ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τέρενς Κουίκ , Έλενα Κουντουρά και Κατερίνα Παπακώστα- "Δεξιοί" ψηφίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών και στηρίζουν μια Αριστερή κυβέρνηση

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Τέρενς Κουίκ , Έλενα Κουντουρά και Κατερίνα Παπακώστα- "Δεξιοί" ψηφίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών και στηρίζουν μια Αριστερή κυβέρνηση



Τον κ. Τέρενς Κουίκ είχα την ατυχία να τον γνωρίσω λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλησης , την κυρία Παπακώστα ως ψηφοφόρος της ΝΔ την κυρία Κουντουρά όπως και τον μακαρίτη τον πατέρα της όχι αφού είμαι και θα είμαι κατά του θεσμού της Βασιλείας. Αυτοί και πλήθος άλλοι είχαν καλές σχέσεις με αυτό που αποκαλούν κάποιοι καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ.



Ο κ. Καμμένος επίσης πίνει νερό και διατηρεί άψογες σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή. Ουδέποτε ο πρόεδρος της ΝΔ έχει κάνει οποιαδήποτε δήλωση εναντίον του, όπως δεν έχει κάνει και κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε ο Κώστας Καραμανλής είναι συνώνυμο του κρατισμού αλλά και του ενδοτισμού στα εθνικά θέματα. Το ΒΕΤΟ στο Βουκουρέστι που δεν ασκήθηκε βέβαια ποτέ γιατί τα Σκόπια δεν κατέθεσαν πρόταση εισόδου στο ΝΑΤΟ είναι ένα ακόμα μύθευμα όσων έφεραν την αριστερά στην Εξουσία.

 Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ένας ακόμη αποτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή όπως βέβαια καραμανλικοί ήταν και παραμένουν οι κύριοι Ρουσόπουλος , Αντώναρος και ένα σωρό άλλα σαπρόφυτα που επί κυβερνήσεως Σαμαρά- Βενιζέλου δεν κουνήθηκαν από τον καναπέ τους εάν εξαιρέσουμε το κάλεσμα του Κώστα Καραμανλή για το δημοψήφισμα που οδήγησε και εμένα να πω ένα μεγάλο ΟΧΙ στη διαφαινόμενη από  ΤΟΤΕ παρωδία μιας παράταξης που παρέμεινε σε διψήφια ποσοστά επειδή είχε και ΔΕΞΙΟΥΣ στις τάξεις της. Αυτούς τους δεξιούς που με μανία πολέμησε η διακυβέρνηση Καραμανλή αυτούς τους δεξιούς που ακόμα και σήμερα είναι η μαγιά ΝΙΚΗΣ απέναντι στην κυριαρχία της αριστεράς.

Γιατί εάν δεν υπήρχε το Σκοπιανό σε τι θα πόνταρε σήμερα ο Μητσοτάκης ; Στους οικονομικούς του φωστήρες ή στις επιλογές του για τις κύριες γραμματείες του κόμματος που δεν ξέρουν να επιλέξουν ούτε υποψήφιους για τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας μας.

Με Κύρτσους θα κερδίσει τις ευρωεκλογές θεωρεί ο Κυριάκος ή με Μεϊμαράκηδες; 

Είναι ακροδεξιός λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης επειδή δεν ρίχνει στον Καιάδα όσους ψήφισαν σε Γράμμο και Βίτσι και δεν άφησαν την χώρα μας να ζήσει τον κόκκινο φασισμό. Είναι ακροδεξιός γιατί δεν ψηφίζει την συμφωνία των Πρεσπών για να δώσει το όνομα της Μακεδονίας στους γείτονές μας που ομιλούν σλάβικα και έχουν καταπατήσει Ελληνικά εδάφη. Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει να προχωράει σε λάθη που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια την ΝΔ στο περιθώριο μιας μάχης που δίνεται ανάμεσα στη ΔΕΞΙΑ και την ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε όλη την Ευρώπη.

Όλα τα κόμματα που ανήκουν στο ΕΛΚ που ανήκει και η ΝΔ έχουν κάνει στροφή προς τα δεξιά αλλά εδώ κάποιοι συμβουλεύουν τον Κυριάκο να πάει προς το κέντρο!! Με επιλογές προς το κέντρο η κυβέρνηση Καραμανλή οδήγησε την χώρα σε τριπλασιασμό του χρέους της , σε απίστευτα σκάνδαλα που έμειναν ατιμώρητα , στην χρηματοδότηση νταβατζήδων που για δεκαετίες στήριζαν το διεφθαρμένο ΠΑ.ΣΟ.Κ . 

Ο Τέρενς Κουίκ αφού έπαιξε τον αντιμνημονιακό στο χοιροστάσιο του Ταύρου ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας αφού στην ουσία ποτέ του δεν υπήρξε ΔΕΞΙΟΣ και ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑΣ. Το ίδιο θα έκανε και ο Καμμένος αλλά θέλει να διασώσει την πολιτική του καριέρα. Θέλει να πείσει ένα 3% από όσους ευνόησε να τον ξαναψηφίσουν για να σώσει τάχα την Μακεδονία μας. Εάν ήθελε πραγματικά να την σώσει θα μπορούσε να φύγει ένα χρόνο πριν έτσι να μην φτάσει ΠΟΤΕ σε συμφωνία ο Κοτζιάς και ο Τσίπρας με τον Ζάεφ. 

Όμως ήθελε να πάρει μερικά "μεροκάματα" ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. Και για όσους πιστεύετε σε καραβανάδες να σας ξεκαθαρίσουμε πως όταν κυβέρνησαν με πραξικόπημα χάσαμε την μισή Κύπρο και άφησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις παντελώς "ξεβράκωτες" αφού έκαναν μεγάλη ζωή και δεν είχαν χρόνο να ασχοληθούν με την άμυνα της χώρας. 

Α.Λ 

ΥΓ: Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς για τις επισκέψεις σας μας πήγατε ήδη στις 3400 θέσεις στην Ελλάδα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: