ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η επίσκεψη Μέρκελ και η υποκρισία των αριστερών

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Η επίσκεψη Μέρκελ και η υποκρισία των αριστερών

Πριν μερικά λεπτά προσγειώθηκε το αεροσκάφος που έφερε την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας. Θυμόμαστε το 2014 όταν η κ. Μέρκελ επισκέπτονταν την χώρα μας τις αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψή της στην Ελλάδα.
Μέχρι και ανακοίνωση είχαν βγάλει εναντίον της επίσκεψης από την παράταξη του κ. Κοκοτίνη. Μαζί τους και τα ορφανά του Στάλιν της Λαϊκής Συσπείρωσης που εξακολουθούν να αντιδρούν κάθε φορά που κάποιος ηγέτης από τον δυτικό κόσμο επισκέπτεται την χώρα μας. Πάντως μπράβο στη δημοτική παράταξη του κ. Κοκοτίνη μέσα σε τέσσερα χρόνια κατάλαβε το αδιέξοδο των πολιτικών της.

Η ρητορική της κατά των δυτικών μας συμμάχων, οι αυταπάτες τους για τα μη αναγκαία μνημόνια (λες και υπήρχε κανείς να μας δώσει πάνω από 200 δισ. ευρώ χωρίς εγγυήσεις και υποθήκευση του εγχώριου πλούτου) έχουν πλέον παρέλθει. Εξακολουθούν βέβαια να έχουν αντιλήψεις που μας οδηγούν σε καταστάσεις Μαδούρο για αυτό και όλοι εμείς που δεν είχαμε αυταπάτες για τις δυνατότητες της χώρας και των συμπατριωτών μας πρέπει να είμαστε εδώ όχι σε ρόλο κομπάρσου αλλά σε ρόλο ρυθμιστή των εξελίξεων.

Μαζί με τους Κοκοτίνηδες υπήρχαν και οι δικοί μας δεξιούληδες που αφού κατάκλεψαν το δημόσιο την περίοδο 2004-2009 και διορίστηκαν στο Δημόσιο ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να τους γλιτώσουν από τον ΕΝΦΙΑ και τα μνημόνια. Οι ίδιοι αυτοί θα διεκδικήσουν την ψήφο σας και το 2019 και πλέον δεν θα έχουν μανδύα αντιμνημονιακού αλλά μεταρρυθμιστή

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: