ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Ενότητα θα έρθει μόνο εάν οι κεντροδεξιοί δημότες την απαιτήσουν

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Η Ενότητα θα έρθει μόνο εάν οι κεντροδεξιοί δημότες την απαιτήσουν

Όσο πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές τόσο οι κεντροδεξιοί δημότες της πόλης μας πιέζουν για κοινή παρουσία όλων των κεντροδεξιών δυνάμεων σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Το κακό είναι πως το λένε σε εμάς και όχι στους υποψηφίους δημάρχους όταν τους συναντούν από κοντά.
Εμείς από την πλευρά μας είμαστε ξεκάθαροι πως δεν μας αφορά τι τελικά θα κάνουν. Ότι είχαμε να τους πούμε το είπαμε , και όπως υποσχεθήκαμε εμείς την δική μας επιλογή θα σας την ανακοινώσουμε στα τέλη Μαρτίου , ίσως και στα μέσα ανάλογα με το πόσο έτοιμο θα είναι το ψηφοδέλτιο που θα σας προτείνουμε.

Επομένως εάν και βλέπουμε απόλυτα θετικά το να κατεβούν σε κοινό ψηφοδέλτιο όσοι είναι και νιώθουν δεξιοί δεν θα τρελαθούμε εάν αυτό δεν γίνει. Το να μην υπάρξει ενότητα θα έχει κόστος και το κόστος αυτό επειδή θα το πληρώσουν για ακόμα μια φορά όσοι ανήκουν στην κεντροδεξιά εμείς δεν θα τους αφήσουμε έρμαια σε όποιον θεωρεί πως είναι περισσότερο ικανός από εμάς στο να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα σχέδιο για αυτή την πόλη.

Παρακολουθώντας προσεκτικά τους υποψηφίους που ανακοινώνονται βλέπουμε πως υπάρχει ενδιαφέρουν από πολλούς συνδημότες μας για συμμετοχή στα κοινά της πόλης. Θετικό είναι αυτό σε κάθε περίπτωση, όπως θετικό είναι και το γεγονός πως η απλή αναλογική μέσα στα τόσα δεινά που θα φέρει για την κεντροδεξιά της πόλης μας θα λειτουργήσει θετικά. Θα πάψει επιτέλους να ψάχνει συμμάχους στα αριστερά της και θα κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει εδώ και δεκαετίες να πασχίζει για να κάνει την δεξιά πλειοψηφία του 51% και όχι διοίκηση μειοψηφίας. Άλλωστε οι οπαδοί ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑ.ΣΟ.Κ στην πόλη μας είναι ακριβώς οι ίδιοι . 

Όσοι έφυγαν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ πήγαν ΣΥΡΙΖΑ!! Μια ματιά στο ψηφοδέλτιο του Κοκοτίνη αλλά και μια βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σας πείσει για αυτό. Στο ΣΥΡΙΖΑ κατέληξαν και πολλοί καραμανλικοί οι οποίοι είδαν πως υπάρχει και πιο ανίκανος από τον Βούδα της Ραφήνας και τον ανακάλυψαν στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. Καραμανλικοί , Παπανδρεϊκοί και γενικότερα ψεκασμένοι έφτασαν τον ΣΥΡΙΖΑ του 4% στο 36% και θα τον πήγαιναν ακόμα παραπάνω εάν είχε λεφτά να σκορπίσει στα ίδια κοπρόσκυλα που επί δεκαετίες μας μιλάνε για τα δεινά της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ αλλά παράλληλα παίρνουν όλα τα οφέλη από αυτούς τους οργανισμούς που ταυτόχρονα κατηγορούν. 

Παίρνουν επιδοτήσεις , καρπώνονται τα έργα που γίνονται με συγχρηματοδότηση , μπαίνουν στο ΜΕΤΡΟ , έχουν τα εναπομείναντα ευρώ στην τσέπη αλλά υμνούν κράτη όπου επικρατεί ΦΤΩΧΕΙΑ , ΠΕΙΝΑ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΏΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΎΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΏΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ , Ή ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: