ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μην ασχολείστε με τους βουλευτές δεν θα τους κάνετε και ήρωες

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Μην ασχολείστε με τους βουλευτές δεν θα τους κάνετε και ήρωες

Το να βγάζεις αφίσες ζητώντας από βουλευτές να αλλάξουν την απόφασή τους για την Συμφωνία των Πρεσπών  είναι εκτός από καταδικαστέα και προσβλητική για την νοημοσύνη μας. Δηλαδή ζητάτε από έναν που μεγάλωσε υμνώντας δικτάτορες όπως ο Τίτο να μην δώσει όνομα στους "καταπιεσμένους μακεδόνες" των Σκοπίων.
Αφού αυτά έγραφαν στις φυλλάδες τους για δεκαετίες. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι εκτός από τους νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους κομμουνιστές συντρόφους τους που εμμένουν στην παραδοσιακή γραμμή του Στάλιν που επιθυμούσε διακαώς την δημιουργία Μακεδονίας με πρόσβαση στο Αιγαίο!!!

Γι' αυτό και η σημερινή Ρωσία που ακόμα κυβερνάτε από τα απολειφάδια του κομμουνισμού στην ουσία κριτικάρει την κυβέρνηση όχι γιατί διαφωνεί με το γεγονός πως οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες -άλλωστε πρώτοι τους αναγνώρισαν οι Ρώσοι- , το πρόβλημα τους είναι πως θέλουν να πάνε με τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ και όχι με τους Ρώσους ,αφού οι Σκοπιανοί  βλέπουν πως η Ρωσία είναι ένα κράτος παρίας με μία Ιστορία που είχε καλές σελίδες μέχρι και την Οκτωβριανή Επανάσταση των μπολσεβίκων. Από εκεί και πέρα η χώρα μπολιάστηκε με όλα τα κακά του κομμουνισμού από τα οποία ακόμα και σήμερα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει. Μιλάμε για μια κατά επίφαση Δημοκρατία που στην ουσία είναι ένα καθεστώς τύπου Ερντογάν το ίδιο βάρβαρο και το ίδιο αντιδημοκρατικό.

Γι' αυτό και θα δείτε πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τις δικές σου ανησυχίες για τα εθνικά θέματα. Σε θεωρούν υπερβολικό και εθνικιστή εάν δεν παραχωρείς και δεν μπαίνεις σε διάλογο με τους βιαστές της Ιστορίας σου.

Τύποι σαν τον Γιώργο Βασιλειάδη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Νίκο Παππά, τον Δημήτρη Τζανακόπουλου, τον Γιώργο Βαρεμένο, τον Μάρκο Μπόλαρη, τον Νίκο Κοτζιά, τον Νίκο Φίλη, την Όλγα Γεροβασίλη , τον Σπύρο Δανέλλη , τον Χάρη Θεοχάρη πλέον βουλευτή της ΝΔ , και πολλοί άλλοι δεν θεωρούν πως το όνομα της Μακεδονίας είναι πρόβλημα για τις σχέσεις των δύο κρατών. 

Το ίδιο πίστευαν και άλλοι πολιτικοί παλιότερα όλοι ξέρουμε ποιοι ήταν και όλοι καταλαβαίνουμε πως και γιατί το θέμα αυτό επί 27 χρόνια δεν λύθηκε. Δεν λύθηκε γιατί δεν συνέφερε την χώρα μας καμία λύση. Γιατί οποιαδήποτε λύση θα είχε μέσα της τον όρο Μακεδονία επομένως δεν υπάρχει τρόπος να αποτρέψει κανείς από τις δύο πλευρές  τον αλυτρωτισμό. 

Κάποιος μάγκας θα καταφέρει κάποτε να ενώσει όλα τα διάσπαρτα εδάφη της Μακεδονίας στο μέλλον. Ας ελπίσουμε να είναι Έλληνας!!!!!!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: