ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη στην πόλη μας και η εικόνα της ΝΔ - Συνεχάρη τον δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο ο Γιώργος Πατούλης!!!

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Η επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη στην πόλη μας και η εικόνα της ΝΔ - Συνεχάρη τον δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο ο Γιώργος Πατούλης!!!

Άπαντες παρόντες στην υποδοχή του υποψήφιου Περιφερειάρχη της ΝΔ Γιώργου Πατούλη στην πόλη μας. Ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου , οι υποψήφιοι δήμαρχοι Γαβριήλ Αραμπατζής και Τάσος Ευσταθίου  και φυσικά ο νυν δήμαρχος που πήρε και τα εύσημα του υποψήφιου Περιφερειάρχη!!



Μάλιστα στο δελτίο τύπου που διανεμήθηκε από την παράταξή του διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη το Δήμαρχο Ηλιούπολης για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και τις σύγχρονες δομές, επισημαίνοντας ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής είναι η αποτελεσματική συμπόρευση του πρώτου με το δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης. «Στόχος μας είναι η ισότιμη αναβάθμιση της Αττικής προκειμένου να γίνει η περιφέρεια της προόδου και της ανάπτυξης. Θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και ουσιαστικοί για τους πολίτες με πράξεις και όχι με λόγια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα στελέχη της ΝΔ που ήταν παρόντα προφανώς και δεν περίμεναν πως ο Γιώργος Πατούλης προκειμένου να πάρει ψήφους από παντού θα ξεχάσει τους ομηρικούς καβγάδες με τον Βασίλη Βαλασόπουλο όταν ο τελευταίος διεκδικούσε την προεδρία της ΚΕΔΕ. 

Τελικά με την απλή αναλογική θα γίνουμε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα!! 

Η κυρία Κουρή που βλέπετε στη φωτογραφία είναι Αντιδήμαρχος του Δήμου μας η κ. Κουρή που ενώ το 2014 είχε εκλεγεί με την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" του κ. Βασίλη Βαλασόπουλου τώρα την βρίσκουμε υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη!!!

Σοσιαλδημοκρατία με "κεντροδεξιά" του Γ. Πατούλη ούτε ένα τσιγάρο δρόμος!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: