ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας -

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας -

Αφού σας ευχαριστήσω για τις επισκέψεις σας, θα ζητήσω  την κατανόησή σας γιατί σε καθημερινή βάση πλέον θα έχω αναρτήσεις για τους ανώνυμους και δειλούς συκοφάντες μου που έκαναν το λάθος να θίξουν την τιμή και την υπόληψή μου.

Βλέπετε υπάρχουν στις Αστικές Δημοκρατίες και αυτοί που εκμεταλλευόμενοι το δημόσιο διάλογο προσπαθούν ανώνυμα να θίξουν όσους έχουν διαφορετική άποψη από τους ίδιους. Το γεγονός πως θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τους ανώνυμους συκοφάντες μας είναι πρωτίστως θέμα Δημοκρατίας. 




Γιατί δεν θα  συμφιλιωθούμε με την ιδέα πως κάποιοι θα  χρησιμοποιούν φασιστικές μεθόδους για να μπουν στην πολιτική ζωή του τόπου. Όχι αυτό δεν θα το αφήσουμε να συμβεί.


Οι μέθοδοι αυτοί άλλωστε έφεραν τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Εξουσία. Χυδαία λασπολογία , σκανδαλολογία, και ερπετά που αναρτούν στο διαδίκτυο καταγγελίες εναντίον εντίμων ανθρώπων που τάχα "εγκλημάτησαν" επειδή προσπάθησαν να σώσουν την χώρα. Έτσι και εμείς βρεθήκαμε το 2014 στο στόχαστρο ενός "Μεσσία" και των οπαδών του, που είδαν πως εδώ υπάρχει ένα ιστολόγιο που αμφισβητεί τις μπουρδολογίες μας.



Βέβαια μαζί με αυτούς κάποιοι άλλοι πιο πονηροί αμφισβήτησαν την δημοκρατικότητά μας. Έτσι όπως καταλαβαίνετε δεν θα σταματήσουμε αλλά αντίθετα θα προσπαθήσουμε να αποκαλύψουμε αυτά τα "ερπετά" ενώ παράλληλα θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας εναντίον των θαυμαστών του κόκκινου φασισμού. Παράλληλα είμαστε από τα λίγα ιστολόγια που είχαμε ελεύθερα σχόλια για όλους εσάς. Όμως τα φασιστοειδή αυτά μας ανάγκασαν αφού αναρτούσαν αόριστες και αναπόδεικτες κατηγορίες κατά συμπολιτών μας να τα κλείσουμε και να κάνουμε προ έλεγχο. Εδώ δεν κυνηγάμε Ιδέες αλλά συκοφαντίες εναντίον συμπολιτών μας.

 Οι φήμες για εμάς δεν είναι είδηση. Έτσι βγάζουμε πάντα ειδήσεις με τον δικό μας σχολιασμό και με κριτική που φυσικά είναι υποκειμενική αφού εμείς δεν το παίζουμε απολιτίκ ούτε είμαστε. Όσο λοιπόν δικαιώνονται οι Ιδέες μας τόσο περισσότερο θα στεναχωριούνται όσοι βλέπουν τις δικές τους να βουλιάζουν μέσα στο ψέμα.




Ο δικός μας αγώνας θα συνεχιστεί ακόμα και εάν σταματήσουν οι ανώνυμοι συκοφάντες μου αναρτήσεις που να αφορούν εμένα. Άλλωστε δεν είμαι ο μοναδικός τους στόχος. Όποιος σκέπτεται διαφορετικά από αυτούς είναι εχθρός τους. Μεγαλύτερος εχθρός τους είναι η Αστική μας Δημοκρατία αφού δεν τους αφήνει να επιβάλλουν τις φασιστικές αντιλήψεις του δια της βίας όπως θα επιθυμούσαν. Ο "Μεσσίας" τους άλλωστε μόνο με την ΒΙΑ θα μπορούσε να επιβληθεί αφού είναι παντελώς ανίκανος να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε δημοκρατική διαδικασία 

Το γεγονός πως δεν καταδικάζει τις υβριστικές επιθέσεις των ολίγων οπαδών δηλώνει και το ποιόν του. Άλλωστε είναι παντελώς υποκριτικό να συγκλονίζεται από τον θάνατο του Δημήτρη Παρρά και τόσο καιρό που οι οπαδοί του τον "έλουζαν" με διάφορα κοσμητικά επίθετα και τον συκοφαντούσαν αυτός όχι απλώς δεν έκανε καμία δήλωση. Τι να καταγγείλει άλλωστε τον εαυτό του; ΄

ΥΓ: Αλεξάνδρα πάρε την φίλη σου την Δημητρούλα και πηγαίνετε να παίξετε με τις κούκλες σας που θέλετε και να ασχοληθείτε με τα κοινά κρυπτόμενες. Που γίνατε και πατριώτισσες . Αλλά ξέχασα ο Πατριωτισμός είναι το  τελευταίο καταφύγιο του κάθε απατεώνα!!!!

1 σχόλιο:

Ηλιουπολη είπε...

Κύριε Μαρίνη σας απειλούν δημοσίως .Στον εισαγγελέα πηγαίνται