ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Δήμος έχει τελικά αίθουσα για τους αστέγους της πόλης ή όσους δεν έχουν θέρμανση και το βράδυ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Ο Δήμος έχει τελικά αίθουσα για τους αστέγους της πόλης ή όσους δεν έχουν θέρμανση και το βράδυ

Με ανακοίνωση του ο Δήμος της πόλης ενημερώνει για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αναμένονται και τι πρέπει να κάνουν οι δημότες. Το θετικό σε αυτή την ανακοίνωση είναι πως αναφέρει η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο θα μείνει ΟΛΗ την νύχτα για  να φιλοξενήσει όσους το έχουν ανάγκη και δεν έχουν θέρμανση στα σπίτια τους ή εάν είναι άστεγοι.
Άμεσα δηλαδή διόρθωσαν αυτό το 10 το βράδυ που είχα σχολιάσει αρνητικά σε προηγούμενή μου ανάρτηση. Το αναφέρω γιατί είναι προεκλογική περίοδο και δεν θέλω να κάνω αντιπολίτευση για τις εντυπώσεις. Το θέμα έχει λήξει , αυτό που είναι σωστό έγινε άρα έχω χρέος να το γράψω για να το μάθουν και οι πολίτες. Και κυρίως για να καταλάβουν οι της από εδώ πλευράς πως είναι να παρακολουθείς τα ΜΜΕ της πόλης και να διορθώνεις όταν κάτι δεν γίνεται όπως πρέπει. Πάω τώρα να σχολιάσω για το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΛΜΟΣ και την συνάντηση που έγινε με τους υποψηφίους της ΝΔ στο Μοσχάτο.

Αυτή η συνάντηση που έχει γίνει εδώ και δύο μήνες ήταν σε γνώση μου και για τον λόγο αυτό υπήρξαν για όσους με διαβάζουν 2-3 επιθετικά κείμενα κατά των υπευθύνων της Πειραιώς. Σε αυτή την συνάντηση δεν πήγε ο κ. Γιάννης Αναγνώστου γιατί δεν μπορούσε και όχι γιατί ήθελε να απαξιώσει το κόμμα. Οι κύριοι Τάσος Ευσταθίου λοιπόν ο κ. Αραμπατζής και ο μόνος εχέφρων Κώστας Πουπάκης ήταν στο ραντεβού αυτό. Επειδή στις 10 Ιανουαρίου η ΝΔ θα ανακοινώσει υποψήφιους βουλευτές και ανάμεσα σε αυτούς είναι πιθανό να είναι και ο Γαϊτάνης δεν θα γράψω σήμερα κάτι παραπάνω. Το γεγονός πως δεν βρέθηκε ΛΥΣΗ και η κεντροδεξιά στην πόλη μας θα κατέβει διασπασμένη αφορά βασικά το κόμμα της ΝΔ που έβαλε τον Νικήτα Κακλαμάνη που ήταν ο ίδιος αντάρτης στις δημοτικές εκλογές του 2014 να πει στους λίγους για να διοικήσουν έναν δήμο Αραμπατζή και Ευσταθίου να κάνουν πίσω και να κατέβει ο κ. Κώστας Πουπάκης που ήταν και η επιλογή του κόμματος για τον δήμο μας.

Όμως ο κ. Πουπάκης βλέποντας την πολυδιάσπαση δεν θέλησε να μπει σε αυτή την περιπέτεια. Αυτή ήταν η επιλογή του και φανταζόμαστε πως όσο και να πιέζαμε εμείς δεν θα άλλαζε. Γιατί το να σου παρέχει ένα κόμμα στήριξη χωρίς να διαγράφει τους αντάρτες σίγουρα δεν είναι σοβαρό. Είναι σαν να κάνει κόμμα ο Αντώνης Σαμαράς και να κατέβει απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να το κάνουμε λιανά στην Πειραιώς πριν χάσουν για ακόμη μια φορά τον δήμο Ηλιούπολης. Εμείς από τον Μάρτιο και μετά θα είμαστε άλλωστε σε ευθεία αντιπαράθεση με όλες τις επιλογές της ΝΔ που θεωρούμε πως είναι όχι λάθος αλλά απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου που δεν θα έπρεπε να είναι καν μέλη του κόμματος.

Ήδη τα ΜΜΕ που στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ  έχουν βρει τις δικογραφίες και είναι απορίας άξιο πως θα φτάσουν στις κάλπες υποψήφιοι που θα κατηγορηθούν για διασπάθιση δημοσίου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος!! Δεν ξέρω μάλιστα γιατί ενώ ήταν γνωστές οι καταγγελίες αλλά και οι διώξεις που έχουν ασκηθεί η ΝΔ κατάφερε να κατεβάσει υπόδικους για υποψηφίους.

Φαίνεται πως ήθελαν να κάνουν "δώρο" κάποιες περιφέρειες στον ΣΥΡΙΖΑ αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια συμπεριφορά. Αλλά αυτά θα τα δείτε να σκάνε προεκλογικά και σίγουρα όχι πριν τον Μάρτιο για να είναι και πιο κοντά στις κάλπες.

Όσον αφορά τώρα το σκάνδαλο της NOVARTIS και όσους ελπίζουν πως θα γλιτώσουν από αυτό τώρα που δείχνει να καταρρέει το κατηγορητήριο ας κρατήσουν μικρό καλάθι. Οι άλλοι δύο μάρτυρες με κουκούλες αφού έδωσαν τον τρίτο της παρέας ετοιμάζονται για νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Και επειδή η ΝΔ έχει συνέχεια η Καραμανλική περίοδος ίσως σώσει την παρτίδα για τον ΣΥΡΙΖΑ με δίωξη κατά του Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου που θα βασίζεται σε καταγγελία πρώην στενού του συνεργάτη!!

ΥΓ: Η τοπική οργάνωση της ΝΔ στην πόλη μας θα έπρεπε να παίξει πιο ενεργό ρόλο στο θέμα της υποψηφιότητας δημάρχου από τον χώρο της κεντροδεξιάς. Θα έπρεπε να κάνει προσπάθειες να καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι οι τέσσερις υποψήφιοι και να δουν πως θα έχουν κοινή πορεία. Θα μπορούσαν ακόμα να οργανώσουν συζητήσεις για το θέμα αυτό ή ακόμα και να δηλώσουν ως τοπική την στήριξή τους σε συγκεκριμένο υποψήφιο αφού τα μέλη τους είναι εκλεγμένα και θεωρητικά απηχούν τις απόψεις των νεοδημοκρατών της πόλης. Εμείς τον Μάρτιο θα πάρουμε θέση για τον υποψήφιο της δικής μας επιλογής με επιχειρήματα. Θα κάνουμε την έκπληξη γιατί ουδείς θα περίμενε από εμάς την συγκεκριμένη επιλογή. Άλλωστε εμείς "πτώματα" σταματήσαμε να κουβαλάμε από το 2014 και όποιος κατάλαβε κατάλαβε ...........

Σ.Μ 

4 σχόλια:

Ηλιουπολη είπε...

Κύριε Μαρίνη σας βλέπω λίγο επιθετικό προς την διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης .Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου είναι και για τους άστεγους και για αυτούς που δεν έχουν πετρέλαιο θέρμανσης . Μπράβο στην κίνηση που έκανε η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης .Όποιος αναλαμβάνει την διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης πρέπει να ξεχνάει το κόμμα και να σκέφτεται το καλό της πόλης. Η λαϊκή συσπείρωση σκέφτεται το κόμμα και όχι την πόλη. Μιλάει για καθαριότητα και παιδικούς σταθμούς .

Ηλιουπολη είπε...

Κύριε Μαρίνη σας βλέπω λίγο επιθετικό προς την διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης .Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου είναι και για τους άστεγους και για αυτούς που δεν έχουν πετρέλαιο θέρμανσης . Μπράβο στην κίνηση που έκανε η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης .Όποιος αναλαμβάνει την διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης πρέπει να ξεχνάει το κόμμα και να σκέφτεται το καλό της πόλης. Η λαϊκή συσπείρωση σκέφτεται το κόμμα και όχι την πόλη. Μιλάει για καθαριότητα και παιδικούς σταθμούς .

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Καθόλου επιθετικός δεν είμαι ... Το κόμμα το αφήνεις εκτός δήμου εάν έχεις γιατί κάποιοι δεν έχουν κόμμα καν "το έφαγαν" για να επιβιώσουν οι ίδιοι!!

Ηλιουπολη είπε...

8 του μηνός θα κόψει την πίτα η παράταξη πρώτα η Ηλιούπολη .