακοινώνει μέσω facebook-γεμίζει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει τον δήμο έστω και εάν υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι από τη ΝΔ. Άλλωστε όσο η ΝΔ αφήνει το κάθε στέλεχος να κάνει ένα συνδυασμό και να γελοιοποιεί την παράταξη αυτά θα έχουμε. Να θυμίσουμε πως ο κ. Αραμπατζής είχε διεκδικήσει και την προεδρία στη Β2 ΝΟΔΕ αλλά ηττήθηκε από τον Ζωγραφιώτη  συνυποψήφιό του κ. Σπύρου. 


Οι σχέσεις μας μαζί του ως γνωστό είναι ανύπαρκτες εάν όχι "εχθρικές" αφού ουδέποτε απάντησε στα δημοσιεύματά μας που αφορούσαν τον Θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης όπου χωρίς να κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ (ουδέποτε έφερε στοιχεία στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις υποθέσεις που χειρίστηκε) εξακολουθούσε και πληρώνονταν ως δημόσιος υπάλληλος που έχει αποσπαστεί από την υπηρεσία του και "υπηρετεί" τον θεσμό αυτό.

Υπηρετεί ένα θεσμό αποτυχημένο που καταργείται και αντικαθίσταται από έναν άλλο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με το νομοσχέδιο για τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ που έχει περάσει ήδη από τη ΒΟΥΛΗ. 

Η τοποθέτησή του έγινε από τον νυν Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο και η αποδοχή της θέσης δείχνει πως έχουν καλή επαφή και ίσως στο μέλλον συνεργαστούν και πάλι. 

Ακόμα και εάν δεν καταφέρει να αποσπάσει κάποιο ποσοστό που θα θεωρηθεί ικανοποιητικό η επιτυχία του είναι δεδομένη αφού κατάφερε να κάνει δημοτική παράταξη από το πουθενά!! 

Οι θέσεις του και οι προτάσεις του για την πόλη ακόμα και εάν δεν μας γίνουν γνωστές αφού ελάχιστα ομιλητικός είναι ο κ. Αραμπατζής δεν έχουν και καμία σημασία αφού για Δήμαρχος δεν πάει , παλεύει απλώς να φέρει αποτέλεσμα πάνω από τους συνυποψηφίους του από την κεντροδεξιά για να βάλει υποθήκη για το μέλλον

Εγχείρημα δύσκολο εκτός και εάν συμμαχήσει με κάποιον από τους τέσσερις που θα κατέβουν από το χώρο της κεντροδεξιάς. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: