ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η οικολογική ψήφος έχει ονοματεπώνυμο για την πόλη μας Ματίνα Βρέκου

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Η οικολογική ψήφος έχει ονοματεπώνυμο για την πόλη μας Ματίνα Βρέκου

Επανέρχεται όπως διαβάζουμε στο ilioupolinews.gr η κ. Ματίνα Βρέκου και θα θέσει κατά πάσα πιθανότητα υποψηφιότητα για δήμαρχος της πόλης μας. Όπως θα θυμάστε από τα μέσα Σεπτεμβρίου σας είχαμε γράψει για την Ματίνα Βρέκου (διαβάστε εδώ). Από τότε σας λέγαμε πως θα δούμε και άλλες τέτοιες υποψηφιότητες λόγω της απλής αναλογικής.
Η κ Βρέκου είναι μέλος των Οικολόνων Πράσινων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των συναδέλφων του ilioupolinews.gr  που επικοιμώνησαν μαζί της τους είπε πως είναι πολύ κοντά στο να συμπληρώσει τους 43 υποψηφίους για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιό της. 

Από ότι βλέπω τελικά η κ. Βρέκου θα συμπληρώσει τον μαγικό αριθμό 43 και ίσως τον ξεπεράσει. Ξέρω πολλούς δεξιούς οικολόγους που θα έμπαιναν άνετα στο συνδυασμό της. Στην αριστερά υπάρχουν επίσης αλλά είναι με την παράταξη του κ. Κοκοτίνη κυρίως.

Η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" είχε δύο-τρεις το 2014 πιστεύω πως θα τους ξαναδούμε εάν δεν πάνε στην παράταξη του κ. Χατζηδάκη.

Ας το κάνει όπως και οι άλλοι και ας μαζέψει από παντού.Δεξιά - κέντρο - αριστερά.  Άλλωστε ικανότατη είναι και ξέρει πως εν τη ενώσει η ισχύς!!!

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: