ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημήτρη Μωραϊτη σου επιστρέφουμε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς - Η τηλεφωνική μας επικοινωνία

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Δημήτρη Μωραϊτη σου επιστρέφουμε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς - Η τηλεφωνική μας επικοινωνία

Ο Δημήτρης Μωραϊτης ήταν τελικά ο συκοφάντης μας επί μία ολόκληρη πενταετία. Το θέμα θα το είχαμε λήξει από το 2014 εάν οδηγούσαμε στη δικαιοσύνη την κυρία στην κατοχή της οποίας ήταν η σύνδεση με την ip που ανέβαζε αναρτήσεις στο ιστολόγιο που εξύβριζε  χυδαία εμάς και άλλους συμπολίτες μας.



Εγώ από τότε ήμουν αρνητικός στην προοπτική αυτή αφού φυσικά θα κάναμε καμία πενταετία ακόμα μέχρι να αποδείξουμε πως μια 62χρονη τότε ή κάποιο συγγενικό της πρόσωπο θα τιμωρούνταν από την Ελληνική Δικαιοσύνη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης. Για μένα από τότε πίσω από τις υβριστικές αναρτήσεις βρίσκονταν ο Δημήτρης Μωραϊτης. 

Μια πρόχειρη είναι αλήθεια τότε έρευνα -γιατί ήταν και προεκλογική περίοδος και είχα  τρέξιμο -είχε καταδείξει πως το πρόσωπο αυτό που εμφανίζονταν ως δικηγόρος , δημοσιογράφος , εκδότης κ.ο.κ είχε πολλά ψέματα αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 

Καταρχάς δεν έβγαλε ποτέ εφημερίδα στην πόλη μας με τιράζ 25.000 φύλλα, δεν υπήρξε ποτέ δικηγόρος αφού δεν έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και δεν ανήκει σε κανένα δικηγορικό σύλλογο της χώρας, δεν υπήρξε ποτέ σύμβουλος επικοινωνίας στην πρεσβεία του Ισημερινού και δεν ήταν ποτέ διαπιστευμένος σε κανένα υπουργείο από τα τρία που αναφέρει.

Τα στοιχεία αυτά βέβαια έδειχναν την ψυχοπαθολογία του ατόμου και όχι πως έγραφε στα ιστολόγια που με κατηγορούσαν για πράγματα τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Και να που σήμερα έχω  επίσημα πως από κινητό τηλέφωνο που είναι στο όνομά του έχει συνδεθεί όχι σε ένα αλλά και στα δύο ιστολόγια που καθυβρίζουν επί μία πενταετία και πλέον πολλούς συμπολίτες μας.


Στο έγκλημα ο Δημήτρης Μωραϊτης έχει και συνεργούς και για αυτό εμείς θα συνεχίσουμε το "ξεβράκωμα" μέσα από αυτό το ιστολόγιο με κύριο γνώμονα την δική σας ενημέρωση.

Συνεχίζεται.......




                    Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΩΡΑΪΤΗ

Πριν ακόμα κοινοποιηθεί η παραπάνω ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ομάδες στο facebook επικοινώνησε μαζί μου ο Δημήτρης Μωραϊτης και μου ζήτησε το τηλέφωνό μου για να επικοινωνήσει μαζί μου . Πράγμα που έκανα βέβαια . Η τηλεφωνική μας επικοινωνία που ήταν διάρκειας πάνω από 30 λεπτά είχε να κάνει σχετικά με παράπονά που είχε από την ανάρτηση αυτή.

Τα λάθη μας (εάν και το τιράζ μας ήταν η αιχμή) ήταν πως εφημερίδα έβγαζε ο Μωραϊτης και οι συνεργάτες του για ένα μικρό διάστημα πριν το 2014 που εμείς ασχολούμαστε με ότι συμβαίνει στην πόλη.

Επιβεβαίωσε πως γνωρίζει τους διαχειριστές των ιστολογίων που τον στηρίζουν. Θεώρησε πως αυτός υβρίζεται και πως οι υποστηρικτές του απλώς απαντούν στην λάσπη εναντίον του. Μας διαβεβαίωσε πως ήταν λόγω εντύπου που εξέδιδε από το 2008 έως και το 2014 διαπιστευμένος στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Να και η διαπίστευσή του για εκείνο το διάστημα η οποία και  έληξε στις 31/12/2014 


Τα στοιχεία αυτά και τα έντυπα που εξέδιδε ο κ. Μωραϊτης μπορείτε να τα βρείτε στο σύντομο βιογραφικό του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. 

Μου είπε πως έχει σπουδάσει νομικά αλλά δεν εξάσκησε ποτέ το επάγγελμα του δικηγόρου για αυτό και δεν είναι γραμμένος σε κανένα δικηγορικό σύλλογο της χώρας απλώς έκανε όπως μας είπε μόνο την πρακτική του εξάσκηση. Μου είπε ακόμα πως δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο εξωτερικό. 

Στις αιτιάσεις μου και διαμαρτυρίες μου για όσα συκοφαντικά έχουν γραφτεί στα ιστολόγια που έχει και ο ίδιος πρόσβαση  ανέφερε πως δεν συμφωνεί με όλα όσα έχουν αναρτηθεί αλλά πως επειδή είναι φίλοι του θα υπερασπιστεί τα κείμενά τους. Επομένως όταν θα αναρτούμε και τις δικές του φωτογραφίες στο διαδίκτυο μαζί τους θα μας τρέχει στα δικαστήρια.  Ζήτησε να τον αποκαταστήσουμε και δήλωσε πως είναι ο ίδιος θύμα επιθέσεων άκρως συκοφαντικών για το πρόσωπό του.

Εγώ του είπα πως δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση να υπάρχει έστω και ένα ιστολόγιο στο δήμο μας που να είναι ανώνυμο και πως θα συνεχίσω όχι μέσω της Δικαιοσύνης αλλά μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας να αποκαλύπτω όσους χωρίς ονοματεπώνυμο αναρτούν συκοφαντίες ή ψεύδη. Τον κάλεσα μάλιστα να καταφύγει στη Δικαιοσύνη για να "δικαιωθεί" αφού νομίζει πως συκοφαντήθηκε από όσα εγώ έγραψα στην παραπάνω ανάρτηση.

Συμπλήρωσα στην ίδια ανάρτηση τις ενστάσεις του και τον διαβεβαίωσα πως είμαι διατεθειμένος να φιλοξενήσω τις προτάσεις του εφόσον έχουν όνομα και επώνυμο. Είπαμε και άλλα και ίσως η επικοινωνία μας αυτή να είναι χρήσιμη και για τους δύο μας.

Μπορεί και να μην είναι αφού όπως γράφουν οι "δικοί" του εγώ δεν γίνομαι καλύτερος άνθρωπος αλλά γράφω ανοησίες. Όπως και να έχει πάντως η ανώνυμη κριτική , οι κατηγορίες χωρίς αποδείξεις . η λάσπη και οι ύβρεις θα μετριαστούν. Σίγουρα όλοι έχετε καταλάβει πως δεν κινούμαι συμβατικά και σύμφωνα με τον Νόμο για να προχωρήσω σε αποκαλύψεις.

Ούτε άρση απορρήτου του τηλεφώνου που ήρθε στα χέρια μου ζήτησα από κανένα Εισαγγελέα , ούτε φυσικά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με βοήθησε το 2014 θεσμικά και όπως θα έπρεπε. Ας είναι καλά αμερικανικές εταιρείες όπως η Google οι οποίες παρέχουν στους πελάτες τους όσες πληροφορίες είναι ικανές να καταδείξουν ποιος γράφει στα ιστολόγια που της ανήκουν.

Γιατί όλοι εμείς που έχουμε ιστολόγια είμαστε στην ουσία πελάτες ενός αμερικανικού κολοσσού που μας παρέχει την δυνατότητα να γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας αλλά ΟΧΙ ανώνυμα. Κανείς λογαριασμός της Google δεν είναι μη ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ σε φυσικό πρόσωπο. Για αυτό και όσοι είσαστε τρομοκράτες ή απλώς συκοφάντες αναζητήστε άλλη πλατφόρμα για τις αναρτήσεις σας.
Αυτά προς το παρόν και καλή συνέχεια και επιτυχία στον Δημήτρη Μωραϊτη. 

Η ανάρτησή μας αυτή που δεν έχει ακόμα ανέβει στο facebook ελπίζουμε να είναι και η τελευταία για μια ομάδα που αρέσκεται να συκοφαντεί και να αμαυρώνει την εικόνα συμπολιτών μας. Δεν το βλέπουμε και φυσικά αφού το κινητό με το οποίο έχει ταυτοποιηθεί στο Google μέχρι να το αλλάξει ανήκε στον συμπολίτη μας Δημήτρη θα είναι για εμάς συνυπεύθυνος για όσα εμετικά κατά καιρούς αναρτούν στο ιστολόγιό τους. Μην φοβούνται δεν τους φιμώνουμε- εγώ τουλάχιστον -απλώς θα τους  βγάζω τις "κουκούλες". 

UPDATE: Διαβάστε επίσης

Η πλαστή διαπίστευση του Δημήτρη Μωραίτη επί Καραμανλικής ΝΔ στο Υπουργείο Εξωτερικών




Η ψεύτικη δημοσίευση του Ηλιουπολίτικου Βήματος που ξεφτιλίζει τον "Μεσσία" για τον οποίο έρχονται πολύ χειρότερα από ένα ψέμα που δεν ήταν τυχαίο


Δεν υπάρχουν σχόλια: