ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μην παρκάρετε πάνω στα πεζοδρόμια έλεος που μας γράφει και ο συνδημότης μας

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Μην παρκάρετε πάνω στα πεζοδρόμια έλεος που μας γράφει και ο συνδημότης μας

Κάτοικος της Ηλιούπολης και αναγνώστης του ιστολογίου μας παραπονείται πως αυτοκίνητα παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια στην οδό Πανταζή και Αγίου Γεωργίου 4 (κάτω από την πλατεία Άγγ. Σικελιανού) έξω ακριβώς από τα γραφεία του ΕΝΑΚ. 




Εμείς μάθαμε πως ο κ. Πανταζόπουλος πάει για βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ εδώ σε εμάς στο Νότιο Τομέα (γράψαμε σχετικά και τον αποπήραμε η αλήθεια είναι) επομένως κάτι ετοιμάζουν εκεί στα γραφεία και "αναστατώνουν" και την γειτονιά.



Και εμείς που νομίζαμε πως το ΕΝΑΚ δεν θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές. Σε κάθε περίπτωση όχι αμάξια πάνω στα πεζοδρόμια σύντροφοι του ΕΝΑΚ. 

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο συνδημότης μας είναι στη διάθεσή όποιου αμφισβητεί τα όσα γίνονται νυχτερινές ώρες όπως συμπεραίνουμε από τις τέσσερις φωτογραφίες που μας έστειλε.

Τελικά το πρόβλημα του Πανταζόπουλου ήταν ο Βαλασόπουλος αφού με το ΚΙΝΑΛ κατεβαίνει υποψήφιος. Γιατί είχαμε μπερδευτεί το 2014 και νομίζαμε πως ήταν κατά των μνημονίων. 

Αλλά να μου πείτε από το 2010 εμφανίστηκαν οι ΕΝΑΚίτες. 

Στον αναγνώστη μας που έστειλε τις φωτογραφίες να του πούμε πως καλά έκανε , εάν και συνήθως εμείς δημοσιεύουμε τέτοιες  καταγγελίες. Όμως και αυτή είναι χρηστική για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Είτε ως τοπικοί παράγοντες , είτε ως παράγοντες της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Εάν τα αυτοκίνητα βέβαια δεν είναι από τους "επισκέπτες" του ΕΝΑΚ θα εξακολουθήσει να τα βλέπει αλλιώς δεν θα τα ξαναδεί.

Το ΕΝΑΚ δεν θέλει να έχει αρνητικές αναρτήσεις στο ιστολόγιό μας. Αυτοί που θέλουν είναι τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που έβγαλαν το 2016 και ανακοίνωση εναντίον μου. 

Αιτία αντιδικίας η περίοδος διοίκησης Δ. Κιντή. Που τον θυμήθηκα θα πείτε τώρα. Άλλωστε ήμουν και μικρός και μπορεί να μην καταλάβαινα. Έψαξα λοιπόν μεγαλώνοντας και μαζί με τα εγκλήματα του κομμουνισμού που θα εξακολουθείτε να διαβάζετε σε αυτό εδώ το ιστολόγιο, θα έχουμε προεκλογικά βέβαια και "βιογραφικά" στενών συνεργατών του τότε δημάρχου. Άλλωστε είχα θείους κομμουνιστές που έπιναν νερό στο όνομά του δεν θα είχα πηγές και αρχεία. 

Που έμειναν πιστοί μέχρι το θάνατό τους στις Ιδέες τους , και που φυσικά σήμερα δεν θα ήθελαν ούτε να μου μιλήσουν τόσο θετική γνώμη για τον αείμνηστο Δημήτρη Κιντή είχαν. 

Από το σόϊ της μακαρίτισσας της μητέρας μου, που ευτυχώς δεν ανήκε στο ΚΚΕ (εάν και ο  καθένας κάνει τις επιλογές του)  γιατί ο πατέρας μου ήταν διωκόμενος από τους αντάρτες και υπηρέτησε στον Εθνικό Στρατό όπως και οι περισσότεροι Έλληνες. 
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: