ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάντο όπως ο Γιάννης Κωνσταντάτος ...........

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Κάντο όπως ο Γιάννης Κωνσταντάτος ...........



Ο δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης ανακοίνωσε τους 81 από τους 84 υποψηφίους της δημοτικής του παράταξης για τις προσεχείς εκλογές. Στην πόλη μας περιμένουν μετά το Πάσχα. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει τον Μάρτιο αλλά ήδη οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι γνωρίστηκαν μεταξύ τους και δουλεύουν. 


Στην Ηλιούπολη ακόμα ΤΙΠΟΤΑ. Κάποιες δημοτικές παρατάξεις έχουν δηλώσει καμία δεκαριά. Άλλες ακόμα δεν έχουν επίσημα αναγγείλει την υποψηφιότητά τους. Ξέρω επικεφαλή που δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τον νέο συνδυασμό του και έχει ήδη κλείσει 45 "συνδημότες" που θ απαρτίζουν τον συνδυασμό και αυτός ακόμα περιμένει στήριξη από τρεις πολιτικούς φορείς.

 Ένα κοινοβουλευτικό κόμμα και δύο εκτός βουλής. Κάθε φορά που μιλάμε μου λέει μην γράψεις τίποτα ακόμα!! Μα καλά θεωρεί πως από τους 45 υποψηφίους του κανείς δεν θα το πει έστω σε κάποιον συγγενή ή φίλο; Μάλλον επειδή οι μισοί από αυτούς δεν έχουν μόνιμη κατοικία στο δήμο μας ευελπιστεί πως το "μυστικό" του θα κρατήσει. Τι να πω .. Κάνε γρήγορα γιατί στο τέλος θα καείς στην προθέρμανση. Δηλαδή άμα έχεις το χρίσμα της Ένωσης Κεντρώων τι θα αλλάξει; 

Όχι δεν θα κατέβουμε με κάποια παράταξη που θα στηρίζει η Ένωση Κεντρώων .. Θα στηρίξουμε  παράταξη που ανήκει στην κεντροδεξιά και θα έχουμε υποψήφιους που θα στηρίξουμε  όπως κάνουμε πάντα από το 2014 και μετά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: